Fetele din America (75)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Anamaria...ce copii diferiti ai!!! hihi...
Ce haiosi sunt!!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

OB vezi cu Evergladu' ca mishuna aligatorii (cica de seceta)...mint ghizi de la Cape Canveral, mint shi io

Am fost in vizita la o verishoara (Boca Raton) si nu lasa catzelul sa faca pishu in spatele casei pe motiv de aligatorii in canalul de la 3 metri ce curge linistit in gradina

Am si poze de la nunta in albumul ala (vezi Isabella's Wedding).

Sinzi...ti se par diferiti? Mie mi se par ca seamana teribil, doar tunsorile sint altfel...

Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Hop si eu cu impresii despre San Diego.

San Diego e unic, mai ales ca vreme. Daca stai pe langa ocean, tremuri de frig -8 luni pe an, daca stai "inland" mori de cald. . . Nu e umezeala mare, si nici foarte uscat, umiditatea e perfecta. De multe ori de 4th of July am mers cu pulovarul pe mine sa vedem jocul de artificii la ocean. Aici aveam o vorba "May - gray and June - gloom." In luna mai nu ploua, dar cerul e inchis si cenusiu de te baga in depresie. Anul acesta la sfarsitul lui mai si acuma, la inceputul lui iunie am avut niste zile insorite superbe, cu temeraturi de 75 - 80 F. Vremea e perfecta in Septembrie / Octombrie cand e cald si bine.
Apa de ocean e mizerabila. Sant foarte multe buruieni de mare, apa e rece, nisipul se lipeste de tine ca un noroi. In apa se poate intra dupa luna august, cand se dezgheata un pic, si tempertura ajunge la 70 F. Daca ai "gustat" din apele din Caraibe sau Hawaii, nu mai pui piciorul in ghetarul de aici.
Apa din Mission Bay e toman buna pentru sporturile de apa. Vara merg la water ski si e nemaipomenit.
Weekend-ul asta in Temecula este Hot Air Balloon Festival. Nu am mai fost pana anul acesta, si deabea astept sa le vad. In New Mexico mai e un festival asemanator in Octombrie, undeva prin Albuquerque (daca am nimerit corect). Am vazut poze si ma tenta de mult sa merg sa vad, si sa casc ochii.

Mergi la inceput

Anamaria...ii era frica ca aligatorii il musca de...coada?

Si noi am vazut niste crocodili dar erau micuti si plictisiti ca ratele inotau linistite pe la botul lor...Si la un moment dat o tipa care le facea poze a inceput sa tzipe si toti inspaimantati ne gandeam ca o vedem cu crocodilul agatat de fund...si cand colo...o urmarea o albina!!!

Da...mi se pare diferiti...Cel mare pare mai pus pe sotii...hihi...cel mic pare mai serios dar incearca sa isi imite fratele!!! Si inafara ca sunt bruneti...par diferiti si la trasaturi!!!

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Aoleo, cu aligatorii tot am vazut la stiri acu' cateva saptamani ca au fost 3 sau 4 cazuri de oameni mancati de aligatori, deci in decurs de vreo luna au aparut 3-4 cazuri, nu aveau legatura oamenii unul cu altul i-au gasit in zone diferite. Si ei erau foarte ingrijorati ca 3-4 cazuri se intampla la vreo 50 de ani nu asa de des. Una comenta ca din cauza ca a inceput sa se intre destul de mult cu constructiile in habitatul aligatorilor si ei se simt amenintati.

In North Port este o "balta puturoasa" asa ii zic eu, nu stiu cum se numeste dar stiu ca este sulfuroasa si cica este excelenta apa aia ca tratament la nu-stiu-ce si e un canal mic acolo si am vazut o data un pui sau nu stiu daca asa era marimea lui, de aligator, vreun metru si-un pic avea. Oamenii erau un pic mai incolo in lac nu prea departe de el, oricum canalul era despartit parca cu ceva de lac, nu parea interesat oricum de oamenii din jur...poate era satul

Oana_B

Mergi la inceput

Sinzi.......culmea e ca cel mic e pus pe sotii...e poreclit Bizdic in familie ca nu sta locului o clipa, pe cind cel mare e calm si mai introspectiv. Cel mic intra-n vorba imediat (mai ales cu fetele - deja avem coada) iar cel mare tre' sa te cintareasca intii, nu se lasa cu una cu doua.

Pozele de cind erau mici (la aceesi virste) sint aprope identici.

Io cu doi ma amuz mai mult decit cu unul (mai ales cind din camera vecina ies zgomote de nu stii daca se bat sau se joaca)...

Si tu ai un flacau superb. Are nishte oki de mama-mama. Pazea fetele.

Mergi la inceput

Mey Ana Maria, lasa baiatul sa manance singur, ca e mare.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sanca

Mey Ana Maria, lasa baiatul sa manance singur, ca e mare.

Bizdic ar trai cu aer daca ar fi posibil. Aer si cookies ocazional

Mergi la inceput

Mai cunoastem noi un junior care urla prin casa "nu supica, nu supica" -

Faina vacanta in Florida. Casele de pe apa, aduceau a Ft Lauderdale.

Ma mir ca va lasa cu plete la private school, si cu zorzoane in par...

Mergi la inceput

Anamaria....si io am vazut poza cu ciorba...da...ma gandeam ca erai intramplator cu lingura in mana!!!!
Ca io sper ca la 5 ani sa nu ii mai dau mura in gura de mancare!! Ca poate va manca si el vreodata singur!!!!

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput