Fetele din America (75)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by Sanca

Mai cunoastem noi un junior care urla prin casa "nu supica, nu supica" -

Faina vacanta in Florida. Casele de pe apa, aduceau a Ft Lauderdale.

Ma mir ca va lasa cu plete la private school, si cu zorzoane in par...

Din pacate zorzoanele au fost eliminate aseara pe motiv de principal, iar pletele mai avem voie pina in clasa IV...apoi se schimba foaia cu alt principal mult mai strict...

Iar mina din imagine este a mamei mele...mamaia care face toate poftele

Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

vaii ce frumos e la voi aici!!!
Imi place mult.
Interesante subiecte abordati.
Chiar sunt curioasa de cum e viata si clima in diferite state ale Americii.Sotul meu ma dispera sa ne mutam in America
Parca ne-am muta de la tzara la oras asa i se pare lui emigrarea dintr-o tzara in alta

multumesc pt. raspunsul despre cartele.retinut.

ocebine,ti-am vazut pozele,albumele.Super!sunteti tineri si frumosi.
Daca te intreb cat platesti pt. scoala privata te superi?

o zi buna.

Mergi la inceput

Ange...noi sintem la o scoala relativ ieftina...$10,000/an pentru amindoi plus la inceput taxe de inregistrare/carti/membership de vreo $1200.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi686 spune:

Ocebine, ce bine ca te-am prins!
De mult voiam sa te intreb ce stii despre scolile decente publice din NYC, pe altcineva nu stiu acolo. Noi planuim sa ne mutam la anul sper, si desi bebe e inca mica,normal ca vrem sa ne cautam un apartament intr-o zona cu scoli bune. O sa cumparam, asa ca o data ales locul, nu o sa ne permitem sa ne tot mutam, costa prea mult.
As aprecia foarte mult orice raspuns.

Mergi la inceput

Cu privire la scolile publice variaza foarte mult. Nu stiu toate districtele din NYC, trebuie mers si vazut. Depinde unde locuiesti ca sa poti avea acces la scoala publica. Deci nu poti locui in Queens si sa mergi la scoala in Manhattan (cu toate ca si in Manhatan sint destule scoli proaste). De regula scoli publice bune sint in Long Island dar asta probabil va insemna comute pentru cel care lucreaza. Regula de aur este taxe de proprietate mari, scoli bune, taxe mici, scoli nu asa bune...

Depinde in ce cartier va mutati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

mai fetelor, discutiile astea despre cum e prin alte parti imi suna a ...vacanta!
care cum v-ati planificat vacanta pe anul asta?

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ce sa zic eu de utah...cam ce a zis si iuliana deja de colorado, ca doar, deh, is vecine. 4 anotimpuri, ffff uscat, noua ne-au sangerat nasurile mai bine de-o luna cand ne-am mutat aici, dar peisaje faine, munti multi dar nu prea impaduriti, doar boscheti asa, arce si alte pietroase rosii, linistit, fara criminalitate iesita din comun. case in jur de $200k dar gasesti si mai ieftin (si mai prost), salarii medii, scoli medii, n-as spune ca exceleaza in ceva, eu-l apreciez pt siguranta pe care mi-o da, nu stiu cum o fi in alte parti, dar aici e linistit rau.
no, cam asta ar fi, cine are rabdare sa citeasca povesti luuuungiiiii?

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by philip

ce sa zic eu de utah...cam ce a zis si iuliana deja de colorado, ca doar, deh, is vecine. 4 anotimpuri, ffff uscat, noua ne-au sangerat nasurile mai bine de-o luna cand ne-am mutat aici, dar peisaje faine, munti multi dar nu prea impaduriti, doar boscheti asa, arce si alte pietroase rosii, linistit, fara criminalitate iesita din comun. case in jur de $200k dar gasesti si mai ieftin (si mai prost), salarii medii, scoli medii, n-as spune ca exceleaza in ceva, eu-l apreciez pt siguranta pe care mi-o da, nu stiu cum o fi in alte parti, dar aici e linistit rau.
no, cam asta ar fi, cine are rabdare sa citeasca povesti luuuungiiiii?

philip&andreea
copilasi dragalasi

ai uitat mormonii, breeee

nu tu o palinkutza, nu tu un parti, nu tu un 'socialize' cu mici si bere!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Noi vom merge in Palm Springs in vacanta. Simt nevoia de caldura, sa stau si sa nu fac nimic toata ziua, iar copii sa se sature de piscina, un tennis seara, si o margherita dupa. Ca niciodata nu am chef de explorat, vizitat si alergat toata ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

lumi, am locuit si eu in NY. Iti pot da raspunsuri despre scoli dar nu stiu in ce zona vreti sa va mutati/unde veti lucra. Intr-adevar, scoli bune gasiti in Long Island. Mai sint bune si in Westchester County, la nord de Manhattan.
In Queens cele mai bune ar fi in Bayside sau Little Neck dar nu este metrou in apropiere. Cel mai bun cartier din Queens cu acces rapid la Manhattan este Forest Hills.
Trebuie sa verificati scolile publice inainte sa va mutati. E greu sa mergi la alta scoala decit cea desemnata.
Scolile private sint in general foarte scumpe. Cred ca la cele religioase iesi mai bine. Eu am fost impotriva lor si am cautat o scoala privata care sa-mi placa si m-ar fi costat $15,000/an. Asa ca acum sintem la Dallas si copiii vor merge la scoala publica.

quote:
Originally posted by lumi686

Ocebine, ce bine ca te-am prins!
De mult voiam sa te intreb ce stii despre scolile decente publice din NYC, pe altcineva nu stiu acolo. Noi planuim sa ne mutam la anul sper, si desi bebe e inca mica,normal ca vrem sa ne cautam un apartament intr-o zona cu scoli bune. O sa cumparam, asa ca o data ales locul, nu o sa ne permitem sa ne tot mutam, costa prea mult.
As aprecia foarte mult orice raspuns.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput