Bebelusi de sept-oct 2005 (120)
Raspunsuri - Pagina 6
valen spune:
Salutare tuturor!Simo, l-am vazut pe Luca si apuc sa-ti spun, in sfarsit, ca ne-a placut tare mult; e frumusel foc si a crescut nu gluma. Cand i-a vazut Sarah automobilul...B Irina, si Sarah se innebuneste dupa catei, pisici si alte animalute care dau din coadaFelicitari pt. PetraTonnia,, sper sa ma dau in fapt zilele astea.Gabriela si Sarah-Marie, 30.09.2005 Pozele noastre
Simo74 spune:
Buna dimineata Doamnele mele!
In sfarsit am gasit si eu un avantaj zilei de luni. Vin la servici si scriu si eu ca tot omul pe forum!
Codruta Felicitari ptr Petra! Este cea mai tare fetita umblatoare de-a busilea!
Valen pai la asa frumusete de nora, nu trebuia sa fie baiatul dotat cu automobil de ultima ora? ...cu putin efort incap amandoi in el, la cat e de mare scaunelul ... In alta ordine de idei, iti tin pumnii si sa fie asa cum iti doresti . M-am prins cuscra...ce credeai?
locca spune:
Buna dimineata
Mi-e somn, Matei s-a hotarat iar sa se joace cu nervii nostri. De fapt cred ca ii iese al treilea dintisor si asta e mai al dracu'. La primii 2 a fost destul de bine.
Mai nou s-a hotarat sa dropeze si cel de-al doilea somn de peste zi, asa in weekend am evoluat cu un singur somnic ziua si in rest numai joaca si urlete.
Sambata am fost in gr. botanica si acolo l-a apucat foamea aia mare asa ca m-am asezat pe o banca si am prestat alaptare . Deja mi se pare mare ca sa fac asta in parc dar ce sa fac, decat sa urle la greu mai bine am scos o tzatza la el si a tacut.
Codruta, felicitari Petrei! Imi pare rau ca nu am reusit sa intru in w/e sa citesc, m-as fi uitat si eu la teveu dupa voi.
Ioana, bafta cu mutatul peste balta! Si cu canapeaua.
Ma duc sa mananc, poate imi trece si durerea de cap.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
Simo74 spune:
Ruxandra si eu am prestat ieri tzitzileala in parc la greu ca era marait infantul nevoie mare...si chiar am primit laude de la vreo doua babe...ca ce frumos alaptez eu copilul...sincer nu ma asteptam...cand le-am vazut ca vin spre mine, am crezut ca o sa ma admonesteze, da iaca dovada vie ca s-au mai schimbat conceptiile, chiar si la oamenii in varsta
mysweetest spune:
'neatza,
Felicitari Petra pentru locul 2..nici eu nu am intra in we pe forum si nici nu v-am vazut la tv. Oricum ati fost primul loc la fetite , ca sa nu mai zic ca mis epare incorect sa concurati si cu copii de 11 luni...ori diferentele se vad de la zi la zi d-apoi de la luna la luna.
Roxi sa folositi sanatoasa loganul!
Ioana succes cu americanii si sa fie cum vrei tu.
Cuscra imi donezi si mie vreo 2-3 kg..ce zici? Eu ma ingras dar si slabesc destul de repede. Eu cand vreau sa slabesc mai rau ma ingras iar cand vreau sa ma ingras slabesc .Oricum abia la 8 luni si ceva de la nastere am ajuns sa am talia dinainte.
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
codruta_grg spune:
Multumim , !!!!!!!
Acuma sa ma mai laud cu ea: mai zice apa, pepe, baba (si arata la o baba care o am pe perete). Arata cu degetul unde e gura si nasul, si unde e cirip-cirip. Cand mergem afara la copii, spunem iii. Duce telecomanda in fata, spre TV, si telefonul la ureche.
Eu am intarcat-o cred definitiv, ca nu i-am mai dat, si nici nu a cerut san de o saptamana.
Tonnia, te inteleg cu pupatul si imbratisatul. Si la noi se intampla si atunci mi se umple inima de bucurie.
Diana, nu pe mine m-a corectat. dar stiu si eu ca daca esti stangaci, e bine sa fi lasat asa, ca altfel se inverseaza nu stiu ce la creier si nu-i bine.
Caterinutza, eu ii dau doar lapte seara (milumil3-care e consistent)
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
mysweetest spune:
In legatura cu somnul la noi e mai bine de 2 nopti..se trezeste doar de 2 ori si papa cate 200 ml ,sper s-o tina tot asa ca ma saturasem de treziri din 30 in 30 min, din ora in ora.
Alti dintisor nu i-au aparut inca..tot albicios se vede in dreptul caninilor, am inceput si noi bineinteles sa ne scrasnim dintii.
Simona si Ruxandra nu cred ca are de ce sa va fie rusine ca alaptati copiii in parc.
uite atat de mari suntem
codruta_grg spune:
Maine e ziua lui Pepe, face 30 de ani. Va rog spuneti-mi ce as putea sa ii cumpar, din propria experienta a vostra ?
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
mysweetest spune:
Codruta citeam mesajul tau si nu-mi dadeam seama unde e cirip -cirip .
uite atat de mari suntem
Simo74 spune:
Marlena mie nu imi este deloc rusine sa alaptez in parc, mi se pare un lucru extrem de natural, numai ca deseori am intalnit si "priviri infieratoare" cu toate ca nu este nimic expus, nimic indecent. Vorba sotului, arate-le nu fi fraiera, barem sa aiba motive reale de comentat
Codruta deci d-aia nu sunt eu pe caii mei...ca de felul meu sunt stangace si am fost fortata sa folosesc dreapta ...mama ei de invatatoare ...eu decat scriu cu dreapta, in rest stanga e de baza....Si La multi ani de pe acum ptr sot! Sa fiti fericiti si sa te bucuri de el in continuare