Bebelusi de sept-oct 2005 (120)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Codrutza, ce dragute sunt pozele de la concurs !!!
Felicitari, inca o data !

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

salutare

"iar din nou reapar"...dupa ohohooo cred ca 3 saptamani! desi sunt in urma cu multe evenimente, nu am ratat participarea Petrei la concurs! Felicitari pentru medalie!

noutati avem multe...copilul mai ales ca ma-sa tot nu a luat carnetul, in schimb el se ridica in picioare, se deplaseaza daca are de ce sa se tina (canapea, fotoliu, masutza)... e destul de nesigur, dar e hotarat si exerseaza mereu. minunea s-a intamplat la munte unde avem patutz de lemn (sotului ii parea rau ca nu am luat si acasa la fel), si unde l-am gasit in picioare. nu zic ce ochi am facut.... mai haios este ca a reusit si acasa in asta de plasa. chiar nu am priceput cum....
dar de cand si-a dat drumul la picioare a inchis "fabrica de cuvinte",si pe motiv ca ii apar doi dinti! duce tot timpul limba la ei si noroc cu noile apucaturi mergarete ca altfel nu il alina nimic!

cam atat despre noi. o seara buna va uram!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caterinuta spune:

Petra felicitari, BRAVOOOO!!!
Maya nu mai mananca cereale la masa de seara, nici macar nu le mai gusta. Voi cu ce va hraniti copilasii, seara, exceptand cerealele?
Ca nu i-as da orez cu lapte tot timpul?
Multumesc pentru sugestii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

Bravo Petra, Sa cresti mare si sa fii pe locul intii mereu

Ioana, mifloricico
Ioana se pare ca o sa avem pile pe la firma respectiva? Sotu se poate sa primeasca un contract de munca de acolo. poate poate venim pe la tine.
Si noi iti dorim tot ceea ce iti doresti sa se implineasca.
fetelor cred ca am ajuns la capatul rabdarii. Cind am vazut ca Maia tuseste si tuseste si saracuta e asa chinuita, i-am dat putina miere, iar dupa 10 min nu a mai tusit. e mai bine, vizibil mai bine. Stiu ca nu se da miere pina la un an sau chiar mai mult, dar bunici mei sunt apicultori iar familia noastra, adica mama mea si restul fratilor si surorilor au mincat miere la fel si verisori mei, si nici unu nu are absolut nimic. Bineinteles ca la Maia nu o sa-i dau asa cum le dadeau bunici verisorilor, dar a fost ceva de moment si se pare ca a functionat. Saracuta nici nu prea vrea mincare. i-am dat azi de vreo 2 ori zeama de lamiie. si spre seara a mincat cel putin 100ml de lapte, in rest apa\ceai iaurt zuzu de fructe vreo 160ml si cite o gura din ce am mai mincat eu, 2 lingurite de bors cu perisoare, dar nu mai mult, 2 guri de papanasi si cred ca asta e tot. dar a dormit azi mai toata ziua.
va doresc o seara\noapte linistita si sa va odihniti bini.

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Ioana hai la noi, mai mare dragul sa fii gravida pe aici, de crescut copii nu mai zic.
In legatura cu corectarea "stangaciei", din ce-mi aduc aminte, parca de la comunisti se trage chestia asta, cica burghezii scriau cu mana stanga, iar clasa muncitoare nu trebuia sa bla,bla,bla...
Ca si pe Codruta, si pe mine m-a corectat mama, am intrebat-o mai tarziu de ce, mi-a zis ca asa i-a zis invatatoarea, ca nu e bine. Si eu scriu cu dreapta si fac multe lucruri cu stanga.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Neata! N-am mai intrat ca m-am tot plimbat in we asta, cu prieteni, pe la prieteni, in parcuri, am stat inclusiv la un restaurant in Herastrau cu tot cu copil care a fost foarte cuminte, mai fusesem o data dar el dormea, deci nu se pune. Chelnerul l-a servit cu apa plata in biberon.
Altfel, mananca asa si asa, adica cam prost mananca lapte. Chiar, Nan-ul asta nou e schimbat ca si compozitie, consistenta etc, sper sa nu aiba si alt gust. Noaptea se trezeste cam de 3-4 ori, cred ca fara vreun motiv sau, ma rog, pentru suzeta cred, pe care stie sa si-o bage singur corect dar cred ca ii e lene.
Mari progrese parca nu a facut, mai nou doar ca se catara pe mine pana ajunge in picioare si asta ca sa ajunga la telefonul mobil/fix. Aaa, si azi m-a pupat pt prima data, adica m-a imbalosit, intelegeti, nu?

Simona,sanatate Maiei!

Valen,te-am vazut pe dincolo...Eiii?

Petra, bravo!!!

Karmenutza,golanesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Neata la fete!
Profit acum un pic sa scriu, ca doarme bb. De vreo 4 zile (mai precis de cand a fost liber aici si am fost toti trei acasa) ne innebuneste Fabiano. Cum disparem din peisaj, cum incep urletele. Ma minunez, ca niciodata nu a facut asa, puteam sa-l las si doua ore singur, isi vedea de jucariile lui. Acum insa, vrea socializare non-stop, si e tare nashpa. ce sa fac, ce sa fac?
Simona, sanatate micutei, ai incercat sa-i pui un saculet cu sare putin incalzita pe piept? La noi a functionat f. bine, in 3 zile a disparut tusea (i-am pus cam de 5-6 ori pe zi, mai ales cand dormea)
Ioana, multumesc ca mi-ai dat de veste despre verisoara mea cea okupata.
Sa va mai plictisesc cu de aici? Eu cedez nervos...e a treia saptamana, si n-a fost ziulika sa nu ploua. Afara sunt 7,5 grade. Sa mai sper ca vine vara?!?

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna dimineata!
Codruta, felicitari pentru locul 2 al Petrei!
Tonnia, nu am golanit. Doar sambata am fost plecati pe la nasicii Catalinei, ieri am stat acasa. Dar daca am vazut asa de liniste pe aici, n-am vrut sa va trezesc
Dar azi e luni, cand nici iarba nu creste, s-a dus we, asa ca haideti!....la umplut pagini.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neata'

Codruta pt marea realizare a lui Petra!!! Cum nu am intrat pe forum de vineri nu v-am vazut la TV .

Plimbarea noastra la parintii mei a fost super OK! Vladut a fost foarte cuminte si s-a adaptat imediat. Nu mi-a venit sa cred, ca in alte vizite e mult mai rezervat. Nu prea am stat afara ca a fost vreme urata, dar tot am apucat o vizita lunga in parc unde s-a dat fericit intr-un leagan barcuta vreo 15 min de ne plictisisem noi pe langa el. A dormit cu mami in pat, dar nu si-a facut obicei, acasa a dormit fericit in patul lui. Si in masina a stat tot drumul in scaunel si a dormit bustean jumate de drum . Vladut de obicei e mare fan caini, dar la ai mei cand a avut caine (al vecinilor) cuminte de pipait nu a parut deloc interesat, mai degraba i-a placut un porcusor de guineea. Oricum am prins curaj sa plec cu el, ca mi imi era tare teama.
Poze inca nu am apucat sa pun, dar poate reusesc diseara sa pun si din vizita scurta a Mirunei pe la noi.

Ioana bafta multa cu emigrarea!!!

Bianca bine ai revenit! Felicitari lui Milan pt progrese!!!

Eu am o durere de cap ... Ma duc sa caut ceva algocalmin... Mai vb !

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

va rog mult dati mai departe

un bebelus de 10 luni foarte bolnav, internat la spitalul Emilia Irza,
are
nevoie urgent de transfuzii. Are o grupa rara, 01, RH negativ. Daca ai
aceasta grupa sangvina si vrei sa ajuti acest sufletel, te rog sa iei
legatura cu tatal copilului, Catalin Lupascu, la nr de telefon:
0723-232.147.

Donand putin din sangele tau daruiesti viata unui bebelus! Te mai rog