Bebelusi de sept-oct 2005 (120)
Raspunsuri - Pagina 4
miflore spune:
Codruta, v-am vazut pe toti 3!
Haide, nu te supara, Petra a luat locul 2, este extraordinar!
Si stii cine era cel mai frumos copilas de-acolo? Petra cu ciorapei ciclamen!
chiar, ce culoare sunt ciorapeii, eu i-am vazut ciclam!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
nicole74 spune:
Felicitari Codruta pentru Petra campioana. Sunteti tari. Tocmai l-am vazut pe sotul tau la Prima! Pe voi nu v-m vazut , dar asteptam poze.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
codruta_grg spune:
Am pus poze in albumul BabyExpo sa ne vedeti medalia.
Ioana, mie mi-a placut canapeaua Sole. Nu mai stiu care fete au si ele si am mers sa probez si eu. E ok!
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
miflore spune:
Aha, deci ciorapeii sunt roz!
Am vazut medalia!!!!! Dar cadoul? Ce-a primit Petra pentru efort?
Ioana, bafta la cumparaturi!!!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Ioana75 spune:
Codruta, of, v-am ratat la tv. Mie mi-au placut canapelele Carina si London (sint moi-moi si cu spatele inalt, sa nu mi se balangane).
In sfirsit, m-au contactat si din , o firma IT care sponsorizeaza vize de munca, H-1B. Inseamna ca se deschid portile pentru emigranti din nou, iuhuuuuu. Poate al 2-lea copil il fac american.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Ioana75 spune:
mifloricico, mersic. Sper sa ne hotarim odata, ca umblam de multi ani dupa mobila, dar n-am vazut ceva care sa fie super frumos dar nu super scump.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
codruta_grg spune:
Multumim .....
Am primit un bol, o lingurita, un borcanel de la Nestle si o chestie de pus pe masa, sa nu alunece farfuria. Dar cea mai importanta este medalia.
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
marinela79 spune:
V-am vazut si eu Codruta si m-am emotionat foarte tare, este nemaipomenit sa-ti vezi copilul castigand la varsta asta, chiar daca e locul 2, pt ea si pt voi este un castig, este un pas spre locul 1, bravo inca o data.
Noi ieri am fost la nunta unor prieteni si Iaris a ramas la mama, s-a comportat exceptional, a dormit, s-a jucat si asta imi da incredere sa-l mai las, mai ales ca sora mea era tare incantata de rolul pe care i l-am dat, a dormit cu el in pat, l-a schimbat, i-a dat papa, iar mama a supravegheat-o indeaproape.
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
codruta_grg spune:
Alinam mi-a zis o chestie tare faina: "Suntem primele la fetite, nu ne putem pune cu muschii baietilor"
&
dana_lucia spune:
Revenim si noi cu un mesaj si spunem in primul rind felicitari Petra!!!
Miflore te rugam si doi sa ne dai ceva soare ca si aici e cam ca la Carmi adica de zor...uffff vremea asta....
Ioana bafta cu US si sa iasa cum va doriti!
O seara buna va uram,
Dana Lucia si Alberto