Bebelusi de sept-oct 2005 (120)
Raspunsuri - Pagina 7
cge spune:
'Neata!
Haideti sa dam si noi raportul: eu sunt moarta de somn ca sotului i-a venit ideea stralucita ca sa il culce pe Victor singur in camera lui, asa ca toata noaptea am facut naveta de la Victor la Anca.
Si bineinteles ca el dormea dus, n-a auzit niciun copil.
Noi ne-am tot plimbat si sambata si duminica. Anca e tot cumintica, se mai maraie cred ca ne pregatim de repriza 2 de dinti.
Si zice si mama si tata si da-da, 'aide' cand vrea sa plecam.
Pe strada se simte ca o vedeta, saluta pe toata lumea (face 'Pa' si le vorbeste).
Victor in schimb, a avut teme de scris si am fost intr-o continua negociere intre teme si cadoul de 1 iunie.
Codruta, felicitari Petrei.
Ioana, tinem pumnii ptr americani.
Simona, sanatate Maiei si refacere rapida pana vine tati.
Carmi, Dana, va trimitem un pic de soare, nu mult ca si prin Bucuresti e cam timid in dimineata asta.
O sapt. buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
RalucaN spune:
salut!
Ce bine e acasa!
Cuscro, eu ti-as dona vreo cinci kile, dar daca tu vrei doar 2-3, bune si alea.
Valen , care-i secretul ? Hai zi si mie ca moare baba de curiozitate. Promit sa nu zic la nimeni.
Codru felicitari Petrei! E cea mai tare din parcare!
Ioana bafta!
Catalinutza mea a inceput sa se ridice si ea in 4 labe si sa se clatine. E asa de caraghioasa... Dar nu are niciun gand sa plece, daor se da hutza hutza. Si roade la figurinele alea din covorasul de izopren .... ca m-a capiat. Le-am scos toti ochii la animalle alea, ca mi-e frica sa nu-i inghita. Si ii mai arat cateodata care-i porcul care-i elefantul, poate ramane fata cu impresia ca animalele nu au ochi.
Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza noastra draga
RalucaN spune:
Ah, si La multi ani pt. Pepe al lui Codru! Sa fie sanatos si sa se bucure de comorile lui!
bursicutza noastra draga
locca spune:
Simo ... nici mie nu mi-e rusine, doar ca ieri in parc la o banca alaturata era un baietel de 2 luni care facea acelasi lucru si prin comparatie Matei mi s-a parut ditamai golanul pt. genul asta de activitati
Marlena, sa fie tot asa si mai bine de-acum inainte noptile!
RalucaN, deci a inceput si Catalinuta comportamentul de hatzaneala indecenta care precede mersul de-a busilea
Deci, cine mai vrea kile, am de dat, ieftin, chiar gratis, daca va multumiti cu ce se gaseste pe coapse/fund, poate incap si eu asa in pantalonii mei vechi.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
codruta_grg spune:
Marlena, cirip-cirip arata in copaci.....la noi acolo stau cirip-cirip, uneori mai si zboara
Va multumesc fetelor . Imi sunteti asa dragi, va iubesc
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
locca spune:
Codruta, sa-ti traiasca sotul! Cand a facut consortul 30 a primit de la mine un telefon mobil, ca tocmai i se stricase cel vechi, pe care a reusit sa-l piarda chiar in ziua aia, lucru care m-a suparat destul de tare incat sa nu mai primeasca nimic altceva material
Mai stiu pe cineva care a facut cadou sotului 30 de diferite chestii, unele mai mici, altele mai mari, printre ele chiar si o pereche de sosete, in fine, ideea era ca erau 30 de lucruri impachetate frumos.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
RalucaN spune:
Ruxandra, sa nu te prind ca-i oferi ceva mai bun Marlenei ca ne suparam . Eu am zis prima ca-i donez. (Incearca cu Irina, poate vrea ea)
bursicutza noastra draga
Ioana75 spune:
Salutare fetelor. Multumesc pentru suport (sutienul Danei frantuziaca - a propos, ce mai faci?). Sint foarte bulversata cu job-ul, am pe unii care insista sa ma ia (lucru care ar trebui sa ma bucure, dar pe mine ma streseaza). Asa ca azi sint instabila emotional
Felicitari fetelor care inca alapteaza!
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
alinam spune:
neata!
Si eu tot stangace de cand ma stiu, doar scriu cu dreapta in rest ....e de decor, probabil ca tot de la invatatoare mi se trage scrisul cu dreapta si am un scris......mama, oribil.
Codruta da e avansata tare Petra, eu ma chinui cu al meu sa zica mama si tata ...nik,zice baba, deadea, adaada si in rest pe pasareasca lui, sta in 4 labe si hutza hutza ....nu se deplaseaza si ca sa va mai zic odata ii place BE .....am cumparat dvd special pt asta ca la calculatorul meu obosit nu se vedeau toate filmuletele.
In we a dormit in premiera de la 10 la 5 dimineata dar a fost doar o noapte, acum a luato de la capat cu trezirile multe si dese ...ca nici nu mai stiu de cate ori se trezeste, uneori ma trezesc eu , alteori sotul il mai invarte in brate prin camera sa adoarma ....sunt tare obosita, cand a dormit pana la 5 m-am trezit eu inaintea lui si m-am uitat in patut sa verific sa vad daca e ok.
Tzitzi in parc i-am dat si eu, in masina de nenumarate ori ....ce sa ii fak daca altfel nu se calmeaza, orikum tzitzile mele lea- vazut cine a vrut si cine n-a vrut decand cu alaptatul ....asa ca ..... orikum nu mai au nik sexy in ele sunt doar niste atarnatori cu vedere la podea.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
b_irina_c spune:
Codruta LA MULTI ANI pt Pepe!!! Ce de ocazii de sarbatoare la voi in familie! Si felicitari si pt Petra! Cat de multe stie ea sa faca!!!!
Ruxandra iau eu Kg !
Cge Ancuta! Acum o sa te ia toata ziua "aide" la plimbare !
RalucaN la noi bataiala a tinut cam o saptamana pana si-a dat drumul la mers in 4 labute! Mai are putin, putin!!!
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze