Bebelusi de sept-oct 2005 (120)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Codruza, sa-ti traiasca sotzul !
Ioana, stabilizeaza-te emotional si ia
hotararea justa !

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna zanelor!
Eu tocmai am venit de-afara, m-a plimbat puicuta vreo 2 ore!
Ioana, deci vrei s-o tulesti peste ocean? Bafta multa multa multa, sa primesti salariu cu multe zerouri! (sau poate cecuri in alb?)
Carmi si Dana_Lucia, eu am facut comanda de soare, sper sa fie prompti la livrare ca de altfel le cer banii inapoi!
Bianca, bine-ai revenit!!! Si felicitari lui Milan mergaretul!!! Nu te supara cu carnetul, il iei tu data viitoare!!! Cand iti faci programare?
Caterinuta, eu la masa de seara adica ultima masa ii dau doar lapte fetii, eventual cu cereale; la penultima ii dau iaurt, poti pune si fructe in el sau mamaliguta cu branzica de vaci si iaurt!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Okay, okay, la Irina sa se duca toate kilogramele

Ioana, esti de coma cu strainezia. De ce esti stresata? In ce stat/oras/sat e jobul?

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

ofof dar voi nici weekend nu mai aveti? scrieti pana uitati de voi..sa vedeti acum cat dureaza sa recuperez

Buna ziua va zic si profit ca imi doarme buburuza si incerc sa recuperez..

Ceea ce e bun doar pentru tine, nu e bun de nimic!

Irina si Noelia - - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Simona, multa sanatate Maiei, sa se faca repede bine!!! Si bafta cu contractul sotului!!!
Cristina, deci esti in negocieri! Si nepotul meu cam tot asa cu lectiile, e in clasa I si intr-o continua negociere!
Raluca, deci azi te destrabalezi!!!
LA MULTI ANI PENTRU PEPE!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

ei hai ca m-am inselat...n-ati scris mult deloc!

imediat termin de citit!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Dupa lupte seculare, iaca si eu pe aici. Am citit in diagonala cate ceva... dar cam atat. La multi ani cui i se cuvine, sanatate cui are nevoie... (toata lumea, nu?).

Raportam: bb cu febra 38-39 timp de 3 zile (diagnosticat viroza si bacat de dr pe antibiotic) dupa care ganglioni umflatei si eruptie pe tot corpul = rubeola sau rozeola... om vedea de care (diagnostic dat de mami+internet ). In rest distractie maxima. Am vost vineri la Mamaia la targul de toale si m-am ales cu vre-o 6 tricoute si 2 perechi de pantofi+ 1 tricou pt sot+ 1 slip pt Matei +2 sepci pt Calin 9nu prea erau de nici-unele pt copii, ca nu ma abtineam eu)+ 1 masa de peste la On Plonge (nu stiu daca asa se scrie...).

Mergi la inceput

mamaaa am si eu o steluta!!

tot vad ca va procurati scaune pt masina( codruta si nu-mi mai amintesc cine) si noi trebuie sa schimbam scaunul pt deja nu ii mai place sa stea lasata pe spate...vrea in fundulet.

voi de care aveti? puneti si o poza daca se poate?

Mergi la inceput

Roxi felicitarile mele pentru minivacanta...de cand astept si eu una...dar abia in septembrie se intrevede...la sf lunii iunie vine mama mea aici sa ne mai ajute cu Noa, dar eu atunci o sa incep sa lucrez asa ca vacanta tot n-o sa fie!

alinam am vazut ca ai scris ceva despre marirea CIC ului la 3 ani...pe bune? si noi care suntem deja in cic beneficien de 2 sau de 3 ani daca se aplica legea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Da Mifloricico , ma destrabalez. Pana la ora 4 cand ma duc la vaccinul AR. Brrrrr, mi-e o frica de el.... Stiu doi copilasi care au facut febra mare de tot la vreo sapt. dupa vaccin si s-a banuit ca de la vaccin . sper sa nu faca si bursi. Ma rog, initial am zis ca nu-l fac, dar dupa aceea m-am razgandit, pt. ca tot nu am inteles de ce nu e bine de facut pana la un an. Sper sa nu-mi para rau.

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza noastra draga

Mergi la inceput