Bebelusi de sept-oct 2005 (120)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Anya, sanatate multa lui Calin! Sa ne scrii ce mai face!
Inaa, baga multe mesaje sa-ti faci constelatie! Felicitari pentru steluta!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Buna fetelor!

Ioana,multumesc pt raspunsul legat de scaunul de masina.Modelul asta de care avetiu voi nu are isofix,nu?

Codruta,am avut in plan sa ne infiintam ieri la babyexpo s-o sustinem pe Petra,dar,din pacate,a fost vreme urata si copilul a adormit.M-am gandit la voi si va felicit pentru locul obtinut.Eu zic ca-i super bine.Imi pare rau ca nu v-am vazut la TV,bantuiam prin oras la ora aia.
"La multi ani"!,Pepe!Sa fii sanatos si fericit mereu!
Codru,eu i-am luat lui Marius la 30 de ani o bratara de aur ca tocmai si-o pierduse pe cea pe care o avea,asa ca nu a trebuit sa-mi storc prea tare creierii cu cadoul.Pana la urma gasesti tu ceva frumos.Sa va dixtrati la maxim de ziua lui Pepe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

si pentru masina te felicit Roxi...nu conteaza marca...o masina noua e o masina noua...sa o conduci sanatoasa si iubita peste tot pe unde iti doresti

hai ca se trezi si Noa si face vocalize la ea in camera dar nu ma duc pana nu se pune pe chirait mai rau

vreau si eu o masinuta numai a mea...visez la un Opel corsa sau chiar la un Tigra...a avut sotu´ mai demult o Corsa (pe care o conduceam si eu) cu care ma simteam suuper bine- acum ma refer la masina

Ceea ce e bun doar pentru tine, nu e bun de nimic!

Irina si Noelia - - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Carmi, multumesc.
Diana, uite aici o poza cu Miruna de acum 2 luni in scaun. Nu are isofix, ala cu isofix era si mai scump.
inaa, vezi poza de mai sus cu scaunul de masina Iseos Safe Side de la Bebe Confort.
mifloricica, ca si bunicii nostri dupa razboi care asteptau sa vina americanii, tot asa astept si eu sa merg la americani. Deja sint cam babatiie sa mai emigrez, dar poate fac macar o excursie in urmatorul cincinal.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

codruta, felicitaaaari!!!

jadi, dar ce greutate are vladut? stiu ca ai mai spus, dar zi si acum, mai recent. ca pare mai grasut decat radu al meu si-s curioasa.
dar nu merge sa-i dai iaurt cu... orice? iaurt cu fructe, iaurt cu carnita... eu m-am facut de la o vreme tare lenesa si ii mai dau iaurt de baut (campina) cu branzica grasa de vaci si fructe (ori mar, banana, ananas), le bag la blender si le dau cu biberonul (200-300 ml).

bianca, felicitari pt mergaretz! poate de-aia n-ai luat permisul, in subconstient vroiai sa mergi cu milan de manuta, nu in masina. soon, soon...

valen, cand ne dai si noua vestea oficial?

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Fetele care mai prestati alaptare(Simo,Ruxi),pana cand aveti in plan operatiunea?Sau nu aveti termen?De cate ori puneti tzitzi la dispozitie/zi?O folositi si pe post de calmare sau doar de hranire?
Ma tot gandesc ca in prima luna a lui Mihnea ma rugam sa il pot alapta macar pana pe la 4 luni,apoi cand m-am apropiat de 4 luni am zis hai pana la 6,iaca are copilu azi maine 8 luni si inca-i tare fericit la tzitzi.Ma cam apuca groaza cand ma gandesc la momentul intarcarii,ca banditul meu habar n-are sa presteze la tetina.Pe de alta parte ii ditamai baietoiul si molfaie la tzatza lui ma-sa si nu da semne cum ca s-ar fi plictisit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ralucuta, bafta la vaccin! Bursicutzele nu fac temperatura!!!
Bravos pentru hataneala!!!
A mea e mai puturoasa, incearca uneori un taras timid care nu-i iese, in schimb toata ziua vorbesteeeeee!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ruxandra, sint stresata de niste evrei, nu de americani - dupa atitia ani de zbucium, am prins si eu un job caldutz, si vor sa ma convinga sa-l las. La americani e job de consultanta, de mers pe la clienti, nu e cu sediu fix. Recomanzi vreo zona de trait/muncit in america?

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Diana eu una intentionez sa mai prestez fix pana cand mai are vaca (adica moi) lapte. Eu ii mai dau dimineata si seara, si e mai mult de alintatura si de relaxare a infantului...ptr ca in nici un caz productia mea nu mai acopera nevoile de hranire ale copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Ioana Draga mea, nu-i niciodata prea tarziu ca sa treci balta . Asa ca io iti tin pumnii rau de tot!

Mergi la inceput