Bebelusi de sept-oct 2005 (120)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am cam dispar de pe aici dar jur ca am avut motive intemeiate... am citit niste carti si sa nu va ganditi la cine stie ce filozofari i doar niste carti usurele despre americance care se imbraca in toale numai de firma ca ma ingrozesc cat de ingramadita sunt. Procesul asta de citire are loc cam 1 data pe an si deja am citit 3 carti si mai am inca 3 si gata, promit ca ma reculeg pe aici dar asa imi place sa imi sterg toate grijile din cap citind prostii.
Drept pentru care e un haos in casa, tante de la curatenie nu a putut sa vina si vine abia miercuri si e un jeg prin casa, macar cu aspiratorul la copil ar trebui sa dau ca o sa dea in alergie la praf.
Dar tot am facut o fapta buna, am sterilizat biberoanele si suzetele ca am tot "uitat" in ultimul timp.

Ieri am fost la prima petrecere a lui Vladut, fata unei prietene implinea 3 ani si ne-a invitat si pe noi. Am facut furori cu copilul si incep sa cred ca e chiar frumusel asa cum il vad eu ca prea multa lume care nu avea de ce sa fie amabila cu mine l-a laudat. A fost tare cuminte copilul si cred ca i-a placut dar l-a extanuat cumplit azi noapte a adormit fara drept de apel dar l-a durut un pic stomacelul ca toata noaptea a tras vanturi si se vaicarea in somn dar in asa mod incat nici nu il auzeam daca nu am trecut pe la el sa vad ce face asa ca m-am culcat cu el ca mi-era o mila cumplita si am considerat ca merita pentru ca e un copil cuminte.

Cu mancarea stam prost, mananca mai nimic si doar iaurtul e mai consistent si il mananca pe tot, in rest cateva lingurite fructe si cateva ligurite la masa e pranz. De dormit vad a reinceput sa doarma si cate 2 ore pe sedinta dar nu mai mult de 2 ori pe zi... deci e prea subnutrit ca sa reziste toata ziua activ. De slabit nu pare ca a slabit, o sa vedem peste 2 saptamani ce si cum, marti mergem la eco sa vedem iarasi cum sta cu rinichii.

Astea sunt vestile noastre pentru 8 luni fix. O sa incerc sa pun niste poze pentru luna a 8-a.

Alea Alea si AMR 7 zile pana la concediu!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am uitat sa va zic ca ne-a luat interviu si ne va da azi la TV, pe Prima, la Jurnalul de la ora 6 sau de la ora 10.30.

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna ziua floricelelor!!!
Ce caldura, ce caldura, o sa ies mai tarziu cu copchilul afara. Am fost pe la 1 o juma de ora si m-am intors repejor ca nu era de stat!
Ioana, mercic pentru sfatul cu provider-ul, de chestiile astea se ocupa sotul; noi avem retea in bloc si bube pot aparea din mai multe parti deci!
Oana, de ce vrei sa corectezi stangacia? Eu sunt stangace si ma simt foarte bine, tot ce fac cu dreapta este scrisul; multi campioni mondiali la tenis sunt stangaci!
Sanatate multa Noeliei si Maiei!!!
Valen, felicitari Sarei pentru dintisor!!!
Vero, petrecere frumoasa diseara!!!
Mimsi, bine-ai revenit!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Carmi, fac comanda de ceva soare?
Cam cate grade vrei sa fie?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

BRAVO PETRA BRAVO PETRA!!!
Parerea mea este ca Petra trebuie sa primeasca acum un cadou frumos!!!
Ma duc sa deschid TV pe Prima sa-i vad pe Petra, Codruta si Pepe!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Bravo Petra ! acum vrem poze

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Sunt in urma tare cu cititul, stiu ca SIMONA DE sUCEAVA ISI ASTEAPTA SOTUL, CA FETELE COCHETELE, MARIA SI MIRUNA S-AU REINTALNIT, CA VLADUT AL LUI JADI PAPA PUTIN CA SI IARIS, DAR LA NOI S-AR PUTEA SA FIE DINTII, SPER CA ALTFEL O IAU RAZNA.DA,TOCMAI L-AM GASIT PE IARIS MANCAND O CUTIE DE CARTON, II TERMINASE PARTEA DEASUPRA CARE TREBUIA SA INCHIDA CUTIA, SI TAT'SU SE UITA RELAXAT LA FILM.i-AM DAT NISTE APA SI ASTA E, E SATUL, NU-I MAI TREBUIE NIMIK.
felicitari Petrei, e superbine, dar ce ati castigat, in ce a constat premiul?
Cat despre mana stanga si utilizarea ei, nu faceti prostia pe care a facut-o mama cu sora mea stangace, invatatoarea o invata sa-i lege mana si chestia asta a marcat-o, scrie cu dreapta dar scrie urat in schimb cu stanga picteaza si deseneaza si face orice lucru,n-o sa-i puteti schimba, ei sunt perfecti asa stangaci.
Am deschis aici albumul de 8 luni, mai avem de pus poza la comun, dar mi-e lene o las pe lata data.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Mifloriciko, baga vreo 10 grade si soleil la greu...ca tot pe aici...
Codrutza, felicitari Petrei ! Pacat ca nu prind Prima TV...

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ce m-au enervat aia de la Prima. Din ce au dat ei a rezultat ca noi nu am reusit. Dar am luat locul 2. E o reusita foarte mare pentru noi. "Nu toti au reusit" si il da pe Pepe cand zice ca am luat locul 2. M-am enervat tarrrreeeeee .
Oricum m-am vazut si eu si Petra (era cu ciorapei roz).....

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Codruta, felicitari pentru locul pe podium!

Am fost sa probam canapele (cu fundul) la Mobexpert, ca mamicile de pe site au zis ca-s trainice; ne-au placut 2 la pipait, tre sa mai mergem sa vedem daca pot sa ne faca alta culoare. Io m-am gindit la alb (ca mi-au placut asa mult alea ale Tonniei - da' de Class nu ma pot apropia nici cu gindul).

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput