Bebelusi de sept-oct 2005 (120)
Raspunsuri - Pagina 10
Ioana75 spune:
Simona, mersic.
Bianca, lasa ca iei tu carnetul, sint sigura.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
valen spune:
Norina, Simo,RalucaN Kristinuta(hihi) , oficial, tot ce pot spune este ca rezultatul acela a fost fals pozitiv, asa ca tare m-am mai bosumflat, ca incepuse sa-mi placa ideaa. Sunteti dragute-va pup.Gabriela si Sarah-Marie, 30.09.2005 Pozele noastre
locca spune:
Diana, in principiu si eu tot dimineata si seara ii dau tzitzi, in fapt se intampla si noaptea cand se trezeste si uneori, cum a fost sambata, si ziua cand e marait, nervos, vrea sa doarma si nu poate etc. Chiar, Simo, tu ii dai si completare? Eu nu, deci seara si dimineata se multumeste cu ce prinde la mine, dar ma gandeam ca poate daca ii dau completare doarme si el toata noaptea?
Nici Matei nu prea stie ce sa faca cu biberonul, desi a inceput sa invete pt. ca ii dau apa cu biberonul cand iesim la plimbare.
O sa vedem.
Valen, imi pare rau ca nu a iesit pozitiv.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
nanadana spune:
cucu la fete
nu am disparut sint aici Ioana ,dar sint tare ocupata cu piticu ca a inceput sa mearaga in patru labute si sa sa ridice in picioaruse tinduse de pat,fotoli,mobila ........ si toata ziua sint dupa el sa nu cada,sparga si altele si in plus ieri aici afost "ziua mamei" am primit de la baieti un buchet de flori si prajitura bunaaaaaa ca ce sa gandit ca nu sint destula
Multe felicitari sarbatoritilor din 26.27.28.29 care si_au implinit lunita
poze
locca spune:
Ioana, eram doar curioasa, eu pot sa vorbesc din experienta traitului in 2 locuri in US, respectiv Chicago (ditai orasul) si Kalamazoo MI (un orasel intre chicago si detroit). Asa cum eram atunci, fara plod si semi-maritata, mult mai fun a fost Chicago. Acum mi s-ar parea minunat Kalamazoo pt. a creste un copil, criminalitate fff mica, liniste, zone multe verzi, aer curat, veverite garla si, lucru foarte important pt. o familie care vrea totusi sa calatoreasca, cu aeroport ...
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
Ioana75 spune:
Ruxandra, multumesc pentru detalii; ce fain de tine ca ai trait peste balta. Si eu sint curioasa (daaah) asa ca raspund la intrebari, ca stiu cum e.
dana frantuzoaica, n-am stiut eu ieri de ce am halit multe prajituri; de fapt, simpatizam cu tine de ziua mamei. Din experienta noastra, in maxim o luna nu mai cade chiar asa de des, invata sa se tina eficient de mobila.
Gabriela, eu stiam ca nu exista rezultate fals pozitive la testele de sarcina (ci doar fals negative).
Ioana75 spune:
Gabriela, imi pare rau. Zi-ne te rog marca, ca sa nu luam si noi.
nanadana spune:
Ioana tinem pumnii sa alegi cea mai buna oferta ,cit despre prajituri sa iti fie de bine ca si mie tare bine mi_au picat
Valen o sa fie bine data viitoare
Codruta sotul tau este nascut in aceias ziua cind ne_am casatorit noi , maine si noi facem 8 ani de casatorie
fetelor este un frig aici de zici ca vine iarna,ma gandesc ca nu o sa ii mai pun lucrurile de vara lui antoine ca o sa ii ramana mici pina cind se gandeste vara sa mai vina si pe la noi
poze