Bebelusi de sept-oct 2005 (120)
Raspunsuri - Pagina 11
dana_lucia spune:
si de la noi azi! Uram in primul rind "La multi ani!" bebeilor care mai implinesc azi o lunita!.
Multumim pentru comanda de soare Miflore si asteptam....ca n-avem de ales.
Codruta "La multi ani!" pentru aniversarea sotului tau si petrecere frumoasa.
Ioana multa bafta cu US, eu atit pot spune ca sfaturi nu prea pot da desi am lucrat 2 ani in R&D intr-o companie americana cu sediul central pentru Europa in Olanda si am fost relativ des pe vremea aceea in State lucrind perioade nu foarte lungi dar totusi atit cit sa imi fac o idee personala despre ce si cum e pe acolo dar pt. ca as fi cam negativista mai bine nu imi spun parerea ci doar zic din nou "multa bafta si sa fie cum vreti voi!
Sa aveti o seara placuta si salutari de la noi,
Dana Lucia si Alberto
Ioana75 spune:
Dana Lucia, am inteles, ti-a placut de nu te-ai mai duce. Mersic.
Dana frantuzoaica, in mine a dat boala dulciurilor rau de tot, maninc de parca as fi dependenta. Slabisem si eu un kil, dar l-am pus la loc, iar am 10 de dat.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
locca spune:
Copilul meu s-a culcat la 5.30 si inca nu s-a trezit. Presimt ca o sa se trezeasca fix cand o sa vreau si eu sa ma culc . Azi iar a rezistat eroic de la 12.30 pana la 5.30, pica de somn dar nu inchidea ochii, offf.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
Hildegard spune:
Ceau fetele,
Noi am avut vaccin azi. Totul e bine pana acum. N-a facut febra. Sa vedem la noapte sau maine.
I-am cumparat Ca gluconic, vreau sa-i dau zilnic 5 ml.
LA MULTI ANI SOTULUI Codruta! Sa petreceti frumos.
Stefan se prinde de aparatoare si apoi de marginea patului si sta in genunchi si se uita ce e dupa pat... si incepe sa chiuie de bucrie...ca vai ce realizare pe capul lui. Vrea sa se ridice si in picioare. Ce nazdravan e! Asta e progresul nostru pana acum.
Mie mi-a venit CM, nu mi-a mai venit de 2 luni. Inca alaptez.
Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni
codruta_grg spune:
Buna seara!
Mi-a zis Pepe sa va multumesc si sa va spun ca nu a primit niciodata urari de la atatea fete o data.
I-am luat cadou-uri, dar inca nu va pot spune, daca citeste el?!....va spun maine
nanadana, multi ani inainte si voua, si sa va distrati muuuult, muuuult si de acum inainte.
Soacra mea a avut recordul sa o adoarma pe Petra cel mai repede si chiar la ea in patut. Pacat ca pleaca maine.....da o mai chem asa....pentru cateva zile
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
Ioana75 spune:
Eu fac urarile pentru miine, sa nu uit, ca nu se stie cit de stabila emotional o sa fiu.
codruta, la multi ani sotului.
Dana frantuzoaica, multi ani fericiti impreuna, copii multi - citi vreti voi - frumosi si sanatosi!
A fost Anto la noi. E tare simpatica. Si sotul ei, bineinteles. Iar Victor are un zimbet de mare cuceritor, va rupe inimi, desi cred ca deja a inceput; a luat-o pe Miruna de mina si a pupat-o pe crestet (Irina, cuscra, totul a fost platonic). Le dorim sa foloseasca scoica cu folos si pentrecere frumoasa la botez!
norina spune:
salutare gagici Gata! Am aterizat si eu, de azi incerc sa reintru si eu in normal si sa ma updatez cu ultimele vesti, ca nu mai stiu nimic de voi. In primul rand am ramas datoare cu multumiri lui Miflore, Antoanela 23, b irina c, Cge ca mi-au urat succes a examene si se pare ca chiar am avut. Mai am unul si am scapat, dar gata nu mai absentez de pe forum, ca ma simt tare aiurea...In seara asta as vrea sa citesc macar ultimele 2 capitole, ca sa mai aflu si eu cate ceva despre nazdravanii nostri. Maine am programat sa pun poze in album si bineinteles sa mai vad si eu poze cu ceilalti Despre noi, ce sa va zic..suntem tot cu 1 buc dintzisor( iesit de 1 luna), facem in continuare kineto si zic eu ca incep sa se observe ceva progrese, a inceput sa indoaie piciorusele si sa paseasca si sper din toata inima ca in curand sa evoluam si noi ca toti ceilalti, ca acum suntem un picutz in urma. De vorbit , inca nu se ingramadeste, doar aaaaa si brrrrr, dar nu ma panichez va vorbi ea, cred ca o sa zica direct poezii Acum m-a sunat si asistenta sa-mi zica sa ma duc maine sa fac antirujeolicul, dar zau daca stiu ce sa fac, voi l-ati facut?? ca eu sunt in dubii, parca nu l-as face Gata, ma duc sa recuperez din ultimele 2 capitole si mai revin maine cu completari. Va pupic Norinapoze
Ioana75 spune:
norina, felicitari pentru examenele luate, si bafta la ultima pietricica. Parerile sint impartite despre antirujeolic, dar dupa numaratoarea mea sint mai multe mamici care au ales sa nu-l faca decit cele care au ales sa-l faca. Calapod si dr. Alina il recomanda la 1 an.
Eu nu dorm, ca iar pleaca sotul in jermanica 2 zile. Are o lista luuunga cu cumparaturi la TCM, sper sa gaseasca tot.
norina spune:
Ioana merci mult pt urari si pentru info despre vaccin Daca zici ca pe aici nu s-a facut o sa fac si eu la fel, mai ales ca aveam si eu dubii. Asa ca nu ma duc...Am citit ceva din capitolul asta si am vazut ca te cauta americanii , bravos, succes si sper sa iei decizia care te avantajeaza cel mai bine pe tine si pe familia ta, asta cred ca e cel mai important.Din ce am citit pana acum, am vazut ca Petra este campiona trupei, o felicit si pe mamica ei care trebuie sa fie tare mandra. BRAVO!!Alinam, esti tare cu Tzitzi, m-a distrat ce ai zis ca le-a vazut cine a vrut si cine nu a vrut . Cat despre Vladut mi se pare normal sa se trezeasca noaptea, ca doar e ginerele meu, nu? Nor'ta face exact la fel, asa ca sa te impaci cu gandul ca la orele alea tarzii din noapte bantuim impreuna Jadi pupici lui Vladut si tie spor la citit, asta da indeletnicire, m-ai facut invidioasa, mi-e si mie asa un dor de cartile mele...ca de marketing cu paine mi s-a acrit Norinapoze
mimsi spune:
Salutare, Zane! Am vrut sa chatuiesc dar m-am lasat pagubasa. diana30, scuza-ma, mie-mi pica fisa mai greu in unele situatii, nu m-am prins ca te stiam de undeva.
Asa, haideti sa va dau vestea pe care speram ca nu v-o dau: dupa ce la mare copilei i-a priit la greu (atat de la greu incat a renuntat si la masa de noapte) am venit acasa si si-a revenit . Adica iar o arde la lingurica pe la 3. Pur si simplu nu inteleg: aceeasi cantitate de lapte bauta seara la mare o ajuta sa doarma pana la 7-8 - in Bucuresti o ajuta pan' la 3. Ce arderi are si Bucurestiul asta! In rest totul a fost Ok, nu avem nicio problema cu plecatul in vilegiatura, copilu-i de drum lung, nu zice nici pis(bine, o problema ar fi bagajele). cu ocazia epscursiei ne-am dotat si cu patut de voiaj - super misto. Ne mai trebuie o remorca (nu am carat scaunul de masa). Va mai pove dar acum mi s-a facut lene. A, Petra, felicitari pt concurs! (asta am retinut din ce-am citit). Si sanatate Maiei si lui Serban
Mimsi si Alexia(10.09.2005)