Bebelusi de sept-oct 2005 (120)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

buna, mamici si bebici!
vad ca faceti bine si ma bucur!
si noi suntem bine, sanatosi, voiosi, voinici!
valen, bafta multa, data viitoare sa fie cu ochi!!!
in rest, va urez toate bune tuturor!
pupici,

LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Dau si eu fuga sa o felicit pe PETRA! Imi pare rau ca n-am vazut la TV.

Multumim Mimsi. Eu tot sper sa nu fie Zona Zoster...

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Ne-a iesit un dintisorrrrrr !.
Asadar, s-a elucidat enigma cu bebe marait si care vrea socializare non stop.
Ioana, n-ai imortalizat momentul? La pupatul in crestet ma refer...ahahhaha...ce draguti ! Bagabontzel, nepotzelu´...
Tampindu-ma eu de atata stat in casa (azi a fost furtuna in toata regula), m-am jucat cu Fabiano, i-am facut balonase de sapun, d-alea prin teava (de pix)....ahhahaha...ce dragut era, cum incerca sa le prinda....
Noapte buna tuturor !

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Buna seara

Ma mai bag si eu in seama pe aici.
N-am apucat sa citesc mare lucru din urma, asa ca nu prea stiu ce mai fac bbii vostri. Dar banuiesc ca sunt bine, sanatosi.
Imi facusem si eu iluzii ca Luca al lui Simo va avea un cumnatel, insa o singura liniuta mi le-a spulberat pe toate.

Eu sunt un pic racita, insa Anya este bine (mai tuseste ea din cand in cand, dar nu ma prea impresioneaza). Azinoapte pe la 4 jumate s-a auzit un "ma-ma" din patut si va dati seama ca i-am iertat toate pacatele ca m-a trezit in miez de noapte. In rest silabiseste de zor cat e ziua de mare (mai nou ii place sa zica "ba-ba-ba-ba" la nesfarsit). Sambata am lasat-o cateva ore la Sarah si m-a tradat pentru a nu stiu cata oara: a mancat tot ce i s-a dat, chiar si laptic de la Gabi. Pe cand acasa facea niste fitze la mancare, ca nu stiam ce sa-i mai dau. De unde trag concluzia ca gatesc foarte bine si copilul "apreciaza".

Ei, cam atat despre noi.
Pupam pe nasuc toti copilasii si le salutam si pe mamicile aferente.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Anya, data viitoare!Tu nascusesi natural sau cu cezariana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

neatza.
si radu zice "ba-ba-ba-ba", "ai-ai-ai-ai", "lica-lica-lica" si alte sunete. dar am observat ca la ba-ba ia o fata f serioasa, ca si cum te-ar certa sau ar vorbi ceva extrem de important. lica-lica spune delicat, soptit aproape si cu mare voiosie. parca ti-ar spune un secret tare vesel.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Dinu nu spune silabe deloc. O singura data a spus clar 'caca' acum vreo 2 luni si atat. Azi si ieri s-a trezit la 4.30, fara alte treziri, dar la 4.30 s-a trezit de tot.

Ioana, bafta in luarea deciziei! Ma gandeam, ca tot mai vrei un copil pe curand, nu e mai bun locul asta caldut pentru inca o vreme?

Carmi, pupam dintosul!

Valen, ramane pe data viitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

hei da va faceti de cap nu gluma; felicitari curajoaselor care deja isi doresc al doilea bebeu;

La multi Ani lui PEPE! si felicitari PETRA campioana!

Aniversare frumoasa nanadana

voiam sa va zic de milumil3: eu am renuntat definitiv la el; MAriei nu-i place; plus la a doua cutie, am consumat o punga in 3 zile din care jumatate a fost aruncat; ramanem cu milumil 2 pe care il mananca foarte bine

cum v-a zis si Ioana, Maria face progrese remarcabile; merge cursiv tinuta pe manuta, se ridica in picoare-dar doar in patutul ei, si a inceput sa testeze pozitia de mers de-a busilea, fara sa inainteze pana acum; si ocazional face papa din proprie initiativa; si se intelege din ce in ce mai bine cu Miruna

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

La multi ani bebeilor care azi isi fac lunita ,multi pupicei

La multi Pepe si multe bucuri alaturi de Codruta si Petra si........ alti

Carmi pupi lui Fabiano pe dintisor

Ioana mie imi spui de kile eu mai am de pus inca vreo 2 kg si zici ca nici nu am nascut ,asa m_am ingrasat am o pofta teribila de cind am nascut as papa ca o nehalita

Mersi tuturor fetelor pt felicitari

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Carmi, felicitari pt dintisor. Sper ca nu aratati asa,nu?Liamia, pupam doi ochi albastriNanadana, si eu am ramas cu ceva kg de care nu pot scapa neam Le multumesc fetelor care care m-au sustinut, defapt care l-au sustinut pe sotu', ca el e innebunit sa mai facem un copil (asta dupa ce m-am "rugat" de el s-o concepem si pe Sarah)Gabriela si Sarah-Marie, 30.09.2005 Pozele noastre

Mergi la inceput