Bebelusi de sept-oct 2005 (120)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!
Vreau sa va zic ca de vreo luna, nu a mai luat aproape nimik in greutate...Oare sa ma alarmez? Iar acum, de vreo saptamana, face kk de 2 ori pe zi, nu o data si e mai moale decat deobicei. Eu tot zic ca e de la dinti.....dar...
Imediat vine mama sa stea cu Petra si eu fug dupa tort .
E asa vreme urata aici, ploua, ploua

Felicitari Ramona pentru progresele Mariei , Kristinutza pentru Radu, Alina pentru Anya si Tonnia pentru Dinu ....Eu zic ca vine o vreme cand o sa ne astupam urechile sa nu-i mai auzim toata ziua
Anya, aceeasi problema o am eu cu fitele lui Petra......oare cum sa le rezolv?!
Mimsi, incearca sa ii dai putina apa noaptea cand se trezeste. Poate e mai cald la voi decat la mare....
Norina, toate suntem mandre de odraslele lor. Felicitari pentru progresele de la kineto.
Ioana, m-a dat gata pupicul de pe cap a lui Victor...

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata, zinelor (ca vad ca ne-am "zinit" de o bucata de vreme)!

Dana frantuzoaica, parca vorbesti de mine. A venit simbata la noi o tipa in luna a 4-a; pe linga ea, eu paream in luna a 11-a.
Tonnia, da, e mai bun locul actual de munca la facut bebei; sotul deja ma intreaba ce "shmecherii" trebuie sa facem sa creasca probabilitatea sa iasa baietel (pare disperat ca nu o sa mai fac copii daca ma bag in afaceri).
Carmi, felicitari pentru ! Am imortalizat tot cu Victor si Miruna, sper sa pun poze diseara.
mimsi, nu dispera. Lasa ca o sa vina si vremea Alexiei sa doarma toata noaptea.
Mifloricica, ieri faceam traseul prin Europa, si ne-am dat seama ca in Paris nu avem pe nimeni sa dormim moca. Asa ca m-am gindit sa fac lobby la tine sa mergeti acolo (n-ai sughitat aseara pe la 11?)

Am un ghinion (sau are sotul un noroc) ... De aseara a inceput iar sa plinga noaptea Miruna, e clar, al 8-lea dinte e pe tzeava. Nu inteleg de ce ii ies dintii fix cind e sotul plecat.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Neatza!

Raportam - trezire de biberon la ora 3 (asta dupa ce ultimul fusese la 22) - Codruta - cred ca daca-i dau apa mi-o cam iau - ea bea atunci 230 ml lapte (deci ii e foame). Am incercat mai demult chestia cu pacalitul noaptea dar nu tine, bea un pic, dupa care nu mai vrea si plange (de foame!) Asta e! Ce-i drept de cand am venit e mai agitata un pic (cred ca si de la caldura). Dintzishorii par sa fie aproape de iesire dar deocamdata nu se vede niciunul. Miruna, Fabiano, felicitari pt dintzishor (Ioana, eu cred ca s-a inteles cu tac'su ca atunci cand se intoarce sa-l astepte cu dintzishor proaspat). Codrutza am vazut ca ziceai de kk moale si dintzishor - citisem pe undeva ca diareea este gresit asociata cu dintzii, dar pediatrul m-a lamurit: cand stau sa iasa dintzii bbii baga mai abitir ca de obicei orice prostie in gura si d'aia se aleg cu kk moale. Si Alexia are variatiuni pe tema asta de ceva vreme, dar o reglez din sucul de fructe, iaurt, cereale - am vtrecut iar pe cele de 4 luni de orez) si mar si banana coapte. A dat rezultate. I-am dat suc de cirese si a fost mai moale ca de obicei. Hai ca am scris fara o strategie, poate-mi vine strategia dupa ce-mi termin cafeaua

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Buna dimineata!

Multumesc si eu fetelor pentru incurajari si felicitari!
Saracul copil atata a mers azi de dimineata ca acum 15 minute a adormit pe covor!!!!! l-am filmat si pozat si l-am dus in pat la noi!

am facut si eu un test de sarcina... mai mult la indicatia dr pentru ca eu stiam ca nu e cazul, dar ma rog, atat a insistat, ca e de rutina, bla bla...ca pana la urma am crezut ca banuieste ceva si vrea sa ma lase sa aflu singura! oricum, eu nu intentionez sa fac un alt bebe prea curand, deci am avut ceva emotii.....

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Ioana, eu cred ca Mirunei ii ies dintii cand pleaca tati ca sa ii aduca cadouri faine din Germania! sau se ia cadou doar la primul?

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

buna dimineata

La multi ani Pepe felicitari Petra

Nanadana aniversare frumoasa.

hai ca va dau eu kg care cate vrea?ca am multe si destule.

Carmi felicitari pentru dintisor.

sincera sa fiu am cam citit pe diagonala si nu am retinit decat ultimele postari,asa ca felicit toti bb si mamicile pentru performante.

va multumesc pentru urarile din 28,noi la 7 luni aven 9,500 kg si vro 70 cm.

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Bianca, ce fain, il si vad pe bb Milan dormind pe covor. Si la noi pune fata capul pe covor cind ii e somn. Nu stiu cu cadourile si dintii, noi nu i-am luat cadouri legate de dinti - ci ii luam tot timpul.
mimsi.

Pe 16 iunie, ultima zi de scoala, vine maica-mea la mine sa stea 2 saptamini. Apoi la mijlocul lui iulie o trimitem pe Miruna la Boston sa stea o luna. Azi m-a impresionat bona - mi-a zis ca nu trebuie sa o platesc cit timp nu vine la munca. Iuhuu.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Ce fac zanele? Vorba Ioanei, "ne-am zinit de tot" ...asta de la Mifloricica ni se trage

Ruxandra eu intotdeauna i-am dat completare, cel putin la masa de seara...in sensul ca tarasenia sta cam asa...isi haleste infantul portia lui obisnuita de 250 ml si dupa aia tzitzilim la greu...si ma mai intreb de ce e copilul gras

Valen si eu care ma si gandeam la un cumnatel ptr Luca. Next time sa fie asa cum vreti voi!

Bianca asteptam poze cu Milan adormit pe covor

Apropo de Milumil 3, mie mi se pare bun cu gustul lui de portocale si cred ca si lui Luca ii place de il mananca asa pe nerasuflate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata zane

La multi ani celor care au de sarbatorit azi!

Si la noi iese un dinte, al treilea in 10 zile. Daca la primii doi a fost ok, adica am avut un copil doar o idee mai marait si mai doritor de stat in brate, de data asta e groasa treaba. Il chinuie rau de tot, aseara abia a adormit la 11 la tac-su in brate, chestie care nu s-a mai intamplat de cateva luni bune. Cred ca il enerveaza si cand mananca, il excita in sensul negativ la locul ala, ca plange de mama mama. Eu sunt un pachet de nervi si oboseala, m-am certat aseara si cu mama, care dupa ce a stat ca o zana in camera ei cat a urlat copilul s-a trezit sa vina si sa strige ceva la mine fix cand adormise si dupa aia tot ea era jignita ca m-am ratoit la ea.

Bianca, ce frumos trebuie sa fie sa adoarma asa. Am mai auzit de copii care adorm jucandu-se, dar la noi astea sunt doar povesti, nu i s-a intamplat niciodata sa adoarma in alt loc decat in pat, carucior sau la unul din noi in brate.

Simo, am inteles

Mimsi, o si vad pe Alexia dandu-ti-o

Cam atat. Ma duc ca l-am lasat in pat sa-si adune mintile singurel (e mort de somn si iar nu adoarme) si da semne ca e pe cale sa si le verse si mai tare.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

AAA, vroiam sa va intreb si am uitat. Se baga careva la impins carucioare la Kidex ziua-n amiaza mare? (pana vineri inclusiv). Ca pe mine tare ma bate gandul. La cum mananca copila avem autonomie si putem manca oriunde, mie-mi trebuie neaparat niste pantofi pana duminica (asta in caz ca nu stiati ce caut la kidex ) Precizez ca nu sunt motorizata si in clipa asta habar n-am cu ce sa ajung acolo - dar asta e o problema minora!

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput