Mamici casnice (51)
Raspunsuri - Pagina 3
Danelutza spune:
Georgi multzumesc mult. Acum sa trec la treaba sa vad ce pot face.
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
diadaniela spune:
ce faceti casnicutelor? Cami ,te-am vazut pe aici . esti tare scumpa la vedere!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
mai fetelor,eu sunt indragostita rau de barbata-miu. numai la gandul ca maine seara ajunge acasa simt noduri in stomac.
nu mai am rabdare ,zici ca sunt nebuna.
Cami ,asa patesti si tu cand e colegu'tau plecat?
eu nu pot sa ma obisnuiesc cu plecarile lui. mereu simt ca mor pana vine.am impresia ca nu traiesc cat e el plecat.
sa-mi scuzati mesajul asta ,da'sunt tare agitata si simteam nevoia sa impart cu asta cu cineva.
sa nu radeti de mine ca dupa 11 ani mai am asemenea sentimente ,ca va bat!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Dana_ch spune:
am avut o gramada de treaba azi,am fost la cumparaturi,cu plocon la o colega,si la chef,plus treburile casnice. s
sa nu ma da-ti disparuta de tot mai intru si maine daca reusesc ca si maine se anuta o zi incarcata.
va pup pe toate si noapte buna.
cuscra nu te-ai intors inca?
Poze cu Lucas
Dana_ch spune:
dana este un lucru minunat ca ai aceste sentimente dupa 11 ani,inseamna dupa cum ai zis ca inca va mai iubiti si e bine ca flacara pasiunii e aprinsa tine-o tot asa.
ps. nu e nimic de ras e chiar de apreciat,va doresc cel putin 50 de ani impreuna.
Poze cu Lucas
diadaniela spune:
Danuto ,nu ma face sa plang ,ca si asa sunt varza.
Un mare pupic!
Dana
georgi75 spune:
Superb Dana.Va iubiti.Superb.
Altceva nu pot sa zic.Ma crezi ca mesajul tau m-a emotionat?
Maine plec la tara. si ne auzim dupa amiaza.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
diadaniela spune:
mai ,eu ma asteptam sa radeti de mine.
tare sunteti dragute!
Dana
ange spune:
Dana,stai ca rad eu de tine daca fetele nu au curaj
Eu nu pot sa-ti spun decat ca primii 6 ani sunt mai grei,apoi te obisnuiesti(cu plecarile colegului)
Pe naiba...
Sa te faci sexi cand vine acasa ca aveti de recuperat
CRISMIR spune:
FLAVIA drum bun si distractie placuta!
ALINA imi pare rau de puiuta,sanatate multa va doresc,sa sti ca intaresc cele spuse de Cami,si noi am avut probleme,si a trecut,e nasol dar cu rabdare,fara praf si cat mai multa igiena ,in timp trece... si numai bine!
DANA,si eu rad un picut...dar felicitari ca va iubiti si ...eu am stat 1 an si 2 luni departe de al meu,la inceput credeam ca mor apoi ma obisnuisemcat de cat,acum cu el din nou esuper....si avem 13 ani impreuna
si o duminica frumoasa fetelor!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI