Mamici casnice (51)
Raspunsuri - Pagina 4
Danelutza spune:
Buna dimineatza...
Cafea ?! ... si...
... suc...
... pentru mai tirziu...
... asha, ufff, ... ce linisteeeee
Dana felicitari, tzine-o tot asha... iubitzi-va mult ca si asha viatza e grea, doar dragostea ne tzine alaturi si in viatza... iaca baba ce sfaturi da...
Va doresc o duminica placutaaa
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
georgi75 spune:
Neatza fetele.Nu puteam pleca fara sa beau cafeaua cu voi.Si iau si un pepsi.Multumesc.
Soata e la piata si plecam cand vine.
Dana mai e putin si vine.Sa inteleg ca in seara asta nu ne onorezi cu prezenta?[cina]
si ne auzim dupa amiaza.La noi se anunta o zi calduroasa...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
sunt_mamica spune:
neata si de la mine!
merci de cafea....da o pipa nu da nimeni?
fla ...nu cred ca venim...pt ca duminica putem sa ajungem la pranz...si nu cred ca va mai gasesc ...
ilinca
sunt_mamica spune:
tre sa va povestesc si voua....sapatman aceasta am lasat-o pe ilinca in patut fara pampers ...si am plecat sa fumez...dupa 10 min,cand m-am intors...ilinca facuse kaka si l-a intins peste tot perete ,patut,gratiile de la patut ,pe fata si pe la gura ...nu o mai recunosteam....ziceai ca-i facuta cu vecinu lu cami....era asa tuciurie!
osna spune:
buna dimineata fetelor,multumesc de cafea!
andreea mama mi-a povestit ca asa am facut si eu cand am fost mica si cica de aia am atata noroc
la noi este soare si bate vantul,cred totusi ca dupa ce mancam plecam putin in parc.
va pup,revin mai tarziu,acum e bataie pe calc,noroc cu sotul care e prin bucatarie acum si am putut baga un ochi
georgi75 spune:
M-am intors.
sunt_mamica inseamna ca o sa aiba noroc.
Io am gasit-o la timp.Nu apucase sa dea si pe fata.
Care , cine, ce mai zice?
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
alexa si mami spune:
saluty!
bun venit elena! 1,7 ani? ca si alexa mea. pe cit e nascuta manu?
beeey, ce liniste!
fetelor, , va multumesc mult ca ma incurajati. cred ca marti, daca e dr disponibila, mergem la control:( sunt f sigura ca e din cauza caldurii, asa a facut si asta vara, dar o forma mai slaba, ca IGE-urile au iesit putin, dar f putin marite. o tot ung cu atoderm...
dana, la cit mai multi ani de fericire! hai ca mai e putin pina deseara sa ma laud si io, noi avem 6,5 ani de casnicie si vreo 10 de cind ne cunoastem
fla, o saptamina fara tine?! ce dor o sa ne fie!!!
hai vb, dar pe rind:))
alexa
diadaniela spune:
hello fetele!
da mai ,mai e putin pana diseara.
adineauri am aparut si eu din oraselul copiilor . am dus-o pe fii-mea sa se dea in draciile alea si dupa am trecut si pe la Mac. of course!
bine ai venit Elena!
Sunt- mamica,ce fericire o fi fost pe tine cand ai vazut si mirosit isprava.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
ange spune:
neata!
Dana a disparut.Se face sexoasa pt. colegu'
alexa si mami,dar esti sigra ca e eczema si nu iritatie de caldura? intreb si eu...
Crismir,bravo pt. cei 13 ani! la cati mai multi si fericiti.
Flavia,mi-a scapat unde pleci dar daca fetele-ti spun "drum bun2 atunci: drum bun! si sa vii cu poze
sunt mamica,moamaaa saracuta de tine! eu daca pateam asa cu Robert(cu kk peste tot) cred ca dadeam in hepatita chiar daca este copilul meu la mirosuri "placute" fac urat.Sunt proasta rau!
Dar lasa ca va avea noroc cu carul cand va fi mare.