Mamici casnice (51)
Raspunsuri - Pagina 2
Danelutza spune:
Aha, sunt_mamica iar a disparut la umbra. Dupa cum dispare ea, intzeleg ca-i tareeeee cald in Romanica.
Flavia e mititel parfumul si-s nishte pretzuri, deh e magazin la Lugano, cred ca-i printre cele mai scumpe localitatzi de aici, ca-i orash turistic.
George si eu sint denaturata ca tine, la mine solutzia e... ca o las cu tatsu in gradina, sa pot respira si eu in bucatarie, facind treaba , iote ce respirooo, moamaaaa. Ash prefera gradina, dar e bine si asha.
Alina multzumesc, pregatesc fata, o imbrac mumos, poate o marit... ca vad ca cuscra mea din zona asta a plecat la tzara si a uitat sa se intoarca... sau s-o fi intors pe partea cealalta
Andreea dau cu ulei mami, ca sa fiu mai sexoasa, uleioasa si cu atza-n k... pardun intre ...
Andreea dar nu gasesti nimic pentru Alexa, nu-i trece cu vreo alifie ceva... pentru Alexa cea mica
Dana iote asha slabesti mama, te scurgi de dorul soatzei ..., terapie naturista...
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
elena_oona spune:
hy!
Ma inscriu si eu la mamici casnice.
Am si eu o fetita , se numeste Manuela, si e in varsta de 1 an si 7 luni.
Va pup pe toate!
Elena & bebe Manuella
"Good parents give their children Roots &Wings. Roots 2 know where home is, wings 2 fly away & exercise what's been taught them. "
impreuna spune:
Elena bine ai venit la noi, sa ai sedere placuta si indelungata
Manuela e cu o luna mai mare decat fetita mea, deci sa ne traiasca
Mai povesteste-ne despre voi, despre cum e viata de casnica in Beirut
Georgi eu in locul tau mi-ar trimite barbatu la petrecere si ... l-as urmari:)))
Ti-as tie si eu odrasla, da plec:)
Alina multa sanatate pt Alexuta, sa se rezolve problema cat mai repede. Pupici multi.
Gata, va pe toate ca dispar. Am impachetat si maine sper sa reusim sa plecam cat mai devreme, daca e vreme buna ne oprim la Felix.
Poate reusesc sa va mai "vizitez" saptamana asta, daca nu ne vedem duminica viitoare:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
Danelutza spune:
... unde atzi disparuuuuuttttttt cu toatele ?! Aha, la umbra Andreei (sunt_mamica)
Bun venit Elena. Tocmai citeam lista ca sintem asha de multe casnicutze, si vroiam sa ma bag in seama si sa intreb: dar cine-i Elena oona, ca eu n-am vazut-o pe aici, iote ca vazui ca eshti nou-noutza. Sa-ti traiasca fetitza si asteptam povesti despre voi.
Flavia adicatelea lipseshti o saptamina ?! Distractzie placuta si sa te gindesti la noi.
Revin mai tirziu ca controlez catalog, ca vad ca-i taaaareeee linishte in imparatzia noastra.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
georgi75 spune:
Sal'tari.Chiar ca liniste.
Bun venit Elena.sa-ti traiasca Manuela.
Moaamaaaaa ce de doritoare sunteti sa va dau fata...Ia sa o licitam sa vedem care da mai mult.acu daca tot scap de ea, macar sa iau si ceva banuti, nu?
Danelutza daca as avea si io gradina ca tine...Aaaa si daca as avea si soata prin zona...da' el pleaca la 7 dim si vine seara la 20.00.asa ca... de zor ca nu pot sa o bat pe ea.Ma mutilez io.
Si uite ca-mi adusei aminte sa ma milogesc de voi.Cine-mi da si mie userul si parola sa va vad si io "bozeleeee"?V-am mai zis, da nu m-ati auzit.
Flavia si drum bun si distractie placuta.
si revin.Daca dati vreun semn de viata.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
impreuna spune:
Multzam Georgi :) Ti-a plecat barbatu la chef?
Danelutzo mama, pai cum, noi suntem nimeni? Las' ca ti-o fi tie dor de mine, ai sa vezi
Flavia (sotie si mamica fericita)
georgi75 spune:
ce-ai fatooo, nu v-am zis?Ptiu!Uitai
Vine omu pe la 17 acasa.Io un car de nervi ca deh!macar sambata sa stea si el mai mult pe-acasa cu noi..Si-l intreb cand pleaca la petrecere.Si el zice: acum, mananc ceva si plec.Unde? zic io.La tara la ginere, la vreo 10 km.
Ma pregateam sa incep polologhia: vezi cat stai, vezi sa nu te imbeti, bla bla bla.Bine ca a zis el la timp ca a fost deja in trecere pe acolo si a baut o cafea( ca deh! era la volan) si ca s-a gandit ca e mai bine asa ca ar trebui sa stea si el mai mult acasa macar in we.
Si cam asta a fost.Pot sa mai zic ceva?No way!
Aoleeeeeu!Alinutzo ce aud la TV?Gripa aviara confirmata in Pitesti????
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
Danelutza spune:
Mey, vorbeatzi intr-o zi de o chestie cu rame pentru poze, unde-i ca n-am chef sa caut... . Nici n-am cetit bine despre ce-i vorba, dar ma intereseaza
ange spune:
alexa si mami,imi pare rau de ce am citit
parca ma vad pe mine acum 2 ani
Nu pot sa-ti spun ca asa facea si Robert cand era cald.Eczema si caldura nu se pupa deloc.nu stiu daca puteti dar un aer conditionat este bun venit.Nici noi nu aveam pe vremea aia dar cand copilul a devenit "o buba" (adica avea peste tot eczema) am luat aer conditionat si mai mult de 21° nu lasam niciodata.Il scoateam afara numai dupa 19,00 seara,il cremuiam din cap pana in picioare cu atoderm,ridicasem toate dar absolut toate covoarele din casa,spalam cu clor si apa parchetul(ca de! nu era al meu) la 6,00 dimineata,cine intra in casa obligat la baie la spalat pe maini.Curatenie si igiena la greu.disperasem toata lumea.Eu una eram dusa cu capul rau!
Vara a fost cel mai greu dar uite ca a trecut.se duce crede-ma.Ai incrdere.Sa ai grija la igiena si la caldura.pe bune.
Imi pare rau dar parol ca trec toate.
La mine e calddddd deasta nu intru aici.Stam toata ziua in curte.Astazi mi-am m-ai luat 2 flori.Astept sa vina seara sa le plantez.
Aaaaaa si am gura leului,floare de piatra si regina noptii.Am gasit la o sera.Asa sunt de bucuroasa
Aaaa si am luat si manuta maicii domnului.Parca asa-i spune.Floarea aia care se catara si care seara te sparge cu mirosul
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Mey, vorbeatzi intr-o zi de o chestie cu rame pentru poze, unde-i ca n-am chef sa caut... . Nici n-am cetit bine despre ce-i vorba, dar ma intereseaza
http://www.frameshow.com/
Avem si POZE