La noi la Galati sa veniti ( 26 )

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Am uitat sa-mi laud copila si bineinteles pe mama, ca ei i se datoreaza : de vineri copila mea nu mai are pampers ! Nici ziua nici noaptea nici la plimbare....S-o fi vazut ieri cum se bataia pe picioare si eu ma uitam la ea si nu stiam ce vrea. O intreb " ce s-a intamplat ?" si imi raspunde oarecum certandu-ma: " Pipi la bochetzi, mama !" Adica voia sa faca pipi la boschetii de pe drum .

Am sa adaug fetele nou venite pe listuta, dar va rog sa verificati ca eu sunt cam ametita si azi.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Fetelor, da' ce liniste pe aici..... Pagina 3, chair asa.........

Hai, asteptam detalii. Cum a fost examenul auto? Povestiti!

Laura, felicitari pentru etapa "no pampers". Cum ati reusit????

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Nu-i chiar direct de la sursa, dar o sursa autorizata oricum ne anunta ca avem o noua soferita printre noi! Felicitari Cookie! Sa conduci ani multi si fara evenimente. Aa, si fereste-i pe politai, pentru orice eventualitate...

Laura, felicitari pentru fetita mare!

Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Felicitari cookie

Noi am petrecut azi. Am sa va povestesc maine si poze tot maine!

http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Mai, mai, mai, nici nu pot sa intru sa ma dau si eu rotunda cu atatia spioni
Nu pot decat sa va pup pe toate pentru incurajari...mi-au prins tare bine...
Examenul mie mi s-a parut criminal...mai intai de toate pentru faptul ca am asteptat mai mult de trei ore sa intru la sala ...si apoi, stresul asteptarii politistilor la traseu, cate un candidat care lua permisul, doi care picau...mama-mama, imi spuneam in sinea mea "De l-as da odata, cum o fi, ca nu mai pot!"
Eu zic ca nu m-am descurcat foarte bine, ca-mi tremurau mainile pe volan si picioarele pe pedale, iar stomacul meu isi schimbase locul, statea pe undeva pe la amigdale...cred ca i s-a facut mila lu' nenea politaiu' de mine, care a remarcat ca-s cam stangace...Am reusit si eu sa ingaim "Stiti dvs. cum e la examen..." Norocul meu a fost ca nu m-a pus sa fac cine stie ca manevre, doar niste mers cu spatele si o intoarcere din trei miscari, desi visasem toata noaptea numai parcari laterale si garari cu spatele...evident nereusite
Sper insa ca a apreciat ca am dat prioritate la niste pietoni care traversau...si am oprit la toate stopurile...s.a.m.d.
Cred c-o sa-mi ia o saptamana sa-mi revin din emotii, oboseala si stres...uf, bine c-am scapat!

Acu'... la viitoarele soferite, minte limpede la sala si nervi tari la traseu! Bafta maxima!(va trimit si de la mine, ca mi-a mai ramas! )

PS Sa va zic una tare:imi sun si eu sotul sa-i dau vestea si-i zic fara introducere:"Cand imi iei masina?" El: "Ai luat??????
Daca si el avea indoieli...apai cine ma cunoaste mai bine? Faza s-a repetat si cu sora-mea...Deci chiar ca am facut ceva maret de i-am lasat masca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Sebastien
Sa fii sanatos si sa duci numai bucurii parintilor!
Mamico, asteptam poze...

Cristina, sa-ti fie de bine, nasa mare!!!! Sa va traiasca finii!
Vino sa ne povestesti mai multe despre nunta...si sa nu care cumva sa vii fara poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Felicitari, cookie! Abia de acum o sa inveti sa conduci!Si cel mai bine ar fi sa iei masina si sa pleci singura prin oras, fara sot sau cu o prietena care nu are permis si, chiar daca mai gresesti, nu ti-ar da sfaturi peste sfaturi si nici nu s-ar ratoi la tine de fiecare data cand ai face ceva mai putin corect. Asta spun din experienta mea. De fiecare data cand conduc cu sotul meu in masina nu se poate sa nu fac ceva si sa nu sara in sus, chiar daca eu am permis de vreo 14 ani si el de 5(e adevarat ca el conduce zilnic si nu se compara experienta mea cu a lui, dar, totusi...), iar cand conduc singura n-am nici un stress, sunt foarte relaxata si calma si asa eram si inainte sa faca Adi scoala de soferi. Asa ca la cat mai multe drumuri si ore de sofat!
Liliac ce-o fi facut? A dat examen ieri?
Tamara, vezi ca se poate? Nu renunta doar pentru ca ai picat de doua ori! Gabi Savin (tu stii de cine vorbesc) a dat examen de opt ori, era o catastrofa la volan, iar acum conduce de rupe soselele!!! Nu te lasa!

Mergi la inceput

Felicitari Cookie ! Ce bucurie pe capul tau ! Chiar ca ai invatat ! Bravo inca o data !
Eliza ce mesaj lung ! Ma bucur ca avem vesti de la tine. Ce apartament ati luat?
Succes inca o data fetelor care dau de carnet azi!
Delphin, acum ma duc sa vad pozele . Sa ti creasca feciorul mare si sanatos, sa aiba noroc si sanatate !

Mergi la inceput

M-ai pacalit ! Credeam ca deja ai pus pozele Delphin !
Uite am eu cateva poze cu Daria facute ieri in vizita la viitorii fini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

'Neata la fete!

Laura,scuze,dar am intarziat putin la cafea,pozele le-am pus acum pe albumul sebilus. Am vazut si pozele voastre cu Daria,faine!
Iar tu arati tare bine,(fara sa incerc sa ma dau bine pe langa tine).

Cookie,sfatul cu luatul masinii si plecatul singura,macar in afara orasului,daca nu in oras inca,vine si din partea mea.Eu ma bucur tare pt. tine!

http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus

Mergi la inceput