La noi la Galati sa veniti ( 26 )
Raspunsuri - Pagina 8
LauraFlo spune:
Buna dimineata ! Buna dimineata !
Multumesc mult de urari, a fost foarte bine la munte. Nu am apucat sa urcam pe munte ca in fiecare zi a plouat cat putin, dar am mancat foaaaaaarteeee mult si am jucat remy si carti, ne-am plimbat, am fost in excursie la Brasov si apoi la Pestera Dambovicioarei, iar noptile ...nu le-am dormit ! Bun tare aerul asta de munte, si daca nu ai copilul cu tine....recuperezi. Iar fi placut tare mult Dariei acolo la Bran, dar din pacate nu s-a putut s-o luam cu noi.
Va pup, mult succes la examen fetelor !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
alinam spune:
Neata!
Cookie bafta multa la examen, tinem pumnii si la urmatoarea intalnire sa vii la volan :).
Laura sa va fie de bine muntele mai, da ce mama denaturata sa pleci fara copil? hmmmmmm (asta zic din invidie ca eu nu pot sa las bebu acasa ca nu vrea nimeni sa stea cu el ca e terorist si motiveaza lipsa de tzitzi), apropo, zau ca nu stiu cu cine o sa mai las plodul cand ne intalnim, o sa il pun pe ion sa isi ia liber hehehe ca soacra mai mult de 1,5 ore maxim 2 nu mai sta cu el
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
LauraFlo spune:
Dar de ce nu vrea sa stea mai mult cu bebeul , Alina ?Urat sa puna astfel de conditii.
Motiveaza tzatza ? Pai intarca-l fetita mai repede. cum stai cu fierea ?
In 2004 , ne-am dus la munte, Daria avea 3-4 luni si eu o alaptam. E drept ca nu i-a fost usor mamei mele cu ea, dar a papat copila lapte la biberon, eu am avut o pompita cu mine cu care pastram ritmul alaptarii ca sa nu-mi pierd laptele , m-am distrat si totul s-a incheiat cu bine. E adevarat ca la mama am apelat si nu la soacra.
alinam spune:
Laura despre mame numai de bine, numai ca eu nu pot lasa copilul la mama ca ea e bolnava si in plus zau ca nu se pricepe, daca plage plodul se sperie si ma suna, da si asa cum e ea, ca uneori abia sta in picoare tot vine la beb macar 2 zile pe saptamana dupa munca ... iar despre soacra no coment, e tare in clont cica sa ii duk copilul ca ea sta cu el bla bla da a fost 3 saptamani in cocediu " vin in fiecare zi sa stau cu el", a venit de 2 ori odata a stat fix o ora jumate si a doua oara 2 ore in rest nu stiu ce a fakut.....nik ... s-a trezit plodul, fug.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
Oana_G spune:
Buna dimineata!
La invitatia Alineim, am sosit si eu "la Galati". E fain ce mi-a povestit despre voi. Imi va lua ceva timp sa va invat dar cu rabdare ...
Din cite mi-am dat seama, pe linga faptul ca sintem ultimii veniti, sintem si cei mai mici.
Un pic de prezentare: Oana, mama de Andra care in curind va implini 8 lunisoare (pe 21), fata mofturoasa la mincare, mama ce s-a saturat sa-i tot faca supe, pireuri degeaba, ca dupa 2 zile sa le arunce (ca fata mofturoasa nu papa). Prietena Andrei cea mai buna e tzitzi, din ea ar servi pina ar plesni.
Cam atit, deocamdata.
Va dorim o zi buna!
Oana si Andra (21.10.2005)
liliac1 spune:
Oana_g Bine ai venit la noi!!!
Se pare ca numele Andra e predestinat pentru copiii fara pofta de mancare. Sper ca a ta fetita sa sparga gheata la capitolul asta...
Liliana& Andra-Maria
Andra - Mai 2006
ciristina_serban spune:
Salutare la feteeeeeeeee!
Ce faceti iubitelor. Imi era dor de voi!
Eu nu am avut net o buna bucata de vreme si nici timp sa ma ocup sa vad de ce.... Cineva s-a indurat si acum iar beneficiez de net asa ca pe cai... am deschis calculatorul, sa vad ce ati mai facut ce ati mai scris.... Toata saptamana am fost ocupata cu pregatirile de nunta si n-am apucat nici sa-mi beau cafeaua in unele zile. Ieri m-am refacut dupa nunta (a fost duminica), iar azi imi reiau usor programul.
Cookie, muuuulta bafta la examen! Sa fii tare, va fi bine......
Oana_G, bine ai venit printre noi. Sa-ti traiasca bebelina!
Pupicei la fete. Mai vorbim mai tarziu ca acum a venit o prietena in vizita la mine. O zi buna.......
Cris si bb Razvan (23.11.2004)
Oana_G spune:
Multumesc fetelor.
Liliana, greu de crezut ca va sparge Andra mea gheata.
Oana si Andra (21.10.2005)
dayssy spune:
Oana_G bine ai venit printre noi. Nu sunteti voi cei mai mici, Dragos abia face 7 luni pe 11 asa ca stai la coada :)
Eu zilele astea am intrat mai putin ca am un necaz si nu prea am timp, dar promit sa intru mai des cand termin.
Succese la examene!!
Pana revin eu poate o puneti si voi de o intalnire ca tare vreau sa va cunosc.
Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
LauraFlo spune:
Buna dimineata !
Aveti idee ce pastila sa iau ? Ma doare un ochi. Cred ca de la aerul conditionat din autocar...Am sa incerc cu un antinevralgic pana una alta.
Azi au fetele examen ?