La noi la Galati sa veniti ( 26 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Mai fetelor (delphin si dayssy), va rog sa nu va simtiti jignite!!! Nu asta a fost intentia mea. Pliiiiiz, . Voiam doar sa-i ridic moralul colegei noastre de subiect!! Atata tot.
Ica ori e prea dimineata si eu nu mi-am savurat cafeaua...ori...sa inteleg ca ai dat de 3 ori traseul in ro si acum te pregatesti sa dai de permis in Canada?? Scuze, dar io-s si bloda...tre sa ma intelegi

cookie Hai, mai, capu' sus!!! Ai sa vezi ca o sa fie bine. Saptamana asta, miercuri, dai examenul??? Eu il dau joi Stai linistita, pune mana si invata legislatia si la traseu poate nimeresti pe cineva mai ingaduitor. Pe mine a doua oara, atunci cu accidentul, nici nu m-a mai pus sa pac parcari ci doar sa merg cu spatele. Asa ca depinde...Sa fii calma si gandeste-te ca orice s-ar intampla o sa fie bine!! oricum, eu iti tin pumnii sa iasa din prima!!

alina Si eu m-am apucat tot la ambitie... Adica ce, io-s mai "bleaga"?? Bine, intre timp s-a dovedit ca da dar mai perseverez...

Liliana& Andra-Maria

Andra - Mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

'Neata la fete!

Liliac1,nu m-am suparat de loc,am dus gluma putin mai departe,atat. Stai fara grija!

Pe mine nu m-a pus politaiul sa parchez,doar cand m-am oprit. Si eu la statuie am dat,m-am invartit o data,apoi am urcat spre stadion si apoi pe doua stradute prin spate si gata.

Cookie, eu nu stiam sa parchez de loc,dupa ce am luat permisul,si nici acum nu pot spune ca i-mi ies toate parcarile din prima,dar ma straduiesc. Haide,eu i-ti tin pumnii! Pe mine cel mai mult m-a motivat sotul(pe atunci prieten). Nu vroiam sa ma fac de ras in fata lui,mai ales ca el era instructor aici in Fr.

http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Hei, ce de emotii!!! Cu examenul de sofereala, si io l-am luat din prima, dar eram leaorca de emotie, daca luam bluza si o storceam, umpleam ligheanul! Noi am fost mai multi elevi in masina, io am nimerit ultima, asa ca m-am urcat la volan din Traian (pe la bariera traian) si am coborat spre parcul CFR, nu m-a pus sa fac parcare, in schimb mi-a zis sa opresc in ciudatenia aia de intrsectie unde e capatul lui 102. Si eu, care stiam de la instructor ca politia umbla cu prostii ca sa ne faca sa gresim, i-am zis cu cel mai curajos glascior pe care-l posedam ca io nu opresc in intersectie ca nu e voie! Si ala zicea: opreste, ca asa zic eu!! Si io: NU!!! La care asta enervat a pus frana si m-a dat jos, dar fara dosar...:) Si am ramas nedumerita acolo, ca nici nu stiam unde sa ma duc. Pe vremea aia am impresia ca nu ajungeau autobuze pe acolo (posibil doar traseul 26). Noroc ca a trimis instructorul pe cineva sa ma ia.
Eu habar nu aveam sa fac parcari, nu-mi iesea absolut nici una, la modul in care imi explica instructorul eu nu intelegeam. Dupa ce am luat carnetul, am condus de 2 ori si apoi n-am mai condus de loc 5 ani. Abia din 2003 m-am urcat din nou la volan, pe cand eram insarcinata cu Tudor. Si de atunci conduc aproape zilnic. Si am invatat sa parchez. Dar ce vad zilnic pe strazi! E o atitudine miserupista de felul si locul in care isi lasa masinile, fara cuvinte. Daca trebuie sa ajunga la magazinul x, apoi in fata lui parcheaza, ce daca a ramas pe banda 2, nu gandesc! nu-i intereseaza. S-a pus rosu la semafor, dar cui ce-i pasa, mai trec 3 masini pana se sinchiseste unul sa opreasca totusi!
Sfat util: fetelor, nu va stresati ca incurcati circulatie, nimanui nu-i pasa, toata lumea incurca pe toata lumea, sunt soferi de zeci de ani care fac greseli, tutror li se intampla sa le moara motorul, si majoritatea la inceput fac sa urle motorul (il tureaza prea tare|). Nu-i nimic, dupa 3 drumuri te obisnuiesti si o sa stii cat de mult sa apesi pedala. Nici un sofer n-a fost asul soselelor de la inceput, toti au invatat la un moment dat. Asa ca voi trebuie sa luati sala cu cat mai multe puncte, iar in rest, uitati-va mereu la semnele de circulatie! Eu va urez bafta!

Laura, tarziu, stiu, dar eniuei, va urez distractie maxima la munte!!!

Eu am apucat sa merg la sala doar de 2 ori. Dar se simteeeee..

Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Nu m-am suparat deloc. Chiar glumeam ca asa imi place mie. Sunt mai glumeata de felul meu.

Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

liliac, ai inteles f bine, am luat carnetul in rom abia dupa ce am dat traseul a treia oara, era in 1998. Si binenteles ca de atunci n-am mai condus Vreau sa dau si aici traseul sa pot conduce singura, asta fiindca am doar sala si pot conduce insotita, dar nu conduc , deocamdata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Ica Wow ce faina e chestia asta!!! sa iei sala si sa conduci cu insotitor!! Vreau si io . Ca si-asa am zis ca daca o sa iau permisul vreun an de zile n-o sa am curajul sa conduc singurica, plus ca nici hazbandul meu nu cred ca o sa-si dea el frumushatza de masina pe manutele mele cele pricepute!

Ei, in alta ordine de idei, e fain pentru ca poti sa inveti cum trebuie pentru traseu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Buna dimineata. Daca n-ati baut inca ceascuta de cafea, va invit sa o bem impreuna.
Ceva planuri marete pe ziua de azi? Eu am o febra musculara incat abia ma misc. Si trebuie sa fac sport azi: singura la facut aprovizionarea. Cand ma duc singura la cumparaturi, reusesc sa cheltuiesc dublu fata de lista. De ex., acum am in minte un costum de baie pentru copil, fustita pentru celalalt copil, papuci pentru mine....etc, si totusi, eu trebuie sa ajung la Metro!!!
De aceea o sa imi iau o frana de mana..
Va doresc uichend placut.

Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
ce fak fetele? se vede ca e Laura la munte ca nu mai zice nimeni nimik :)
, eu recunosc ca in we asta nici nu am deskis calculatorul , asta da premiera.
Fetele cu examenele saptamana asta bafta multa, asteptam sa ne dati vesti bune :)

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Buna dimineata!
Am adus subiectul pe prima pagina, vad ca nu prea mai vine lumea "la Galati"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Iupiiii, mi-am reparat si eu calculatorul!!!
Mai fetelor, da' cam somati...ati intrat toate in concediu? Sau nu mai aveti chef de vorba?
Io-s cu stomacul la gat, vine examenuuuuuu'! Trag si eu nadejde c-am sa fiu atenta...
si o zi buna, fara ceasuri rele!

Mergi la inceput