La noi la Galati sa veniti ( 26 )

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Liliac, eu am examenul saptamana viitoare...sunt deja intr-o stare naspa...ca intotdeauna, de altfel, inainte de orice examen De fapt, nu-mi amintesc de nici un examen din viata mea la care sa nu fi avut emotii cat casa..macar imi spun in sinea mea ca n-ar fi sfarsitul lumii de nu-l iau, nu depind de el...
Ce sa mai zic, de vreo doua ori am fost la Statuie cand se dadeau examene(s-a nimerit sa trebuiasca sa mearga instructorul meu cu masina acolo la examen) si cand am vazut pe toti acolo cum asteapta politaii...cum se intorc cu dosarul in brate...valeleu, maiculita mea, parca eram si eu cu ei! M-au trecut toate alea! Da' macar se cheama ca mi-am facut pregatirea psihologica!
Zic eu ca ma descurc binisor in strada(cu instructorul alaturi!), da' parcarile imi ies una din cinci(adica numai din intamplare!)...ma rog, mai am de invatat!
Tamama, data viitoare o sa fie cu noroc! Si sa nu te gandesti cumva sa nu dai, ca
Asa ca Liliacsi Tamama, sa aveti bafta si voi si sa ne intalnim cu bine pe strada si sa ne facem semne cu farurile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamama spune:

LA MULTI ANI COPILASILOR
liliac ce-ai putut sa ma distrezi! va multumesc fetelor din suflet pentru incurajari.eu chiar nu vroiam sa-mi mai depun dosarul la politie ca am zis ca suntsi asta e....promit ca il voi depune si iar voi sta noaptea sa invat.....ca asa e la mine cand unul doarme celalalt vrea sa se joace ,cand unul mananca altul vrea la baie sau afara sau sa te joci cu el sau.....of....sunt ai mei si sunt tare mandra de ei.si.
sa aveti o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

LA MULTI ANI !!!! puiutilor nostri, sa cresca mari, sanatosi, voiosi si aiba parte de tot ceea ce-si doresc parintii pentru ei, ba chiar mai mult tuturor

Laura, intr-adevar Christine este sociabila si asta ma bucura f mult. Ieri cand se plimba cu taica'su le facea cu mana trecatorilor, care ii raspundeau amuzati.

Korinna, sa va traiasca Stefan, sa creasca mare si sanatos si sa va bucurati de el. Eu sunt astazi in ultima zi de dieta, insa n-am slabit decat 4 kg desi n-am avut abateri. Singurul lucru bun din toata perioada asta este ca nu mai poftesc la dulciuri si m-am obisnuit sa mananc putin, deci tot este un castig.

Succes celor care se pregatesc ptr examn de carnet, nici eu n-am luat traseul decat a treia oara, sala de fiecare data, traseul insa ... astia sunt evaluatorii. Ma pregatesc si eu acum sa dau traseul - sala am luat-o de mult, insa acum se termina cei trei ani si daca nu-l dau trebuie sa dau sala din nou. Bafta !

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna seara. Am terminat de impachetat si pana se incheaga masca de pe fata mea ( ca doar trebuie sa fiu frumoasa la munte ) m-am gandit sa -mi iau la revedere de la voi. E drept ca plecam 4 zile dar tare dor o sa-mi fie de voi !
Sa va gasesc sanatoase si vesele si paginile de la subiectul nostru sa fie pline pline. Nu de alta dar deja vremea s-a stricat si poate aveti timp sa stati si pe forum.
Va pup !
PS: Cristina, Viorica , Vilma unde sunteti ? Toata ziua la sala ???? Ne e dor de voi sa stiti.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Sa ai vreme frumoasa si sa te ditrezi! Pupici si sa va intoarceti cu bine!

Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Laura,petrecere frumoasa la munte!

Si bafta soferitelor!Eu sunt una dintre cele care nu sunt soferite bune,caci au luat din prima,cine vrea in club cu mine?

http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Pai ma inscriu si eu in clubul tau delphin.
Hai fetelor ca nu e asa greu. Secretul e sa nu-ti fie frica, doar ai un politist langa tine :) Ce-ti poate face?

Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

'Neata, dragelor!
Laura, petrecere frumoasa la munte! Lasa, ca mai gasitit voi cate ceva de facut daca e vremea urata... Nu plecati si cu Daria, nu?

Delphin, io am o presimtire ca nu pup carnetul din prima...ieri m-au apucat toti dracii, nu-mi ies parcarile si pace! Si trebuie sa parchezi undeva daca esti sofer, nu???

Dayssy....pai tocmai aia e! Ca mie mi-e frica...sau mai bine zis, mi-e rusine de mor cand gresesc! Fraiera mai sunt!

Fetelor, eu am niste probleme cu calculatorul, mi s-a umplut de virusi, e bolnavior saracu', si mi-l duce sotul la spital...nu ma dati disparuta!

si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
Laura cred ca e deja pe drum ......ce bine de ea, vreau si eu!!!

Cookie mai sa nu iti fie rushine ca si politaiul e tot om, si ce om ..... sa ii vezi pe ei cum conduk, mamamama iti zic eu ca doar mi-am pierdut vreo 2 ani jumate cu un militian :) si in plus ei sunt constienti ca nu ai cum sa fii sofer dupa 30 de ore de condus, trebuie practica mai multa. Apilka si tu metoda nu stiu cui de pe aici ti-l inkipui in kuru gol sau mai bine in chiloti de tataie heheheh

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

hehehe vorbesc eu care nu am carnet si pana acum nici intentia sa fak scoala ......da acum parca m-am enervat toata lumea conduce si eu nu :)

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput