La noi la Galati sa veniti ( 26 )

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Liliac, Daria e la tara ca si bebelusa ta, dar la tine cele doua saptamani aproape ca au trecut, la mine de-abia a plecat.
Alina, vremea se va schimba in bine. Adica se "mai raceste" cu vreo cateva grade. Ce distractie pe voi ! Plimbaretilor !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Buna seara fetele,
Sa ma laud cu noile achizitii ale lui Dragos.
Cum va descurcati cu caldurile? Ca la noi tare rau.. Eu nu suport AC-ul si deci nu avem ... Dragos e plin de bubite. Sper sa nu tina prea mult canicula.. ca altfel ajungem toti 3 cat scandura. Eu pe caldurile astea nu pot sa mananc, Dragos inca mananca dar nu stiu pt cat timp, iar tata rontaie putin.

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

"Niminea" azi???
Hai va dau o cafea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Eu vreau la piscina!
Mai merge vreun dintre copiii vostri la inot? Eu as vrea sa o duc pe Anca, se pare ca singurul bazin unde se mai dau lectii de inot pt copiii ar fi cel de la club Vointa, pe Saturn. Nu l-am vazut niciodata. Aveti informatii?
Ceva despre Baia Comunala?

Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

Mergi la inceput

Vilma, si eu vreau la piscina ! Vineri dupa serviciu ma duc la bazin, daca vrei poti merge cu noi. Pentru copii si eu stiam doar de aceea locatie, la Baia comunala stiu doar ca s-a renovat, dar nu stiu altceva din pacate. Prietenele mele isi duceau copii la Braila, dar nu e foarte comod si nu cred ca ai timp.
Eliza multumim de cafea, cum merg amenajarile ?
Alina, ai plecat la mare ? Cookie dupa calculele mele ar fi trebuit sa se intoarca. Please da un semn !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

noi am luat vacanta si azi mergem la piscina la club vointa,daca altul nu e...
de fapt se duc tati si shali ca eu merg la sala ,am aerobic azi.apoi ma duc dupa ei.serbarea a fost super draguta, eu am stat numai cu ochii in lacrimi ,parca eram mama cand i-am citit compunerea in scoala primara. ma simteam penibil pt ca toti parintii se uitau la mine cum imi trag nasul si rad printre lacrimi.dar nu ma puteam abtine sa nu ma gandesc cat de mult a evoluat shalini din septembrie pana acum.la inceput se ascundea, fugea, plangea iar ieri nu o mai dadeam jos de pe scena.toti copiii erau atat de dragalasi!imi erau asa de dragi!am sa pun poze sa-i vedeti cat de dulci sunt la grupa mica.marti plecam la herculane si stam 7 zile. am gasit un sejur cu tratament antistress pt mine si ma duc sa ma tratez pt ca nu se mai poate cu stresul.nu dorm, ma doare stomacul,ma doare capul si nu ma relaxez niciodata.pana luni mergem la piscina si la buna la tara.
va pup si nu mai stati la pag 3 ca nu-i frumos!

Viorica
Ingerasul meu Shalini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Laura, mercic pentru invitatie, dar din pacate nu pot sa merg la bazin pentru ca trebuie sa ma trambalez cu masina, acolo e aglomeratie, sunt pusti mai mari care nu tin cont de pitici si ii cam imbrancesc, nu cred ca e o solutie buna pentru noi. Vreau sa ii duc la o piscina cu instructor, sa se balaceasca organizat...:))
Si serbarea noastra a fost draguta, am pus niste poze, dar doar de la mare, de serbare am uitat...
Va dau linkul: http://community.webshots.com/album/551624923nckcrl

Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Hello, hello!
Am revenit din calatorie, a fost super, dar taaaare obositor!
Incerc sa ma adun si sa ma relaxez, in sunete suave de bormasina si ciocan de la vecinii care-si fac apartamentul deasupra
Ce sa va zic, ne-am plimbat de-am rupt pingelele si ne-am tocit fundurile in masina(deh, drumul e lung pana departe!!), insa am vazut o multime de lucruri, ne-am revazut prietenii, am luat din mot finutului mic,ce mai, tacam complet!
Incerc sa-mi adun pozele(cam 1000 de bucati) si sa fac un album ca sa va faceti o idee cam cum ne-am simtit.
Singura chestie nasoala a fost dorul de copil, care nu prea s-a ostoit...si ei cred ca i-a fost tare dor de noi, pentru ca atunci cand ne-a vazut s-a lipit de noi si nu ne mai dadea drumul, ne tinea in brate strans-strans fara nici un sunet...asa ca nu cred ca mai sunt in strare sa plec fara mititica mea.
Hai ca mai revin cu amanunte, ca acum is bulversata.

Mergi la inceput

Multa sanatate si noroc celor ce isi sarbatoresc astazi numele !

Cookie, te-ai intorsssss !!!!!! Ce bine ! Asteptam poze si impresii pe larg !
Vilma, frumoase poze ! V-ati odihnit ? V-ati distrat ?
Viorica, concediu placut. Sa te relaxezi si sa te odihnesti !
Astept pozele de la serbarile copilasilor vostri ! Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Cateva poze...din fuga calului...mai am de recuperat o droaie, dar astept sa-mi soseasca via internet.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/album?.dir=f645re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput