La noi la Galati sa veniti ( 26 )
Raspunsuri - Pagina 21
LauraFlo spune:
Buna dimineata! Eu sunt la munca, astept sa mi se incalzeasca dorita cafea...Am dus-o pe Daria la gara, cand a plecat trenul s-a cam speriat dar apoi era super fericita ! Batea din palme si spunea ca trenul asta face " ca calu "..Ahhhh, ce dor o sa-mi fie de ea !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
apisica spune:
Viorica, iti multumesc frumos!
Daca poti sa-mi dai numele spitalului si al centrului de recuperare ca sa le pot gasi; eventual si un numar de telefon daca ai, altfel ma descurc eu; multam si pt info cu Revitalul! Trimite eventual te rog pe PM, ca sa nu mai incurc conversatiile pe aici.
O saptamana viitoare cat mai buna va doresc.
Aura
Life is what happens to you while you're busy making other plans.
alinam spune:
I'm back .
uite ca ne-am intors si noi dupa o saptamana de munte, a fost fain, bb nu a dormit mai mult decat acasa, nu a mancat mai mult, dar a fost ok........acum ma clocesc de cald in casa si cand ma gandesc ca aseara aveam trening pe mine si imi era frig .......
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
LauraFlo spune:
Buna dimineata !
Alina bine ai revenit ! Este chiar foarte cald....aseara am iesit din casa ca nu se mai putea sta. Cred ca e prima oara cand murim de cald, noi stam pe nord si chiar nu am avut probleme pana acum.
gmoisi spune:
Buna fetelor!
Ce mai faceti? Va mai amintiti de mine?
Nu am mai intrat pe aici decat sa va mai citesc. Am o mare rugaminte la voi. Stiti cumva daca sau facut inscrierile pentru clasa I la Galati? Ce scoala buna imi recomandati in M19 sau M20?
alinam spune:
neata!
si pentru ca e luni va urez o saptamana cat mai usoara si tot pt ca e luni m-am apucat de smotru, poate mai tarziu am timp sa pun niste poze.
moooor de cald, sotul ma intreba dimineata cand plakam la mare ca acasa nu e de stat.
oare Cookie s-a intors din plimbari??
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
LauraFlo spune:
Gmoisi, cea mai buna scoala este 29, chiar si 22 e buna.Inscrierile au inceput, in sensul ca deja invatatoarele stiu ce si cati copii au in clasa, dar nu stiu daca s-au facut si inscrierile oficiale: cu acte, dosare, rechizite, bani. Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu mai multe informatii, mam mea e invatatoare, dar pana in septembrie e plecata din oras.
Alina, cand plecati la mare ?
liliac1 spune:
gmoisi Cred ca pana acum s-au cam facut listutele pentru clasa I. Dar probabil ca daca o sa cauti, o sa gasesti un loc pe undeva. Acum asta, cu scoala buna in 19 sau 20, este destul de relativ. Stii ca depinde f. mult de cadrele didactice care formeaza cercul profesoral. Cel mai bine este sa ti se recomande X invatator/invatatoare. Ca eu am auzit si de "uscaturi", chiar daca padurea e deasa...intelegi ce vreau sa zic...
laura te inteleg asa de bine, ca eu de 2 sapt nu am fata acasa si seara mi-o petrec bocind de dorul ei...Dar unde a plecat Daria?? Ca eu n-am fost pe faza .
Ce mai stiti de Crissa si Andrei?? Vreo veste ceva??
Liliana& Andra-Maria
Andra - Mai 2006
LauraFlo spune:
Hai la vorba fetelor, ca de iesit afara la plimbare nu se poate. E atat de cald. Bine , nici in casa nu e de stat !
Aseara, pe la 7, am iesit iarasi din casa ca nu se mai putea...am fost la o terasa de la plaja ...Dragut, racoare...