La noi la Galati sa veniti ( 26 )
Raspunsuri - Pagina 23
dayssy spune:
Buna seara fetele,
Noi n-avem poze de la serbare in schimb avem pozele mancaciosului . Sper sa va placa, eu tare m-am mai distrat cand imi fura linguritele.
O punem de-o intalnire? Poate de data asta n-o ratez.
Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
delphin spune:
Seara buna la fete!
Pe fuga,revin cand gasesc timp sa va povestesc ceva peripetii cu casa si sa pun ceva pose de la serbarea noastra,ca tot venii vorba de serbari. Va anunt cand sunt puse!
EHE,cookie,tu i-mi starnesti amintiri din tinerete cu pozele de la Venetia! In fata Bisericii San Marco am fost ceruta eu de nevasta...deh,sot romanticos...in genunchi si alte ale,plus aplauzele spectatorilor....Frumoasa Venetia! Am dormit doua nopti acolo intr-un hotel superb,in cinstea raspunsului la cerere!
http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus
LauraFlo spune:
Delphin, ce superb ! Sotul meu nu e deloc romantic, iar eu nici macar cat el, dar cand aud astfel de evenimente fericite desfasurate in locatii speciale si cu regie "romantica" mi se infioara pielea....Foarte frumos ! Felicita-l pe sotul tau !
Dayssy, superb mancaciosul tau.
Chiar asa fetelor, noi cand ne intalnim ?
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
cookie spune:
Delphin, chiar ca ma emotionez si eu de cererea in casatorie a sotului tau...ca-n filme, dom'le! Iar locatia e...nici nu-mi gasesc cuvinte, mie mi s-a taiat rasuflarea prima data cand am zarit piata...Nu mai pui ca am vazut atunci o multime de mirese, una chiar alerga prin Piata San Marco sa intre in biserica, in fata careia era o coada enorma...si se strecura printre turistii care se holbau siderati...Si alte si alte mirese superbe(cred ca nu erau italience), plimbate cu gondola...
Sa vedeti faza: la Roma, prin Piata Venetia, unde este monumentul Vittorio Emmanuele(am sa va pun poze cu el imediat ce sosesc), am vazut o mireasa urmata indeaproape de un fotograf care-i executa poze in diverse pozitii. Eu cred ca ramasesem holbata , pentru ca era ceva deosebit sa vezi o mireasa cocotata tocmai pe acolo, unde mai pui ca avea o rochie cum numai in filme poti vedea...ce mai, parca asistam la o filmare la Hollywood! Si unde o aud pe miresuca: "Hai, bai, mai stam mult pi-aishia?"
delphin spune:
'Neata la fete!
Mi-am facut timp sa ma uit si eu la ultimele poze ale voastre cu copilasi frumosi....superbe....Tare as fi vrut ca Sebastien sa aiba macar jumatate din apetitul lui Dragos,dar deh...nu toti copii sunt la fel si acum nu pot sa ma plang....sanatosi sa fie!
Cu cererea in casatorie, eu nu ma asteptam absilut deloc si nu stiam de ce el tot ma ruga sa tin putin rucsacul,iar eu ma faceam ca nu aud si-mi ziceam in gand ca nu e asa greu,poate sa-l tina si el!El avea nevoie de libertate de miscare si sacul l-ar fii jenat!
Cu casa....cine nu are griji in general,sa-si construiasca casa,si apoi sa te tii grijile! Constructorul ne-a facut garajul mai ingust cu 20 cm(noroc ca am prevazut 4 m),iar casa mai mare cu 1,80m². Nu mare lucru,insa avantaj noi....dupa multe negocier,am obtinut un gest comercial...trotuar in jurul casei si turnat ciment de la poarta pana la garaj!Sper sa se tina de promisiune! Iar eu tot caut mobila de baie....
Si noi cand am fost in Italia,cookie,in locurile turistice am auzit in jurul nostru f. multi romani si FFFFF multi rusi. La fel si acum in Spania,la parcul de distractii, enorm de multi rusi!
Va doresc o zi racoroasa! Eu ma duc la scarbici!Vacanta placuta vacantierelor!
Edit. am pus poze
http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus
vilma spune:
Si eu am pus pozele de la serbare, aici:
http://community.webshots.com/album/551865557fvmAwk
Ma duc sa vad un film, suntem singurei....
Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)
cookie spune:
Ati iesit toate la plimbare?
Vilma, tare dragalasi mai sunt kinderii la serbare...ia spune-mi, te-ai emotionat? sau deja ai experienta la serbari?
Dayssy, iti vine sa-l mananci pe frumuselul tau papacios!
alinam spune:
Seara buna!
Na ca me-am intors si de la mare, a fost frumos si prea scurt parca ......da gata doua saptamani de plimbari ne ajung (mai vreau) stiu ca am ramas datoare si cu poze de la munte dar promit sa le pun pe toate odata ....cand o sa am timp ca de maine iar sunt singura cu bb, tati incepe munca .
Am vazut poze frumoase cu copilasi la mare, serbare si bineinteles cu copilashi mai mari la plimbari prin Italia
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
dayssy spune:
Buna seara fetele,
Intrebare: Ati vazut vreodata alergand un copil in premergator????????
Dragos asta a facut azi. Am fost frumos la aer pe faleza Dunarii, la terasa unei prietene si l-am lasat liber in premergator.... Minunatul copil, care in casa nici nu vrea sa stea in el, acolo era cel mai fericit. A dat peste o fetita de 2 ani si a alergat-o(la propriu) pe toata terasa de am zis ca nu-i adevarat.
Concluzie: Mama+Dragos carat premergator pe faleza si mers la terasa. Nu ca mi-ar pare rau. Impusc 2 iepuri deodata: scot copil la aer si-mi vad si prietena... Deci toate bune..
In schimb ne chinuie un dinte de nu mai putem, urlam de trezim vecinii. Naspa tare. Sper sa iasa curand.
Multi pupici tuturor
Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
vilma spune:
quote:
Originally posted by cookie
Vilma, tare dragalasi mai sunt kinderii la serbare...ia spune-mi, te-ai emotionat? sau deja ai experienta la serbari?
Cookie si Sabina bulina
Intotdeauna ma emotionez. Culmea e ca am inceput sa ma emotionez si la ceilalti copii, pur si simplu sunt incredibili! Artisti adevarati.
Ati spus ceva de intalnire?
Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)