La noi la Galati sa veniti ( 26 )

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

'Neata la fete!

Si la cafea va poftesc!

Sanatata le bolnavioare!

Vio,nu stiu daca ai fost la Baile Felix,dar e placut si poti merge si cu cea mica. Noi am fost anul trecut si a fost placut. Piscina cu apa calda termala.Insa sa nu mergi in statiunea de langa, Mai ii zice,este apa de ploaie. Toti spun ca e frumos,insa e infect. Mie nu mi-a placut.

Apoi am fost la Busteni si am urcat cu telecabina. Sebastien a fost placut impresionat,si acum cand povesteste de vacanta in Ro spune ca a fost cu telecabina pe munte.

Apoi ar mai fii Tusnad,dar acolo nu am fost inca.

Eu azi sunt libera,nu merg la serviciu,insa am una alta de facut,caci mincitorii astia care ne construiesc casa s-au apucat serios de lucru. Lucreaza mai repede decat banca

Si eu am vazut o promotie de calorifere speciale cu lichid caloportor,care inmagazineaza caldura si o difuzeaza cand e nevoie si ma duc sa le cumpar azi.Si ma duc sa-mi aleg si o mobila de baie,sotul mi-a dat mana libera la ales...Deci care vreau eu sa fie!

Si as vrea si la sala in dimineata asta,sper sa ajung!

Va doresc o zi buna tuturor!

http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

Salutare!
Almy si Ica1975 v-am trimis pe e-mail retele. Almy cred ca primul fisier pe care ti l-am trimis nu e de la WW.
lauraspeedy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna ziua !
Ele, te-am zarit pe Brailei( eram in masina, pe la pranz ) erai la plimbare cu Denisa ? Te-ai m-ai intalnit cu bebelusa mea ?
dayssy, am vazut pozele ! Ce baiat frumos ai ! M-au incantat bujorii din obrajori si zambetul lui !
Eliza, sa aveti spor la mutat !
Din pacate n-am intrat ieri de acasa pe Dc si nu am vazut mesajul tau Viorica ! Pacat, as fi putut veni si eu in Tiglina !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

lauraspeedy, multumesc , acum le studiez

delphin, buna cafeau ta . Ce fain ca va construiti casa voastra, sa fie asa cum vreti voi si chiar mai frumoasa.

ELIZA, sa stapaniti casa sanatosi si "curatenie usoara si rapida"

si va doresc un sfarsit de saptamana placut

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Buna seara fetele,
Laura multumim mult de aprecieri, dar avem una si mai buna . Speram sa va placa.

Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Dayssy e absolut bestiala fotografia ! Ar trebui s-o trimiti la revista Mami sau ceva de genul ! bucalatul mititel !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Salutare la toata lumea, bine v-am regasit. Noi am fost plecati o saptamana la mare, ne-am bronzat si ne-am balacit, acum, vorba lui Delphin, incerc sa-mi reintru in forma de dinainte.
Inteleg ca v-ati si intalnit luna asta, dar o intalneala cu repetitie nu se poate?
Sa aveti un we fain!

Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

dayssy,m-am uitat si eu pe pozele cu baietelul tau si e un scump,e asa de frumos ca-ti vine sa-l mananci!!
abia astept si eu sa ajunga asta mica a mea asa mare,sa o vad ca sta in fundulet singurica macar!!!am citit mai mereu ce scrieti voi si vad ca va intelegeti foarte bine si vb intre voi ca niste prietene vechi, si parca vreau sa spun si eu cate ceva,dar mie oarecum sa ma bag si eu ca musca in lapte!

eu am ramas singurica acasa doar cu asta mica,baiatul meu mare e plecat la munte cu parintii mei,iar sotul meu a plecat la Bucuresti la concert DEPECHE MODE,asa ca avand putin timp liber m-am hotarat sa va scriu si eu totusi
sa va arat si eu comorile mele
COMORILE MELE

mai jos gasiti mai multe poze cu ei si cu mine,poate asa o sa ne cunoastem mai bine,daca vreti
am sa mauit si eu la toate pozele voastre,deja le-am vazut pe cele de la intalnire,si sunteti frumoase!va pup

POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&ANA-MARIA 17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apisica spune:

Buna!

Am si eu in intrebare rugaminte la voi:

Eu sunt din Braila, m-am mutat in Bucuresti, sora mea locuieste inca in Braila; buuun; va rog sa-mi spuneti daca stiti daca exista vreo scoala profesionista de masaj (certificare) in Galati, ca in Braila nu exista nici macar centru de recuperare motorie pt copii cu deficiente...
Am nevoie pt sora-mea sa faca aceasta scoala, e buna pt ea ca si calificare dar si pt fetita ei de 2,5 ani care sufera de retard neuro-motor in urma unei meningite "tratata" la Braila...

Ma intereseaza masaj terapeutic, ceva de genul: http://scoalademasaj.ro/index.php?pag=1 (sper sa nu se stearga ca fiind reclama)

Pupici,
Aura

Life is what happens to you while you're busy making other plans.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

Aura ,noi avem aici revitalul cu cursuri de masaj profesionist,costa in jur de 4 mil cursul ,parca dar trebuie sa caut nr de tel sa ti-l dau daca te intereseaza si avem si un centru de recuperare pentru problemele pe care spuneai ca le are nepotica ta,din pacate.daca te intereseaza spune-mi si iti dau nr de tel de acolo dar iti trebuie trimitere de la un medic de aici de la spital.daca le dai ceva merge.eu am dus la recuperare o finuta de a mea de la tara care nu mergea deloc si a operat-o dr. Nita tot la rugamintea mea, si face recuperare si acum aici la noi.si daca pana acum se tara pe fundulet ca sa se deplaseze acum,spre multumirea mea merge chiar daca un pic schiopatand.daca te pot ajuta, da-mi de veste.
sanatate la copii,ca noi ne descurcam!

Viorica
Ingerasul meu Shalini

Mergi la inceput