La noi la Galati sa veniti ( 26 )

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

Salutare!
Almy, ai dreptate cu viroza respiratorie. Eu sunt bolnava de 3 saptamani si parca nu-mi mai trece. Sotul meu a adus-o acasa de la servici si a imbolnavit-o mai intai pe Lavinia si apoi am luat-o eu. Greu de tot: febra, tuse ,muci, ce mai, tot tacamul.
In legatura cu dieta cu puncte: www.idieta.ro si da-mi, te rog, e-mailul tau sa-ti trimit retetele(pe care le am de la Cookie).
lauraspeedy si Lavinia
http://community.webshots.com/user/lauraspeedy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

shalini are serbarea de azi intr-o saptamana.vrei sa vii?te invit cu placere.apoi vrem sa plecam in vacanta cateva zile pt ca sunt epuizata si fizic si psihic.as vrea la bai,undeva la munte sa ma incarc dar nu prea stiu unde.aveti o adresa sau o idee unde e foarte frumos?la inceput vroiam in strainatate dar nu stiu de ce ma tem sa plec cu fata.si apoi am de vazut Romania mai intai.in toti acesti 4 ani numai am muncit n-am mai avut o vacanta si simt nevoia sa plec undeva unde sa fie liniste.ma simt foarte obosita!
vad ca nu aveti nevoie si de banii mei asa ca ma duc sa-mi cumpar o pereche de sandale frumoase de ei!
hai ,va rog,vreau sa contribui si eu la bucuria unu copilas!poate ii trimitem si niste si jucarii...
ma gandeam si in Bulgaria la Albena e bine...
vb mai tarziu

Viorica
Ingerasul meu Shalini

Mergi la inceput

am primit nr de tel al Elizei.te sun mai tarziu, Eliza .poate ne intalnim in parc in tiglina .ai vine cineva?ne intalnim sigur!!!!!!!!!!te sun mai tarziu dupa ce iti termini treaba.eu plec la sala de la 1 la 3.n-am nici un chef,dar trebuie.

Viorica
Ingerasul meu Shalini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Salut mamici,

Daca e vrb de intalneala in tiglina ma inscriu si eu.
Pe la ce ora?

Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Cred ca as veni si eu. Nu stiu sigur, dar as incerca. Spuneti-mi si mie ora si locatia exacta !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

ne vedem in parcul din tiglina dupa 5 .daca vreti sa veniti va asteptam cu placere.acum o sun pe Eliza sa vad ce zice.L aura te-am vazut in centru.daca stiam ca vrei sa mergi te luam cu masina.
daca cititi mesajul, ne vedem in parc.eu abia acum il citesc.

Viorica
Ingerasul meu Shalini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Buna fetelor. Eu tot cu frisoane, dar n-am febra.
LAURASPEEDY, e-mailul meu e alpe21@gmail.com, multumesc mult daca-mi trimiti retele. Insanatosire rapida!
Azi am facut 40' Tae Bo ca sa transpir, am niste DVD-uri tot de la instructorul de la care va spuneam ca am si program postnatal. Daca doriti, la urmatoarea intalnire va aduc. Eu n-am facut niciodata pana azi, si chiar mi-a placut! F fain.
In rest stau in casa exilata, copilul e la socri de dimineata, ca sa n-o intoarca raceala de la mine, off...Asa ca am prestat smotru si gimnastica. Si acum sunt franta.
O seara placuta

Alma & Eleni Maria (26.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Buna seara fetele,
Ca de obicei eu ratez intalnirile. Am plecat de acasa pe la 5 si n-am vazut unde si cand. Cred ca nu-mi e sortit sa ma intalnesc cu voi.
Daca vreti sa vedeti un Ghidus si ce Mancare buna ne da mami sunteti invitatii nostri.
Azi Dragos a descoperit statul in picioare si sunt franta de oboseala. Nici la baie nu a vrut sa stea in fundinc. A fost cumplit. Sper sa nu tina prea mult asta si sa-mi vina repede premergatorul si jumperul.
Multi pupici

Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Imi puteti trimite si mie informatii despre WW, ma intereseaza puncte, retete si tot ce aveti despre WW, vreau sa vad daca o pot combina cu montignac. Adresa mea de e-mail pilaf_i@yahoo.com

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

buna dimineata!

In sfarsit am terminat cu actele pentru apartament si dupa 1 iulie ne apucam de curatenie.Nici nu vreau sa ma gandesc ce ne asteapta...

Ieri m-am intalnit cu Viorica si mi-a dat si ea banuti pentru Crissa, acum ramane de vazut cand o sa putem lua legatura cu ei.Din pacate, datorita problemelor pe care le-am avut, n-am mai vorbit nici cu Mihaele si nu mai stiu nimic legat de ei. Poate in WE o sa reusim sa ne intalnim cu sotul ei si vom afla si ce-au mai facut.

Sa aveti o zi frumoasa si racoroasa...

Mergi la inceput