Copilasi de Mai - Iunie 2004 (76)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Diana, f frumos le sta celor doi fratiori impreuna! Cat despre alaptat, si eu traim cu convingerea ferma ca la a doua nastere e incomparabil mai bine. Eu am patit-o rau la prima.

Anacami, chiar ca o tinem in chefuri, sunt niste alintati smecherii astia mici. Pt 1 iunie i-am luat o motocicleta care are partile componente prinse in suruburi mari, are si surubelnita cu care sa le desfaci. Mai are o masina in genul asta si se joaca mult cu ea, mai precis el o demonteaza si eu o montez la loc. Mai vedem ce urmeaza pt ziua lui.

Lucururile merg spre bine la noi, in sensul ca accepta sa se trezeasca si cu altcineva in afara de mami, dar de culcat nici vorba.

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

LA MULTI ANI PATRICK!!! Grate, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos!, Nu mai stim nimic de multa vreme de voi..., ce mai faceti?

LA MULTI ANI ADAM!!!

multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani Patrick!

La multi ani Adam!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

Fetelor, imi pare rau sa aduc asa vesti triste, Irina m-a rugat sa va transmit ca Maria ei are probleme cu inimioara, sunt internate amandoua pentru investigatii, si se pare ca va urma o operatie.
Sa aveti un gand bun si pentru ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

vai, ce veste!! Sunt terminata!! Irina Dumnezeu sa va ajute--o sa ma rog pt Maria!! O sa fie bine ai sa vezi.Medicii de aici sunt foarte buni si sunt sigura ca o sa faca totul pt mititica ta. Trebuie sa fiti tari.
Doamne si sa stii ca toata ziua de ieri m-am gandit la voi ca nu prea mi-a placut mesjul tau--suna grav si mi-a fost frica sa nu fie vreo problema.
Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Irinelu ma rog si sunt cu gandul la Maria scumpa si la tine! Sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste aceste momente grele si sa reveniti sanatoase acasa langa baietii vostrii! Suntem alaturi de toata familia!

Parca m-a lovit peste ceafa mesajul Fdoniei! Multumim oricum ca ne-ai anuntat!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Irinel, sanatate Mariei si tie multa putere. Ma rog sa fie totul bine si sa ajungeti acasa cu bine.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Irinelule, sunt muta de durere. Nici nu vreau sa ma gandesc ce simti tu. Ma rog din tot sufletul la Dumnezeu sa se faca repede Maria bine. Trebuie sa se faca bine, Maria poarta numele Sfintei Nascatoare si nu o sa o paraseasca. Roaga-te la Fecioara Maria si totul o sa fie bine.
Putere multa si incredere in Dumnezeu ca el e singurul care ne ajuta mereu si nu ne paraseste.

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...aproape!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Irina, scumpa mea, am vrut sa-ti scriu un mail azi, dar m-am gandit ca numai de asta n-ai chef. Ma ingrijorase mesajul tau, dar nu ma asteptam la asa ceva. Cuarj mult si putere, suntem alaturi de tine, gandurile noastre vor fi mereu cu voi si Dumnezeu o va face bine pe micuta Maria. Sanatate multa, mamica puternica!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Of, Doamne, Doamne, Irinel, ma rog sa fie totul bine si sa va intoarceti acasa sanatoase!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput