Copilasi de Mai - Iunie 2004 (76)
Raspunsuri - Pagina 5
bertha spune:
Salutare!
Eu sunt cu nervii la pamant, socrii mei sunt in perioada de antrenament cu Darius si nu merge deloc. Duminica am fost la o nunta si la 12 noaptea ne-au sunat ca nu se culca baiatul ca tipa ca disperatul etc. Am gasit acasa una bucata copil cu ochii umflati ca braosca. A adormit in 5 min. Aseara l-am dus la soacra-mea sa doarama acolo (de fapt, el a avut initiativa), dupa o juma' de ora era cu bagajul la usa: "cuca mami, tati" (se culca cu mami si cu tati). Acum se infiintara socrii la 7 la mine, sa vedem ce face cand s-o trezi.
Cred ca dramatizez si eu, da' pe bune ca nici noaptea nu dorm bine de grija.
Ultima perla: s-a jucat in parculet cu o catelusa, iar cand se referea la stapanul ei spunea "tata chinti" adica...tatal cainelui.. Nu il pot face inca sa inteleaga diferenta intre stapan si parinte.
Clau, ma bucur ca te simti mai bine! Totusi, nu amana programarea, chiar daca va fi peste ceva mai mult timp, e bine sa te vada un medic. Cred si eu ca a fost incantata Alexandra de prima zi de plaja!
Aud galagie, cred ca s-a trezit. Revin!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
mephala30 spune:
Clau, din pacate nu mi-a trecut gatul. Incerc azi o bucata de panza umpluta cu branza de vaci si stropita cu spirt. Pusa in jurul gatului, stat cu ea vreo 2-3 ore. Am citit pe net ca ar fi un remediu bun pentru rosu in gat.
Ai si tu probleme?
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
bertha spune:
Mephala, intr-un batic (scutec) vechi pui malai pe care-l strapesti cu spirt. Rulezi si invelesti in jurul gatului, evident "umplutura" sa fie in zona amigdalelor. La mine a mers.
Eugenia, am rezolvat cu soarele, are soacra-mea un tablou cu un soare mare si l-a mangaiat pana i-a trecut. Cat despre balcon, are un scaunel permanent la postul de observatie, dar abia trece cu barbita de balustrada. Niciodata nu iese singur in balcon, desi tare i-ar mai placea. Acum despre pampers, cum am procedat eu: de la 1 an si 7 luni l-am lasat fara pampers. Primele 4-5 zile dezastru, facea si la 15 min, o lingurita si gata, dar suficient cat sa ude si chiloteii si pantalonasii. Il puneam preventiv cam la 30-40 de min pe olia si cautam sa-l conving sa faca. Dupa 10 zile am ajuns la o ora, si era deja altceva. Tot cam dupa 2 sapt a inceput sa spuna ca face kk si de atunci a mai facut de doua ori pe el. (kk). Cu pipi e mai greu, si acum spune f rar, dar face cam la o ora si jumatate, cand il pun eu, tine chiar si mai mult uneori. In ultimul timp, cam de 5 ori/sapt scutecul e uscat dimineata. Inca mai lucram.[:]
Laurina, wow, ce corect vorbeste Mihnea! Cred si eu ca nu mai poti de drag!
La noi au mers bine lucrurile cu bunicii, in sensul ca, desi s-a infoiat rau cand a vazut ca nu-s acasa, s-a calmat relativ repede. Pe urma alta belea, nu vroia sa-l spele pe dinti decat mami, la fel cu masa. Asa ca mai lucram si la capitolul asta.
Iar am uitat ce mai vroiam sa spun.
poze
tnicoleta spune:
Berta Dai putin timp lui Darius si o sa se obisnuiasca cu bunicii. Daca pana acum a stat numai cu tine i se pare ciudat sa fie cu bunicii.
Carmen Sanatate multa, imi pare rau sa nu ti-a trecut gatul.
Eugenia Si eu lucrez la olita cu Bia. Cand sunt cu ea o pun pe olita la jumatate de ora si face putin. Ieri a fost prima zi cand am iesit in parc fara pampers si dupa ce s-a jucat putin pe topogan m-am dus cu ea in tufis si am puso sa faca pipi si apoi acasa imediat ce am ajuns. Acum cu soacramea e mai greu ca nu sta dupa ea sa o puna la olita si face pe ea, nici macar nu ii lasa olita la vedere .
Clau ma bucur ca esti mai bine, dar la doctor tot trebuie sa mergi.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
chgeni spune:
Servus fetelor,
Merci de sfaturile legate de pampersi, scutece adica, am facut reclama mascata:))
si a mea fetita e cumintica dar se uita cu jucariile, iar cand o las la soacra nici io nu pot sa am pretentia s-o puna la fiecare ora pe olita ca apoi n-o mai poate prinde s-o imbrace. Cu kk e rezolvata treaba, la pipi mai lucram.
Irinel, Carmen, insanatosire grabnica. Carmen ai insa grija cu compresa cu spirt la gat. Eu, intr-o iarna, i-am ars gatul sotiorului cu vaporii de spirt inhalati. Tot asa ii pusesem compresa cu spirt la gat si pe piept si sa vezi dupa aceea ce iritaTe i-au fost caile respiratorii. mare mare grija.
Eu sunt pentru gargara cu sare sau miere de albina ingitita dupa care nu bei nimic cam o juma de ora.
Bertha :)) buna faza cu "tata chinti" scot pustii astia niste perle...
A mea e f impresionata ca a vazut ieri un tip cu un catel cu blanita vopsita mov. Toata seara mi-a povestit de " dus nene ham ham mov"
A mea asa face propozitiile: prima oara zice predicatul, apoi restu cum nimereste si ce considera, fara f multe cuvinte de legatura.Pe astea le gaseste inutile :)) Ieri a zis " dus tati coio pate"- adica tati s-a dus acolo departe".
cam atat deocamdata.
pa pa si pupici la prichindei.
Eugenia, mamica lui Alina
bertha spune:
Eugenia, frumoasa topica are Alina! La Darius e exact invers, cu verbul la coada adica. Tot fara cuvinte de legatura. Si articolul nehotarat feminin e "una", in loc de "o". De ex., la paine cere "di-mi una pinta", de se sparge vanztoare de ras, zice ca-i din telenovele.
Nicoleta, e greu sa-i invatam fara sa fim consecventi. II cam bulversam daca unul il tine cu pampers, unul in chilotei, unul la tufis, celalalt tot in pampers...o sa dureze mai mult pana se dezvata dfinitiv. Si la noi e la fel, ii pun pmapres cand pleaca cu socrul meu pt ca nu sta omul cu gandul la tufisuri. II mai pun cand il duc in vizite mai importante, sa nu le boteze oamenilor casa. Si in somn, desi rareori face.
poze
tnicoleta spune:
Berta ai mare dreptate dar solutia ar fi sa stau eu ceva timp cu ea acasa ca sa se invete bine. La soacramea nu ii mai pun scutec asa ca ii pisa casa la greu si mai e si Alex, iar afara merge doar cu mine ca soacramea nu o scoate nici in fata blocului.
Eugenia Si Bia la fel cu propozitiile, varbul primul ex. "caut bebe colo ios" (a cazut bebe acolo jos).
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
DianaR spune:
Multumim de aprecieri fetelor! Timeea seamana intr-adevar cu Vladut la varsta ei...
Irinusha la multi ani! Toate cele bune!
In continuare nu reusesc sa-mi revin din oboseala, Timeea suge des si mai ales sta mult la san. Mi-a facut niste frumuseti de ragade de-mi vine sa plang cand apuca sanul. Asa ca sa nu fiu eu linistita nici acum la capitolul alaptat are si Timeea momentele ei cand face pe nebuna si ma lupt la greu sa ia sanul in gura, ii e foame dar n-are rabdare sa astepte sa vina laptele asa ca facem putine lupte pana o lamuresc ca trebuie sa munceasca o tara. Caca nu face nicicum singura, acum n-a facut de trei zile dar nu da semne ca ar deranja-o asa ca o las in pace.
Irinel, intr-adevar ma simt mult mai "mama" acuma la al doilea copil decat prima data, stii ca am mai vorbit noi de cum m-am simtit la Vladut. Dar usor nu este. Adica poate ca e mai usor dar nu in asa mare masura cum ma asteptam, asa ca imi pare si mai greu de suportat. Se vede ca sunt obosita ca doar ma plang.
Vladut e cumintel, o iubeste pe Timi si tot vrea la ea, ii spune pe nume si vine sa-i dea pusi. Daca vreti sa-i vedeti impreuna am mai completat albumul cu Timeea, ptr. Irinel special: http://pg.photos.yahoo.com/ph/racov1971/my_photos linkul mura in gura .
Va pup dulce pe toate, iertati-ma ca nu apuc sa va raspund pe rand dar chiar nu pot...
Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)
alus spune:
La multi ani Daniel!
La multi ani Dragos!
La multi ani Norris!
La multi ani Antonio Mihai!
Am intat o clipa sa va spun ca nu vam uitat dar nu prea am timp sa stau pe internet, iar am traducere. I4es cu Julia la plimbari scurte dar doar atat timp am sa ma odihnesc. Julia astazi a luate peste fundulet, am fost cu ea dupaamiaza ;a plimbare fara carucior, sia luat ea carucioru ei de jucarie, tot timpul imi fugea, cand a strigam radea si fugea tare, si asa era cat pe aci sa imi ajunga pe strada bine ca am ajuns la timp si nu era nici o masina. Nu am rezistat si iam dat.
va pup trebuie sa ma apuc de traba
mica futbolista :-))
Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
anacami spune:
Buna!
La multi ani Patrick, sa fii sanatos si sa aduci bucurii familiei!Grate, ce mai faceti?
La multi ani Adam!
Diana,si eu care credeam ca a doua oara nu mai faci ragade! Nasol! Mai ales ca tu ai alaptat pana de curand si pe Vladut!
Imi estre asa drag sa ma uit la pozele cu doi copilasi, ipostaze deosebite si la tine si la Irinel!
Alus,odihna multa iti doresc!Presupun ca ai perioade mai incarcate si perioade mai libere
Si pe Sebi imi vine sa-l altoiesc la fundulet, dar nu il deranjeaza cu nimic.Uneori intorce funduletul si merge in marsarier sa ii mai dau cateva
Maine este 1 iunie, ziua tuturor copiilor , numai in sarbatori o tinem de cateva zile!
Trebuie sa plec, mai revin!
O zi placuta va doresc
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)