Copilasi de Mai - Iunie 2004 (76)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

pentru Mariuca. Doamne ajuta sa se faca bine cat mai repede. Irinel, putere si curaj!

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 15+

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Irinelu multa sanatate la pitica.Curaj totul va fi bine am incredere in doctori de acolo,asteptam vestile bune

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Dragele mele, iata ce a scris George, sotul Irinei pe topicul mamicilor:

"Buna fetelor,
Sunt George, sotul Irinei, si nu am vesti prea bune.

Astazi au continuat cu investigatziile si se pare ca au inteles ce are Maria: de fapt sunt 2 mari probleme. Inima nu a fost formata corest si in loc de 4 camere si 2 valve are 2 camere si o valva mare (ii lipsesc peretii interiori) si a doua, legatura cu plamanul nu s-a format corect. In mod normal sunt 4 artere ca intra si ies din inima, ea are numai doua. Au mai spus ca mai sunt si alte organe ca nu sunt pozitionate exact la locul lor dar asta nu ar fi o problema. Splina de altfel nu este sau nu functioneaza, ei au zis ca nu ar fi o problema.

De dimineatza am si botezat-o in spital.

Momentan doctorii inca discuta si stabilesc ce va fi de facut nu sa luat inca o decizie, vor continua monitorizarea si in urmatoarele zile asa ca o sa va mai spun mai incolo ce va fi.

Asta seara in timp ce ma intorceam cu Danutz acasa, Irina m-a sunat si mi-a spus ca Maria nu se simte foarte bine si ca vror sa o mute la ICU pentru o mai buna monitorizare.

Va scriu defapt ce au zis doctorii:

- atrio ventricular septal disfunction (AVSD)
- pulmonar atresia
- aorto pullmonary collaterale
- asplenia

Fetita este internata la Hospital for Sick Kids in Toronto. Aici este un colectiv minunat de doctori si noi avem sperante ca va fi bine. Se spune ca aici este locul unde se fac zilnic minuni.

George"

Sunt bulversata total. Am convingerea ca Dumnezeu va fi alaturi de fetele noastre curajoase (Irina si Maria) si totul va fi bine. Sanatate multa, Maria! Suntem cu tine, Irina!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

George si Irina, da sa stiti ca la spitalele astea se intampla minuni zilnic. Am petecut luni intregi in spital cu micutul meu si am vazut multe minuni printre care si Stefan al meu cu care s-a intamplat o minune. Se poate!!! Curaj !! Maria, puiut mic am sa ma rog pt tine si trebuie sa fii puternica sa traiesti, sa cresti mare si sa fii sanatoasa.
Irinel sa-i spui asta fetitei tale--eu cred cu putere ca ajuta.
Asa am facut si eu cu Stefan inainte de operatie desi era sedat.

Dumnezeu sa va ajute!!!

George, multumim de informatii.
Bertha, multumesc ca ai fost pe faza!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Irinel, ma rog sa se faca bine, sa fiti puternici si sa treceti peste toate greutatile.Intr-adevar, Danaa este un exemplu foarte bun pt. ceea ce inseamna sa "muti muntii din loc"!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

La multi ani tuturor copilasilor!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Asa e, Anacami, ai dreptate, uitasem de ziua copilasilor.

La multi ani, dragi copii! Tuturor sa va dea Dumnezeu multa sanatate.

Dana, si aseara am cautat pe mai multe topicuri sa gasesc ceva despre micuta Maria. Azi am avut noroc ca s-a trezit Darius devreme si am intrat iar. Nu am facut nimic deosebit, sincer.

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna,

Nu pot sa cred ce citesc aici despre Maria

Irinel, suntem alaturi de tine. Nu stiu cat ajuta, dar ma rog din tot sufletul sa fie bine.

LA MULTI ANI, COPILASI !!!!!

Cristina si Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Irinel, multa putere si tarie sufleteasca! Maica Domnului va va ajuta sa treceti cu bine peste hopul asta mare. Maria, sanatate multa! Doamne ajuta!

La multi ani tuturor copilasilor de 1 Iunie!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Irinel, ma rog din tot sufletul ca Maria sa fie bine, multa putere si curaj sa treceti peste acest mare necaz, trebuie sa avem incredere ca totul va fi bine.

Mergi la inceput