Copilasi de Mai - Iunie 2004 (76)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Nu am apucat sa i urez la copilasi

Daniel
Dragos
Norris
Antonio Mihai
Patrick
Adam

La Multi ani copilasi scumpi!

Irinelu si George ne gandim la voi sa fiti puternici sa o incurajati pe micuta sa treaca cu bine pasul acesta greu.Aveti incredere in Dumnezeu si in medici

Fetelor nu prea apuc sa citesc tot.Eu sunt racita si cred ca sinuzita isi face de cap,am dureri mari de cap si la "moaca"(cum zice sotul meu)
Inisa azi are serbare la cresa pt 1 Iunie.Vin si cei de la MC Donald'S cu baloane prajituri etc.Sunt asa curioasa cum va reactiona la prima ei petrecere.Si nici nu pot sa ajung la ea uuuf.

Revin

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Laureta, as vrea sa mai povestesti cum s-a acomodat Inisa la cresa.
Am fost si eu la o gradinita (nu cresa) cu program prelungit, recomandata de cineva, si nu primesc copilasi pana in 3 ani. A zis ca din primavara ar fi sanse.
Gradinita este super frumoasa, curata, jucarii multe, personal dragut.
Dar am mai trecut prin asta si numai am incredere
Dar pasul tot trebuie sa-l fac.
Ma gandesc ca acum s-a mai acomodat la gradi, tot mergand cu mama, dar sa vedem.

Cristina si Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Laureta, sanatate multa!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

LA MULTI ANI! Tuturor copiilor.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Laureta,multa sanatate!

Urata vreme, chiar astazi de ziua copiilor! si cica sunt programate tot felul de spectacole in diverse parcuri.
In plus, am venit si cam dezbracata la serviciu, asa ca ma gandesc cu groaza la frigul pe care o sa-l indur la plecare (mai vreau sa trec si pe la Kidex, ca tot este in drum).

Am una bucata baietel mai tunsulici. Ma gandeam ca sambata sa-l duc la Ciufolici, poate fac acolo minuni sa nu mai planga la tuns (desi l-am tuns/slutit nu cu mult timp in urma, acum ii crescuse iar destul de marticel).
Aseara ne plimbam prin cartier, iar lui tati i-a venit din senin ideea de a incerca sa il tundem la o frizerie din zona-dotata si pt. pitici (masinute,etc).
Am intrat, s-a jucat el nitel in masinute; cand a venity vremea sa il tunda "hai afala". A incercat frizerita sa ii puna pelerina de protectie, de vreo 3 ori a smuls-o cu furie.Pana la urma l-am tinut in brate, fara nici un echipament de protectie...S-a zbuciumat, am transpirat- si copil si mama, ne-am umplut de par si nervi.Pana la urma tot cu masina la tuns, dar putin mai maricel si oricum mai bine si mai uniform decat am facut-o acasa.
La plecare a luat o jucarie si nu a mai vrut sa o inapoieze..
AM ajuns acasa de urgenta, l-am bagat in cada imediat.
Pana la urma rezultatul conteaza, acum am un baietel tare "ferches".

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Irinel,ma rog din tot sufletul ca Maria sa se faca bine!
Fie ca gandurile noastre bune sa va dea putere sa treceti cu bine peste toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Irinel si George, doamne ce vesti! Imi pare nespus de rau, n-am cuvinte!
Voua multa putere si Mariucai multa sanatate! In zilele noastre doctorii fac minuni, totul o sa se rezolve cu bine si o sa pastrati doar amintiri triste! Curaj! Si multa, multa putere!!! Doamne ajuta! O sa fiti in gandurile si rugaciunile mele!!!!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

IRINEL, am simtit ca mi se taie respiratia, ma rog sa fie bine si sa aveti putere sa treceti peste asta cu bine.

DIANA, bun venit Timeei, chiar daca eu is mai in intarziere cu urarile. Sa fie sanatoasa ,m-am uitat nitel pe poze,tare mi-a placut cea in care Vladut sta si se uita dragastos la ea.

EUGENIA,inca nu ne-am apucat de strans lucrurile,n-am chef, desi nu mai pot amana mult,dar parca tot nu-mi vine a crede ca iar o iau de la capat,abia am facut asta acu vreo 2 ani :))

altfel, la multi ani copilasilor de 1 iunie, aici nu au ziua asta,dar Ingrid si-a primit deja cadoul,ca doar noi luam sarbatorile din amandoua partile :))

va pup si numai de bine sa auzim

(30+ ) +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

LA MULTI ANI COPILASI BUNI SI FRUMOSI!!!!
SA FITI SANATOSI!

multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

pentru Mariuca, Danutz, Irina si George.

De 1 iunie, le urez si eu tuturor copilasilor La multi ani si multa sanatate!

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 15+

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput