Copilasi de Mai - Iunie 2004 (76)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Fetelor, stie careva care este numele de familie al Irinei? Bertha, DanaA, voi stiti?

Am simtit ca mor de durere cand am citit vestile. Mie tot nu-mi vine sa cred ca e adevarat ce se intampla.

Daca stiti careva numele de familie al Irinei, va rog sa mi-l scrieti si mie. Incerc sa dau de Irina in spital sa vorbesc cu ea, sa o imbarbatez putin. Dar nu stiu numele de familie.

La mamici, Papadie a scris o rugaciune pt Maria si pt inca un baietel mic bolnavior.
Sa ne rugam si noi fetelor pt Maria.

Inger ingerasul meu,
Ce mi te-a dat Dumnezeu,
Totdeauna fii cu mine
Si ma-nvata sa fac bine.

Eu sunt mic
Tu fa-ma mare.
Eu sunt slab
Tu fa-ma tare.
Si-n tot locul ma-nsoteste
Si de rele ma pazeste.

Ai grija Sfanta Fecioara si tu Isuse Christoase de Maria. Ajut-o si poart-o pe bratele tale sa depaseasca hopul asta.

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...aproape!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Doamne, doar cateva zile nu am intrat si ce mi-e dat sa vad? durere si suferinta...

Irinel,George,Danut fiti tari...Ma rog din tot sufletul pentru Maria,ma rog din tot sufletul pentru voi!Haideti sa credem in minuni! Danaa ne-a demonstrat ca ele exista!
Este impresionanta solidaritatea fetelor de aici in fata suferintei...Sunt convinsa ca rugaciunile noastre vor ajuta!

LA MULTI ANI TUTUROR PITICUTILOR SI COPIILOR DE 1 IUNIE!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Carmen, numele de familie al Irinei e Ghita. Te rog sa o cauti si s-o imbarbatezi, sa-i spui ca suntem alaturi de ea.

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Am vorbit acum 1 minut cu Irina la telef. Am postat la subiectul de la generale. O sa incerc sa tin legatura cu ea cat de des pot, o sa postez mereu la generale.
Va rog sa nu o uitati pe Mariuca din rugaciunile voastre. Irina si Mariuca au nevoie de noi, de rugaciunile noastre.

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...aproape!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

La inceput ma voi ruga si eu pentru Maria [ruga.Irinel sunt sigura ca totul va fi bine!

LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR DE PE ACEST FORUM!!!

LA MULTI ANI PATRICK< ADAM!!!

mica futbolista :-))

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Buna fetelor,

Am vorbit cu George in seara asta. Dupa cum stiti si voi, Maria are probleme cu inimioara. Nu i s-a format complet si necesita o operatie foarte complexa, iar conexiunile cu plaminii nu sunt bine facute.
Doamne, sunt complet ravasita, va rog din suflet sa va rugati toate pt. ea. Sansele de reusita sunt foarte mici, dar trebuiem sa ne rugam sa fie bine.

Lili

Lili si Bianca (10 Mai)http://community.webshots.com/user/biancutza_mamarutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Scuze, am postat fara sa ma uit ce s-a scris pina acum. Carmen, cum ai dat de Irina? E la terapie intensiva si nu putem merge la ea.

Lili si Bianca (10 Mai)http://community.webshots.com/user/biancutza_mamarutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Fetelor, nu ocoliti subiectul de la generale. E deschis de Carmen, puteti scrie acolo ganduri bune si rugaciuni pt Mariuca noastra. Am colindat pe forum si m-am mai lamurit putin. Fdoina, care ne-a adus vestea cea proasta, este sora Irinei. II multumim ca nu a uitat de noi. Doina scrie f mult la subiectul despre ortodoxie si a povestit cum au aflat. Stiti ca Danut era racit, ne povestise Irina. Se pare ca se imbolnavise si micuta, asa ca au decis sa mearga la medic. Pt ca era ziua lui Danut si avea invitati, nu s-au mai dus la dr obisnuit care era departe si au mers la o clinica noua care era in spatele casei lor. Acolo a consultat-o un medic tanar pe Maria si i s-a parut ca aude un murmur nefiresc la inimioara. Ei au tot sperat ca medicul acela s-a inselat...

Carmenbr, te felicit pt inima ta mare! Iti multumesc ca o incurajezi pe Irina si ca ii transmiti gandurile noastre bune.

Lili, ma gandesc si la George, trebuie sa se imparta intre spital si Danut. Dumnezeu sa-i dea si lui putere.

Sa multumim Domnului pt copiii sanatosi pe care ii avem!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Fetelor, nici acum nu-mi vine sa cred ca-i adevarat. Dupa postarea lui Irinel ca ar fi probleme cu Mariuca am intrat in fiecare zi sa vad despre ce-i vorba ... nici de cum nu mi-am inchipuit asa ceva. Nu-s copil, stiu ca exista tot felul de necazuri in lumea asta, dar mereu crezi ca tie, celor dragi tie, nu ti se intampla ceva rau ... Mai intai Stefa al Danei (Doamne ajuta ca-i bine acum!) si acum Maria! Nu stiu, dar parca a picat cerul pe mine ... sunt inca sub soc!
Doamne ajuta sa fie totul bine! Deja imi e dor de Irinel, mamica noastra care radia de fericire!

Mamica speciala, ne gandim la tine, suntem alaturi de tine si ne rugam pentru Maria! Sunt sigura ca totul o sa fie bine!!!!!!
Doamne ajuta!

Fetelor, aveti grija de voi si de puii vostri!!!! Va pupic si va strang in brate!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

quote:
Originally posted by bertha

Sa multumim Domnului pt copiii sanatosi pe care ii avem!

Bertha, adevarat ai grait! Doamne ajuta sa-i tina sanatosi in continuare!

Irinusha & Cris (03.05.04)
site-ul lui Cristian
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput