Copilasi de Mai - Iunie 2004 (76)
Raspunsuri - Pagina 10
bertha spune:
Irinusha, nici mie nu-mi vine sa cred! De doua zile umblu din subiect in subiect, incercand sa aflu ce face Maria. Am in minte numai imaginea de mamica fericita a Irinei, pe care toate am remarcat-o. Toate stim ce mult si-a dorit o fetita! Dumnezeu trebuie sa fie alturi de Maria si sa faca bine micutul ingeras!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
anacami spune:
Buna,
si eu sunt tare trista, iar vremea este in acord cu aceasta stare .
Nu-mi vine sa cred ca doctorii nu au putut descoperi nimic pana acum, nici la ecografie, nici la controlul din maternitate!
Pana la urma este bine ca au aflat si acum, presupun ca cu cat se actioneaza mai repede, cu atat mai bine!
Carmen, sa ne tii si pe noi la curent, poate o opereaza zilele acestea
Nu prea imi vine sa scriu nimic despre noi, dar o sa o fac totusi...
Sebastian a primit de 1 iunie doua jucarii: bunicii i-au luat un excavator, iar noi i-am luat un trenulet foarte simpatic, cu care s-a jucat non-stop si aseara si astazi. Ma mir, ca el se plictiseste foarte repede de jucarii. I-am mai cumparat ieri de la Kidex si niste hainute simpatice.
Ce mi-a placut la Kidex este ca aveau foarte multe locuri de joaca pt. copii, si de interior si de exterior).In rest, mai putini expozanti decat la BabyExpo, dar pt. ce m-a interesat pe mine (hainute si jucarii) a fost ok. Poate ne ducem si maine
Multa sanatate tuturor!
Pupici!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Irinusha spune:
Cami, si mie mi se pare ciudat ... nu stiu cum e in Canada, dar aici se face imediat dupa nastere un consult si parca i-a ascultat si inima lui Cris ... la asa probleme, sigur se auzea de atunci ceva. Cum spuneai si tu, e bine si acum ... si sunt sigura ca o sa fie bine. Mie asa mi-au spus toti doctorii (cand tot imi spuneau ca poate si copilul sa mosteneasca defectul inimii) ca daca e operatia cat e mic - pana in 6 luni - e perfect, ca poate sa se dezvolte corpul cum trebuie. Eu am trait cu inima "defecta" 24 de ani si tot a mers, corpul se obisnuieste ... dar oricum nu era asa ca la Mariuca. Eu totusi cred ca or sa reuseasca sa o faca bine! Trebuie sa speram!
Cris n-a primit nimic ieri ... sincera sa fiu am uitat ... dar oricum primeste prea des cadouri. Sa le poata sanatos!
Pupici! Pregatesc masa, dispar!
Irinusha & Cris (03.05.04)
Laurina spune:
Salutare fetelor!
Sunt tare trista de vestea cu Maria, ma gandesc tot timpul la ei si ma rog sa fie totul bine. Carmen, multumim ca ne tii la curent, asteptam vesti cand mai ai.
Nu imi arde sa scriu nimic de noi, pur si simplu simt cum ma strapunge ceva de cate ori imi amintesc de acest mare necaz, dar totusi trebuie sa fim optimisti si sa credem ca medicii de acolo care fac minuni vor face una si pentru Maria noastra.
laureta spune:
Hai fetelor sa fim optimiste.Trebuie sa i transmitem lui Mariuca si lui Irinel energie pozitiva.Dumnezeu are grija mai ales de copilasi mici.
Mariuca e norocoasa ca s a aflat acum.Cum zicea si sora Irinelului trebuie sa luam partea buna,ceva a impinso pe Irinelu s/o duca pe Mariuca la doctorul acela tanar care a descoperit zgomotul la inimioara.Sunt sigura ca doctori vor rezolva tot si vom fi din nou toate mamicile vesele cum am fost cand am aflat ca Stefa e sanatos
anacami am auzit si eu de Kidex ca e cam mai saracut decat Babyexpo.Nu am avut nici timp nici bani sa ajung pe acolo asa ca am lasato balta.Inisa sa distrat ieri cu copii si avea o mingiuca de la MC cadou si bluza plina cu semne de la placinta cu visine:)))
E cam mucioasa dar nimic grav doar mucisori"de vara":)
acris ma intrebai daca sa obinuit Inisa acolo.Eu zic ca da,a reinceput sa pape,nu vomita si este vesela.Dimineata normal e maraici cand o lasam dar niciodata nu a plans tare.De fapt nevoia te impinge ca in alt loc oricum n aveam unde s/o las,si sunt multumita cat de cat(nu poti sa fi perfect multumita niciodata)
mephala io tot is curioasa sa iti vad burtica.Is indragostita de burtici si mi e tare dor de a mea.De abia astept sa vina momentul pt bebe2
diana cum este cu 2 copilasi?Pupici lui Timeea si lui Vladut
Hai sa scrieti trebuie sa fim optimiste pt Irinel
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
danaA spune:
Fetelor, eu tot la Irina si Maria me gandesc de cand am aflat. Sunt asa de suparata si ma coplesesc si pe mine tot felul de stari emotive.Imi aduc aminte prin ce am trecut si noi si stiu ca exact in aceiasi situatie e si Irina. Chiar daca medicii le dau sperante mici eu zic ca e bine sa se agate toata lumea de acele mici sperante si sa speram si sa ne rugam la Dumnezeu.
Cred ca am mai scris pe undeva ca si noua ne-au dat medicii sperante extrem de mici , dar m-am agatat de acele mici sperante si am sperat si uite ca Dumnezeu a tinut cu noi si ne-a ajutat.
Doamne ajuta sa se faca si maria bine si sa o vedem pe Irinel iarasi vesela.
bertha spune:
Dana, si eu simt la fel. Fac ce fac si gandul tot la Irina si Maria mi se duce. Dar si Laureta are dreptate, trebuie sa fim fff optimiste, oricat de mici ar fi sansele, tot sanse sunt. Imi pare rau ca povestea asta te rascoleste. Imi amintesc ca Irina si-a dat seama ca lipsisei mult de pe forum si ti-a scris un mail, asa am aflat toate ce se intamplase cu Stafanita. N-as fi crezut niciodata ca va ajunge si ea intr-o situatie asemanatoare.
Ca sa va inveselesc, o sa va spun ultima replica a lui Darius. I-am cumparat o sepcuta f smechera si ieri am iesit in parc sa o etalam. O doamna l-a tot admirat si pana la urma i-a zis "imi dai si mie sepcuta ta?" si el, pe limba lui, evident "nuuu, imi intra soarele in ochi". Doamna resp. n-avea nici o sansa sa inteleaga, asa ca am tradus in graba, ca el avea deja vreo 20 de metri avans.
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Mesaj de la discutii generale:
"Aseara si azi dimineata am vorbit cu George. De Irina nu am reusit sa dau, am nimerit peste o asistenta mai zeloasa, care nu a vrut sa o caute...fiind intensive care depinzi f mult de asistente si de toanele lor daca vor sa te ajute sau nu (ma refer la a cauta pe cineva, nu la asistenta medicala ca acolo isi dau toata daruirea). Aseara George era si el destul de coplesit, doar ce vorbisera cu medicii si viziunea de ansamblu a bolii Mariucai nu e incantatoare. Dar de dimineata am gasit un alt om. George era plin de speranta, era convins ca medicii vor face tot posibilul si cu ajutorul lui Dumnezeu Mariuca va duce o viata normala. M-am bucurat enorm cand l-am auzit si m-am bucurat pt ca el ii da putere si speranta si Irinei. Sunt niste oameni deosebiti!
Noaptea trecuta Maria a trecut-o f bine, din ce mi-a spus George. Nu are aproape deloc medicatie, deci e puternica Mariuca noastra. Astazi o sa i-o dea Irinei pe Maria sa o mai tina in brate.
Peste 3 ore o sa sun din nou sa vorbesc cu Irina. O sa va mai scriu noutati dupa ce vorbesc cu ea.
Va rog inca o data sa nu o uitati din rugaciunile voastre pe Maria! Are mare nevoie de noi, de puterea rugaciunilor noastre!"
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 16+
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
Iulia P. spune:
Scuze, m-am grabit sa postez: multumim mult Carmenbr pentru vesti!
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 16+
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
Carmenbr spune:
Fetele, am din nou vesti...fuga la generale ca eu sunt fericita!
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...aproape!