Copilasi de Mai - Iunie 2004 (76)
Raspunsuri - Pagina 11
Iulia P. spune:
Multumim Carmenbr!
Uite vestile cele bune:
"Azi este ziua de vesti bune.
Am vorbit cu George si Maria dormea in brate la mamica ei!
Medicii sunt incantati de evolutia Mariei si se pare ca in afara de ceva oxigen pe care il primeste ocazional, Maria nu ia deocamdata nici o medicatie!
Nu s-a luat nici o hotarare cu privire la o operatie, George spune ca medicii vor daca este posibil sa o tina pe Maria pe medicatie si sa amane putin interventia chirurgicala pana mai creste. Eu sper ca asta sa insemne ca Maria este luptatoare si ca nu are nevoie deocamdata de operatie.
Mai sun mai tarziu poate reusesc sa vorbesc cu Irina.
Va multumesc din suflet ca va rugati pt Maria, rugaciunile noastre o ajuta, asa ca va implor sa nu o uitati in continuare si sa va rugati un minutel si pentru sufletelul ei mic!"
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 16+
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
tnicoleta spune:
Carmen Multumim de vesti. Azi am citi mereu aceste pagini si de fiecare data ma rugam pt MARIA. La fel o fac si acum. Irinel, George sunt cu gandul alaturi de voi.
Indraznesc sa va zic ultima boacana a Biei. Ma grabeam de dimineata si dupa ce am lasa-to sa mearga putin pe jos am luat-o in brate, m-am oprit sa platesc netul (e in drum spre soacramea) si cand am plecat de acolo surpriza!! Aveam pantalonii murdari de un mare kk de pe ghetele Biei. Asa ca m-am intors acasa sa ma schimb si ce credeti ca imi zice? "Mami, palantzi (pantaloni), piu, kk pute" si isi facea vant cu mana la nas.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
Irinel spune:
Dragele mele mamici cu suflet de aur,
Nu fiti triste. Rugati-va pentru noi doar, eu stiu ca o faceti si Maria e mult mai bine datorita rugaciunilor voastre si ale altor oameni minunati. Nu am timp sa scriu mult, am postat la generale un mesaj mai mare. Voi povestiti boacanele copilasilor vostri scumpi, nu va lasati coplesite, viata e scurta, bucurati-va de toate clipele minunate. Eu va simt langa mine si asta ma ajuta foarte mult. Si sa stiti ca si in spital voi incerca sa obtin mesajele voastre si le voi citi cu drag.
Pupici la mamici triste si copilasi poznasi.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)
anacami spune:
Irina,multa sanatate! Dupa mesajul tau anterior, se vede ca esti o persoana puternica si altruista; sunt sigura ca veti face tot ce va sta in putinta si nu va veti da batuti. Cum spunea si Danaa, se fac atatea minuni, ca nu trebuie sa va pierdeti speranta (mai ales ca spitalul la care sunteti este asa bun). Suntem sufleteste alaturi de voi! Va doresc ca in curand sa fiti din nou acea familie fericita pe care am vazut-o de cand s-a nascut Maria!
La multi ani Ayumi!
La multi ani Tiberiu Stefan!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
mephala30 spune:
Irinel, multi si sa stii ca o pomenim pe Maria in rugaciunile noastre.
Laureta, mai putina rabdare si imi voi face curaj (sper!!!) sa pun poze cu umflata mea persoana. Va fi o mica petrecere saptamana viitoare, de ziua lui Iustin si poate imi voi baga si eu moaca prin poze.
La multi ani Ayumi!
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
cius22 spune:
Irinel,imi "ridic palaria" in fata unei persoane atat de deosebite:puternica,echilibrata,altruista...Numai Dumnezeu stie de ce iti da aceste incercari...Vom incerca sa ne continuam viata ,sa o pretuim,asa cum spui tu,dar ne vom gandi mereu la voi si ne vom ruga sa fie bine!...Se pare ca Mariuca este o luptatoare ca si mamica ei...Nu ii uit nici pe baietii tai,Danut si George care sunt niste oameni deosebiti!Va pup pe toti si inca o data imi "ridic palaria" in semn de admiratie si pretuire!
tuturor fetelor si puilor si VA MULTUMESC pentru tot ceea ce faceti!
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!
pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
laureta spune:
La multi ani Ayumi!
Irinelu suntem langa tine si tinem pumni stransi se ne rugam sa fie totul bine si cat mai usor pentru voi toti.Trebuie sa se faca ceva sunt sigura.De cate ori deschid calculatorul caut sa aflu ceva nou despre voi.Ma bucur ca Maria este bine.Si esti o mamica de milioane.Pupici dulci la scumpi tai
Mephala am rabdare de abia astept sa va vad pe toti in poza frumosilor
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
Nally spune:
Irinel ma bucur din suflet sa citesc ca Maria e o luptatoare innascuta! Sunt cu gandul la voi si va doresc numai bine la toti 4! Pupi fetita lptatoare si fratiorul rabdator!
Sa va spun si eu de Sebi cate ceva... nu am mai facut-o de mult! Dupa cum stiti de pampersi ziua am scapat demult... de 3 zile si nopti nu am mai pus nici la nanica pampers si nu am avut surprize! De fapt am incetat sa ii mai pun pampi la lacrimioarele lui Sebi cand vedea ca vreau sa ii pun pe el inainte de somnic... plus ca de doua saptamani nu imi mai facea nika in ei... asa ca am renuntat.. cu emotii prima data... si am iesit invingatori in lupta cu pampersii!
De 1 Iunie am fost sa ii iau sandalute si ceva de vara... in ideea ca jucarii avem de suntem nevoiti de ifecare data cadn mergem pe la tara sa decartam si pe acolo din ele ca nu mai avem loc prin casa... so.. sa va spun ce am patit cu el la cumparaturi! Ma uitam dupa niste sandalute mai ferchese sa fie ceva deosebit... si la toate Sebi "nu paceee!" cand le avea in picioare...eu la misto ii pun niste sandalute mai neaose care nu imi spuneau nika, se ridica baiatul meu cu o fata si incepe sa patruleze cu ele si foarte mandru de el "Paaaaceeee! Eeee paaaceee Ebi" si nu a mai vrut sa le dea jos...No si ne-am pricopsit cu alea in picioare! Sper sa ne tina ceva ca nu sunt din piele... daca nu... asta e placu la baiat si nu avem ce comenta! Asa ne-am distrat pe faza asta de nu va zic!
Faza cu alesul nu e noua dar credeam ca e doar la hainele cu care iesim afara... daca nu v-am spus va spun ca el face tinuta cand iesim! Daca nu ii place imi zice si nu sta sa il imbrac nici sa il pic!
La copii iesim in fiecare zi... programul e cam acelasi sculat dimineata mancat pe fuga imbracat si iesit afara pana la 1 si ceva... dupa care intrat in casa papam nani si de la 4 jumatate 5 iesim pana seara la 7-8 chiar afara ... la "ogan .. cupii" = topogan si copii!
Eu imi caut un job ... trimit cv peste cv si sper sa fiu chemata la interviuri! In rest suntem bine cu totii...
Nu va suparati ca nu scriu al fiecare mamica in parte... nici nu stiu de unde sa incep ... lipsesc asa de mult de pe forum incat imi e tare greu sa reancep sa scriu ... vreau sa scriu cand citesc dar am atatea sa va spun incat stiu ca nu pot sa termin in pauzele pe care mi le da Sebi... Acum noroc ca doarme si eu am treburile cat de cat la punct azi...
Va doresc tot binele din lume si multa sanatate a puiuti!
Un we placut in familie!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Sebi la 1 An!
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
Nally spune:
La multi ani tuturor puilor carora nu am apucat sa le uram la multi ani! in scris...ca de urat le urma in fiecare zi cate un cantecel cu Sebi!
La multi ani Ayumi!
La muti ani Tiberiu!
Tuturor sa cresteti mari si cuminti!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Sebi la 1 An!
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
anacami spune:
Buna dimineata!
Nally, scump foc Sebastian .Si al meu face mofturi, dar el nu vrea deloc haine, cica sa il lasm gol . Ducem adevarate lupte sa il imbracam, si inainte sa iesim afara, dar mai ales seara dupa baie. In ultimele zile a stat si cate 10-15 minute gol, desi mi-e frica sa nu raceasca.
Pe mine m-a apucat creatia- desi nu sunt mare mestera la bucatarie (de fapt nu prea am ocazia sa gatesc f. des, ca mai face soacra de mancare), m-am apucat de facut dulceata de capsuni!!Am cumparat din cartie vreo 3 kg alaltaieri, ieri am facut o tura de dulceata.
Aseara am mai primit o galeata !!! de la tara, asa ca acum sunt nevoita sa o fac.
Satisfactia este ca lui Sebastian ii place, ieri a mancat cu paine si cu unt, nu a mai vrut sa manance cu miere-ca de obicei, ci numai cu aceasta dulceata
S-a trezit, trebuie sa plec (s-a trezit si asta noapte pe la 4 , cred ca i s-a infundat rau nasucul si il deranjeaza)
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)