Copilasi de Mai - Iunie 2004 (76)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fete dragi,

Irinel, m-a impresionat foarte mult ultimul tau mesaj de la discutii generale. Imi pare rau ca nu am aflat mai devreme, dar suntem alaturi de voi si Dumnezeu o sa ii dea Mariei tot ce e mai bun. Nu vreau sa iti spun ca pe o incurajare, dar in cativa ani poate se va dezvolta medicina si va rezolva problemele Mariucai. Eu am avut o verisoara cu multiple malformatii la inimioara. A trait pana la 6 ani (era de o varsta cu mine), dar dr. sunt de parere ca daca s-ar fi nascut cativa anisori mai tariu problemele i-ar fi fost rezolvate si avea o viatza normala. Asa ca lupta voastra va continua si Dumnezeu o sa va ajute sa va dea solutia in timp. Multa sanatate si pupici si lui Danutz! Ne rugam pentru voi in permanenta si pentru a se inventa cat mai repede o modalitate de rezolvare a problemelor Mariucai!

Fetelor, am lipsit mult de pe forum, am fost destul de ocupata in ultima vreme. De doua zile am inceput serviciul si sunt f multumita, chiar incantata, astept suportul tehnic ca sa imi pot incepe activitatea. Inca mai am de alergat cu acte...stiti cum e la angajare. Cred ca in cateva zile o sa primesc calc de la serviciu si o sa pot intra mai des.

Ana sta la mama si se inteleg bine. A racitde fro 2 saptamani si nu ii mai trece. Are mucisori si acum au inceput sa se duca in jos si sa si tuseasca. Nu ii dau antibiotic pentru ca in rest este bine, vesela, fara febra. Nu ne-am dus la dr. pt ca sigur ne-ar da antibiotic, asa ca asteptam sa se faca bine cu mijloace naturale. De fapt s-a prelungit pt ca a racit si mama dupa ea si apoi si ea dupa mama si tot asa...

Nally, te inteleg perfect cu preferitele la imbracat. Pe Ana daca o iau sa ii cumpar ceva, urla de mama focului, nu prea vrea sa ii schimb lucrusoarele ei. Pana la urma o conving, dar cu greu. Scces la gasit job! Daca ai nevoie de sfaturi iti stau la dispozitie, am experienta cu interviurile ...

Am vazut ca m-a intrebat cineva mai demult ce ii dau Anei la primele semne de raceala: Vit C - o fiola dimineatza, oscilococcinum la 6h, paracetamol, Propol Pur sau Natura Mix(lab. Abocca - la Help Net), ulei de catina 10 pic dimineatza (de la plafar), apa de mare Mari Mer in nas. De obicei ii trece in 3 zile. Acum s-a prelungit pt ca a fost vremea asta nesuferita si pt ca a luat si mama de la ea. Oricum, nu a facut faze grave.

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Mamici dragi, cata tristete am gasit la intoarcere... Irinel, multa putere voua si sanatate multa Mariei.

La multi ani sarbatoritilor nostri din zilele trecute!
Nici nu stiu cum sa va mai povestesc excursia noastra... Mi se pare lipsit de sens... A fost ok in mare, Rebeca s-a simtit foarte bine, pe drum nu am avut probleme... acum ies, sa ma reculeg...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

La Multi Ani sarbatoritilor AYUMI si TIBERIU!!

IRONEL- sunt cu voi, sunt sigura ca Maria este o fetita luptatoare si va trece prin asta.Pupici de la noi

Nelly- super ca nu mai aveti nevoie de pampersi [:). Julia dupa ce face in chilotei vine si imi spune mama SISI sau CACA. Vineri de pilda cacuta a facut pe covor bine ca a fost tare.Eu cred ca fiecare copil vrea sa fie sezbracat nici imbracat, cu Julia am acelasi probleme, ei ii mai pot pune o bluzita pe ea dar fara pampersi.

Madutza- mlt noroc la servici si spor la traba!!!

La noi nimic mai nou. Ieri am fost la ZOO. a fost frumos in afara de vreme, nu a fost prea frig dar inorat. Astazi de pilda am avut 15 grade si batea un vant neplacut. Maine va ploua . Si uite asa este vremea pe la noi. Dar au spus ca de miercuri se va incalzi sie saptamana viitoare va fi pana in 30 grade. Sa speram ca mam saturat sa ne imbracam gros Ieri la zoo am fost cu niste peieteni din romania. Julia a fost fascinata, dar la un moment dat sa cam prictisit. Am fost timp de 3 ore, am fost tare obositi, am crezut ca Julia pica repede, dar ea nu sa lasat. Are o putere in ea , eua s fi adormit mai repede.

Cam atat pe la noi

P.S: Ce ii pot cumapara de ziua de nastre, ca nus tiu iar timpul trece.pana pe 23 mai este dar stiti cum este, trebueie sa stiu cei cumpar mai devreme iar eu nu stiu.Ma puteti ajuta? Va multumesc.

mica futbolista :-))

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetele!

Irinel te pupic si ma gandesc la voi!

Alus m avut si eu surprize cu "bucurii" prin casa dar asta e ... riscul dezvatarii de pampi! La noi a durat relativ putin perioada de acomodare fara ei! Circa 2-3 saptamani! Timp in care daca facea pe el il mai lasam 5 minute ud sa faca diferenta si ii aratam cu calm de fiecare data ca a gresit ca nu aspus ca face pipi/kk la olita sau wc! I-am luat un reductor de wc si Sebi face kk la wc si pipi din picioare la olita! Eu sunt tare mandra de el ca a inteles si acum nu mai am probleme cu el! Dar trebuie rabdare si din partea noastra cu ei ... ca la un moment dat simteam ca nu mai pot sa repet acelasi lucru de fiecare data... simteam ca vb singura! Dar s-a prins repede ca e mai bine daca face la olita - il laudat si aplaudam cand cerea la inceput la olita ... cateodata si acum ma mai trezesc ca il aplaud ... imi da tonul el... zicand "Bavooo Ebiii!!! Maleee" "Bravo Sebi ! Are mami baiat mare!!"

Mada sa stii ca am sa te solicit un pic cand voi fi inainte de primul interviu... merci pentru oferta! Pupa ochenata racita sa se faca repede bine!

Bebe beca bun venit acasa! Poate pui si niste poze sa iti mai vedem printesa!

Anacami felicitari pentru initiativa in bucatarie! E mai greu pana te urnesti ca pe urma nu te mai opresti! Inseamna ca a iesit super buna dulceata de nu a mai vrut Sebi miere!!!

Astazi l-am tuns pe Sebi zero! Si vorbind la telefon cu mama spune: "Ebi m-a tus! Jero!" Nu stia mama ce vrea sa zica... ca era asa de incatat ca ii repeta intr-una si repede! cand s-a vazut in oglinda nu ii venea sa creada ca e el... m-a pus sa ii pun caciulita in cap ca ii e frig!

Cius, Irinusha, Monet, Acris, DianaR, "Pietrica", Tnicoleta, Anculina, Laurina, Iuliana, DanaA, Carmenbr, Paloma, Lili, Laureta si toate fetele va pup dulce ...

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

dragele mele,

io chisr nu mai intru cu lunile pe-aici. adevarul e ca atunci cind am un moment liber, e ceva de facut prin casa sau de mers pe undeva.... serile cad lata in pat. diminetile o iau de la capat, la serviciul care imi ocupa tot timpul pina la 5-6pm. sa nu mai zic de fete, stau cu ele tot weekendul, sa nu scap un moment pentru ca si asa in cursul saptaminii numa' in gind mi-s, toata ziua la servici... dar ele isi petrec timpul cu altii, ce sa fac, daca mamica lor - io! - nu poate fi cu ele....

lia e mare, chiar mare, toata lumea mi-o admira cit e de inalta pentru virsta ei. ce-mi place:). vorbeste o gramada, is tare mindra cum stie ea doua limbi deodata. are preferinte la haine si pantofi, asa ca am inceput sa merg la cumparaturi pentru ea impreuna cu ea, sa nu am surprize. asa macar stim pe ce mergem;-). de olita, e o lenesuta fata mea, nevoie mare. asa ca, pampersii inca sint la moda la noi. de doua marimi chiar.... si cu asta ajung la scumpa maya. e o bebeica buna de tot, maninca bine, doarme bine, creste ca o floare si-i o frumoasa de n-am mai vazut:) - seamana cu sora-sa. io, mamica mindra, zic si io ce pot. ca pot. o data pe noapte, tot se mai trezeste maya, dar atit. in rest, zau, ca nu am de ce sa ma pling. sanatoase mi-s, restul, orice-ar fi, se rezolva!

ma gindesc si sint cu ruga la maria irinelului, sa ii dea Dumnezeu zile, si inca frumoase si senine, sa-i bucure pe scumpii ei parinti!

nally, spor la gasit job. bafta! il pupez pe sebi cel nazdravan, cum nu mai poarta el scutece.... de-ar putea vorbi cu lia, sa-i spuna:)

madutza, felicitari pentru job! o pupam si pe ana-maria, sa fiti sanatoase!!!

v-as mai scrie, da-s fetele pe mine si mai am si cina la cuptor.

va pup si va iubesc cum nici nu va imaginati, pe toate si toti.

cu drag de tot............................

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La Multi Ani Iustin!

Mephala sa iti traiasca frumosul

Irinel citesc cu sufletul la gura toate nouatatile de la voi.Ma bucur ca situatia e normala pina acum

bebe beca bine ai revenit asteptam sa ne povestesti si poze

monet am deshis situl vostru dar nu am vazut poze noi cu galustele tale

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna dragele mele,

Ma bucur sa aud ca Maria este o luptatoare. Doamne ajuta in continuare!!!!!

Indraznesc sa ma vait si eu putin la voi.
Amalia a facut azi-noapte febra f. mare din senin. Iar fara nici un alt simptom...Acum are si scaune moi si urat mirositoare.
De azi-noapte si pana acum nu a mai facut febra, mananca, este vioaie....
De la ce sa fie oare??? Posibil indigestie ??? Adevarul ca a mancat cam multe capsuni si kiwi. Sa fie de la fructe??? Si de ce febra asa mare???
Off...imi spun si eu oful la voi...
Ma duc la dr. cu ea...m-a disperat mama cate telefoane mi-a dat pana acum...sa vin odata sa duc fata la medic....si eu pot "fugi" de la servici de abia peste o ora...ca sunt singura la birou...sefu nu este si nu pot sa plec de nebuna....

Va pupic si revin.

Cristina si Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Laureta, mersi de urari.
Cand ma gandesc ca puiul meu are 2 anisori de viatza, ma emotionez teribil

Acris, eu zic ca nu e de speriat. Mai ales daca episoadele de febra nu se repeta.
Dar sunt curioasa ce-ti va spune medicul, in lipsa unor analize facute...

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani, Iustin!

Mephala, sa-ti traiasca ochiosul cel grasunel si sa-ti aduca numai bucurii! Si eu astept pozele cu frumoasa ta persoana! Vorbesc f serios, o femeie gravida nu poate fi decat frumoasa, indiferent de nr kg. Ca sa nu mai spun ca sunt convinsa ca exagerezi si nu esti nici pe departe asa cum zici.

Laureta, pupici Inisei, mai povesteste-ne despre ea.

Acris, sanatate frumoasei! Parca a mai avut un episod acum 1-2 luni. Cu dintisorii a terminat? ma gandeam ca poate asta o supara.

De cateva zile, Dariusoiu meu ma supara cu mainile bagate in gurita. E drept ca ar mai fi de aparut un rand de maselute, nu se vede/simte nimic, dar ma exaspereaza cu manutele bagate adanc in gurita. Ca abia am scapat de viermisori, nu vreau s-o luam de la capat... I-am citit ce spunea Mihaela (personajul din desenele copilariei noastre) intr-o carticica "Dragii mei, cu maini murdare, nu ne-atingem de mancare", spune si el poezia intr-un fel aparte , dar degeaba... Marturiseste singur: "bagai jucaria-n gura, bagai manuta, piciorul etc" Intr-o zi m-a pupat pe talpa!
Na, ca acum il parai, sa stie toate mamicile si toti copiii ce neascultator e!

Vorbeste din ce in ce mai mutl si cu propozitii formate tot mai corect, dar tot...chinezeste. Se lauda la toata lumea ca e "gadoda mami, ibi mami, chipca tati", adica dragostea lui mami, iubitul lui mami si pisicuta lui tati. Uite ca acum il si laudai putin.

Va pup!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

LA MULTI ANI IUSTIN! COPIL DULCE CU OCHII CA CERUL SENIN!

Carmen,sa-ti traisca printisorul,sa creasca mare,sanatos! sa va bucurati toata familia de zile senine si pace sufleteasca!!!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput