Copilasi de Mai - Iunie 2004 (76)
Raspunsuri - Pagina 13
Laurina spune:
LA MULTI ANI AYUMI!!! Eryka, tare as vrea sa stiu ce mai faceti
LA MULTI ANI TIBERIU STEFAN!!!
LA MULTI ANI IUSTIN!!!
Carmen, sa-ti traiasca voinicelul!!!, sa fie sanatos sa va bucurati impreuna de fiecare moment mamica de doi baitei:)
multi pupici
Laurina spune:
Irinel, mesajele tale m-au emotinat foarte mult, sunteti o adevarata familie de lupatori, iar Maria dovedeste asta in fiecare minut. Suntem alaturi de voi patru, va strangem tare in brate si ne rugam ca totul sa fie bine.
DianaR spune:
La multi ani Iustin! Sa cresti mare si voinic! Carmen sa-ti traiasca si distractie placuta!
Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)
anacami spune:
La multi ani Iustin!
Sa fii sanatos si fericit intreaga viata!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Nally spune:
La multi ani Iustin!
Sa cresti mare si cuminte!
Carmen sa va traiasca mandrul frumos ... numai bucurii sa va aduca!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Sebi la 1 An!
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
clau07 spune:
La Multi Ani! Iustin
Irinel, ma gandesc mult la voi si ma rog pentru Mariuca sa fie mai bine. Daca ai timp sa ne mai dai o veste . Te pup si daca va putem ajuta da-mi un PM
Noi am avut trei zile de febra peste 39. Am fost la urgente dar ne-au trimis acasa fara nici un tratament. Nu aveam destule simptome. Aveam doar febra. Am tinut-o cu paracetamol si acum vad ca i-a scazut febra. Pe langa asta ii mai si curge nasul . Nu a mai fost asa de infundata pana acum. Nu ma lasa sa-i pun picaturi sau sa folosesc pompita. Cand ma vede cu sticluta cu picaturi pentru nas, incepe sa planga. La Pompita la fel. Nu poate sa doarma din cauza ca nu poate sa respire pe nas. Am avut niste nopti tare lungi, si a dormit si cu noi in pat. Nu stiu ce sa fac sa nu-i mai curga nasul
acris, ce mai face Amalia? Ati fost la doctor? I-a trecut febra?
monet, ma bucur sa aflu vesti despre voi. Ce mandrete de fete ai. Si noi suntem inca cu pampers. Pe Alexandra o intreb daca a facut caca, si imi spune "NU" , cu toate ca miroase fara dubii. Am incercat sa o mai pun pe olita, dar de multe ori spune ca nu vrea sa stea. Mai avem de lucru la capitolul acesta . Sper ca pana se naste bebe2 sa nu ii mai avem la Alexandra.
Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.
vanessa ionescu spune:
mi-am luat inima in dinti si am intrat sa scriu. de la prima postare a lui Irinel si pana acum, am vrut sa scriu de foarte multe ori dar nu am fost in stare. am ramas muta, am plans citind mesajele despre si catre Irinel si Maria. Dar nu am fost in stare sa scriu nimic. Oricum in multele mesaje s-a spus atat de mult incat nu am gasit cuvinte care sa arate ce simt si nu am fost in stare sa scriu si eu. Imi pare tare rau si imi doresc din tot sufletul sa se rezolve si sa ramana un vis urat. Irinel, chiar daca nu am scris, m-am gandit mereu la voi si am deschis calculatorul doar cu gandul la voi si in asteptarea vestilor bune. Va pup.
La multi ani tuturor sarbatoritilor!!
Imi cer scuze ca nu am avut putere zilele astea sa fac urari. Cred ca senzatia asta a fost in sufletul tuturor fetelor de pe aici.
Va pup pe toate si sa fie toti copii sanatosi si sa creasca mari si fericiti. Iar noi sa avem putere si sa le oferim o viata frumoasa si linistita.
Va pup ca se scoala Cata si azi stau acasa cu el. E ca un taifun. Se catara peste tot, darama tot, sparge tot, il bate pe Andu care e numai vanatai. Si au cam inceput sa se harjoneasca cot la cot. mi-e groaza ca vine vacanta. Azi vine si nenea dr sa faca Havrixul.
joi vreau sa ma duc si eu la analize si la ecografie (tiroida, san, etc). Ca nu ma simt prea bine (cred ca tiroida e iar de vina).
In rest, asteptam concediul, marea, tabara..
va pup. poate mai reusesc sa scriu diseara dar nu se stie ca in ultima vreme adorm la 10 cand il culc pe Catalin. si ma scol noaptea si inchid calculatorul.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/cata2005
mephala30 spune:
Fetelor, va multumesc pentru urari! Cate o pentru fiecare din partea lui Iustin.
Clau, sanatate Alexandrei!
La fel am patit si eu cu Iustin: febra mare, 40 de grade si nas infundat de nu putea dormi noaptea. Pentru nasuc, am folosit ser fiziologic (cam 2 ml in amandoua narile), de 4 ori pe zi. In 2 zile putea respira bine.
Carmen(24+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
acris spune:
Buna,
Carmen, scuze pt. ieri ca n-am apucat sa-i urez lui Iustin cel frumos LA MULTI ANI !!!
Sa fie sanatos si voios !!!
Bertha, intr-adevar Amalia a mai avut un episod de febra acum 1 luna, dar era de la aftele alea nenorocite. In ceea ce priveste dentitia, mai au de iesit doar 2 maselutze si gata. Dar niciodata nu a facut febra asa mare .
Pupici frumusetii rare !!!
Clau, si noi am fost ieri la dr. si nu va spun ce aglomeratie era...atatia copii bolnaviori...Doamne...Am stat aproape 2 ore in sala de asteptare, timp in care Amalia a adormit mititica, dupa o noapte agitata, dupa atata plans (caci asa face: plange de indata ce intram intr-un cabinet medical, chiar si in farmacie ca le vede p-alea in halat alb).
Asa ca am plecat acasa...n-avea sens sa mai stam.
Bine ca n-a mai facut febra, se simte bine. Azi s-a dus iar cu buni la gradi. Nici diaree n-a mai facut.
Probabil ca a facut o indigestie. A cam exagerat cu capsunile week-endul asta si sunt cam "pacatoase".
Sanatate Alexandrei !!!!
A...si apropo de nasuc infundat. Ai incercat capsulele Karvol ?
Diana, ce mai faceti voi??? Ce face Timeea???
Madutza, mi-e dor de tine. De abia astept sa mai intri sa ne povesteti cum e la noul job.
Ana cum se mai simte??? Ii place la bunica?
Monet, ma bucur ca ne-ai scis. Mi-e tare dor si de tine, de felul cum povestesti. Poate mai pui poze noi sa vedem si noi cele doua frumuseti.
Irinel, sunt cu sufletul alaturi de voi !!!
Cristina si Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze
vanessa ionescu spune:
din ciclul "de ce toate mi se intampla numai mie...", azi il asteptam la 12 pe dr sa vina la vaccin. nu m-am dus la servici cu toate ca aveam treaba. nu am iesit decat putin afara. am facut ordine cu toate ca nu aveam chef. si se face 13 si nu vine. zic, nu-i nimic. Bucurestiul e varza. apare el. se face 13.30 ma apuc si hranesc copilul ca de, nu avea nici o vina. il si sun intre timp si nu raspunde. ma gandesc ca e in masina si el nu prea vorbeste la volan (am constatat eu). pe la 14 il sun si constat ca a uitat de noi. asa ca vine joi.
va pup
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/cata2005