Copilasi de Mai - Iunie 2004 (76)
Raspunsuri - Pagina 14
anacami spune:
Buna!
Vanessa,imi pare rau. Lasa ca o sa-si ia revansa data viitoare!
Cristina,Clau, sanatate multa copilasilor!
Noi am scapat de cateva luni, i-am facut optional cele doze de Havrix jr. si o doza de Varilrix. Zilele de vaccin aproape le uram, ma gandeam cu groaza la ele cand le programam: stiam ca Sebi o sa planga, ca o sa aiba febra (la fiecare vaccin din viata lui a facut putina febra, la aprox. 24 ore de fiecare data).
Imi mai recomandase si vaccin antigripal, dar nu am vrut, i-am spus ca ma mai gandesc. Voi le-ati facut/intentionati sa le faceti antigripal?
Tu Madutza, cum te simti la noul serviciu? Ce mai face Ana?
Va pup, poate revin mai tarziu!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Irinel spune:
va stiu si va simt aproape si va multumesc din suflet pentru rugaciunile voastre pentru Maria
Pupici mamicilor dragi si puilor dulci
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)
anacami spune:
La multi ani Victoria Andreea! Boneca, sa fiti sanatosi si fericiti!
Irinel, ma gandesc in fiecare zi la voi si ma rog sa se rezolve complet problemele Mariei!Voua va doresc multa putere!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
mephala30 spune:
Bertha, maine e ziua frumusetii tale. Cum te simti?
Carmen(24+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
bertha spune:
Mephala, am niste sentimente atat de contradictorii... Pe o parte ma bucur si ma mandresc cand imi vad frumusetea de 2 anisori si stiu cum l-am ingrijit, cum l-am iubit si l-am invatat cam tot ce stie pana acum... Ma uit la el si imi zic ca el e realizarea vietii mele, tot ce am avut mai bun, lui i-am dat, sufleteste vorbind. Pe de alta parte, imi pare rau ca au zburat anii asa de repede, inchid ochii si abia reusesc sa mi-l imaginez bebelus. Noroc cu pozele. Nu mai are rost sa vorbesc de suferinta enorma pe care mi-o pricinuieste inceperea serv, nu-mi imaginam ca-mi va fi atat de greu. Numai cand ma gandesc cat plange cand se trezeste fara mine... O sa-mi fie dor de zilele cand stateam numai noi doi si aveam tot impul pt joaca, plimbare...Dar e baiat mare si trebuie sa inteleaga ca mami se duce la serv, asa cum se duce si tati, asa cum se va duce si el peste un an la gradinita.
Ma opresc ca devin melancolica rau.
Fug la bucatarie, trebuie sa ma ocup de tort si de celelalte pregatiri.
Pupa, te rog, grasunelul mamii iubit!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
cius22 spune:
LA MULTI ANI VICKI-CARLIONTZATA FRUMOASA!
Roxy-sa-ti traisca papusa scumpa,sa fiti fericiti,sanatosi...sa ne spui cum ati sarbatorit!Flori si pupici!
Irinel-sunt cu gandul la voi! ma rog sa fie bine!
Fetelor,ma scuzati ca nu sunt in stare sa scriu...pur si simplu, ma simt obosita-sfarsitul de an scolar,cu miile de hartzoage pe care trebuie sa le completez(noi ,la Waldorf,avem in plus fata de sistemul traditional,de completat caracterizari la fiecare copil care ne trece prin mana...iar eu am in jur de 100 de copii..cred ca va imaginati ce inseamna asta)
Victor e bine...vorbeste tot chinezeste (mai nou repeta "o fraza" pe care nu o intelegem :"ia-ia ba-ba-ba"...Roxy este deja in "vacanta"-nu o mai intereseaza scoala...cam asta
Va pup pe toate si pe puiuti si sa stiti ca ma gandesc zilnic la voi,si ma bucur ca existati!
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!
pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy