Scandinavii stiu DC... (118)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

si pentru ca nu ai fost in sufrageria lu' iren, iti zic si tie ce am aflat azi:

toti oamenii sunt buni (proverb canibal)

daca tot e cupa mondiala, ete www.stoptheworldcup.co.uk/" target="_blank">ce zic englezoaicele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Adelucci, ai remarcat tu bine ferestrele alea, intradevar sunt speciale, Alain imi atrage atentia sa ma uit la ele de fiecare data cand trecem p'acolo .
Imita arhitectura islamica, se numesc moucharabiehs, un soi de ferestre construite in asa fel incat sa poti vedea dar sa nu fii vazut dinafara. Utilizate evident la ascunderea fomeilor din haremul personal dar si impotriva caniculei. Cele de la Institut du Monde arabe din Paris sunt cu celula fotoeletrica, dimensiunile fantelor de deschidere se modifica in functie de intensitatea luminii. Cica tot de aici se trag si "fênetres à jalousies" unde "jalousie" = "gelozie", probabil nu intamplator. hehe, uite de unde se trageau jaluzelele noastre!
Deci, adelucci, cand vii la paris???

Acestea fiind lamurite, sting europa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Daca doruletz a stins, atunci io aprind!

Cum a fost in sufragerie aseara? Sper ca n-ati ars canapelele cu tigara...

Intersante ferestrele...imi semanau cu cele de la catedralele gotice si nu stiam de ce, pina am gasit pe wikipedia notiunea de oriel windows.

Mihaela, tinem pumnii. Bafta multa!

Weekend minunat sa aveti!

flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!

arboriqmultzam de link-ul cu Mariana Mihut, da' n-am gasit ce-am vrut, acolo scrie doar ca a interpretat de asemenea si numeroase roluri in teatru radiofonic, teatru TV si cinematografie ...
si multzam si pentru proverbul canibal, macar astia nu fac
mofturi :-) si diferentze intre oameni

doruletz multzam si tie pentru explicatii, ce chestie ingenioasa :-) sa vezi dar sa nu fii vazut si pe deasupra te mai si aeisesti fara sa te "curentezi"

vinul alb ii face pe israelieni sa vada rosu :-)
suedezii au ales sa schimbe etichetele pe sticlele de vin alb care provin din zona inaltimilor Golan si in loc de tara producatoare Israel, acum scrie ca vinul provine din zona siriana ocupata de Israel ... azi-maine nu mai poti bea nici un pahar de vin fara sa faci politica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

irimell ce ochi de arhitect ai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

'Neatza...la cafeluta ....pai si io tot pe pe wikipedia imi explicai de ce-i picara ochii Adeluctzei pe ferestrele alea Cica ccc ca etimologie se trag, iele-ferestile - de la un loc de beut, asa ceva
Mihaela, tin pumnii, bafta multa!!! Si asteptam, asteptam...
Gata, pusei lucrurile la cale si apar in Iasi pe 10 iulie De venit, vin via Oradea...Rayu, nu mai tin minte, tu cind ziceai ca ajungi in Bucuresti? (veniti cu masina??). Pregatim carnetelele de bal din timp, ca sa stiu cum imi fac si io programul mai departe??? De Irimell stiu ca ea sta numai pina pe 16 iulie...:-))
Va pup...azi ma duc la plaja

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

neatza!
Lilutz,chiar strigam dupa tine ieri prin sufrageria lu iren:))
Eu vin pe 16 iulie in Romania,stam cam doua saptamini in Brasov,restu prin Bucuresti,Arad,si poate apucam si la mare un week end.Dar din alt motiv strigam dupe tine.Trebe sa dau de Katarina,Adeluci m-a ajutat cu doua nr de telefon dar nici unu nu merge,poate ai tu altele?Sau o adresa?Un PM plizzz,cu orice stii de Katarina,trebe sa dau urgent de dinsa!
Altfel,a fost mumos la irenu.Am fumat si am baut bere,parca!
Si o pentru irenu,pentru repunerea in drepturi a Ziziului,ca si-a pierdut rau de tot din statut,nu mai e ce a fost si io-s tare necajita din acest motiv.Nu tu paruieli,nu tu roshii,nu tu Vuitoane,offfffffff...se alege prafu de Ziziu,parca ar fi o specie pe cale de disparitie.Uaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Rayu, trimisei informatiile ...sper sa dai de ea :-)) Aseara deschisei mess ceva mai devreme...tragea corentu'...doar irimellu era online, irenu' ocupata cu plozii...asa ca m-am inchis repede ca alminteri, de nu ma pun off, e jale :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Lumea cu care se presupune ca tre sa ma vad in Bucureshti , deci io vin in Bucureshti pe 6, joi, simbata plec in Bacau sa-mi vad famelionu, pe 13 sint inapoi, shi de pe 15 putem face party pin pe 26 Asta-i carnetu meu de bal, vedetzi cu care se pupa
Plozii mei cinta "lume, lume, soro, lume" ce catranitzi shi orpsitzi is, mititeii...

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Lilanda, io uit cam des de statusu ala "ocupata cu plozii" asha ca daca eshti on, da un semn

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput