Scandinavii stiu DC... (118)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nziua
vaz ca toata lumea face planuri de vacanta romaneasca, bravo! Noi am renuntat mai demult la vacantele din vara din ro, in primul rand pentru ca nu aveam sentimentul de 'vacanta', eram doar intr-un alt loc cunoscut, apoi ca e foarte cald si in plus majoritatea prietenilor si cunoscutilor sunt plecati...in vacanta asa ca nu prea ii vedeam. Acuma in romania mergem de sarbatori cand stim ca toata lumea e stransa la un loc si cand putem sa ne indopam cu toate cele. Sau in cate o fuga asa, improvizata, dar in nici un caz in vacanta de vara. P'asta o rezervam pentru locuri exotice, "depaysante" si mai ales odihnitoare...

bre iren, ce facusi, creasi iar spatiu de cadelnitat si de citate interminabile, parca nu erau si asa destule p'aci?!

adelucci nu-mi spusasi cand veniti la Paris? hai ca va asteptam!

Ultima stire ie ca venit si la noi vara, sunt 30C. Nu stim ca va dura asa ca acu plecam sa profitam de ea

la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Doruletz, scuze

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by iren

Lumea cu care se presupune ca tre sa ma vad in Bucureshti , deci io vin in Bucureshti pe 6, joi, simbata plec in Bacau sa-mi vad famelionu, pe 13 sint inapoi, shi de pe 15 putem face party pin pe 26 Asta-i carnetu meu de bal, vedetzi cu care se pupa
Plozii mei cinta "lume, lume, soro, lume" ce catranitzi shi orpsitzi is, mititeii...

pai bine Iren - tu esti din Bacau?? Hai sa traiesti!!
Eu nu chiar, dar ca si cum!

Mergi la inceput

Nu-s din Bacau kiar deloc, is din Bucureshti, dar bunicii sint acolo, au venit de tinerei din Ucraina , iar sora mea tot acolo shi-a gasit alesu, asha ca acu numa mama mai e in Bucureshti, restu familiei e in Bacau.

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

quote:

Nu-s din Bacau kiar deloc, is din Bucureshti, dar bunicii sint acolo, au venit de tinerei din Ucraina , iar sora mea tot acolo shi-a gasit alesu, asha ca acu numa mama mai e in Bucureshti, restu familiei e in Bacau.

astept telu pe PM, e pacat de ne-ntilnim la Bacau pe strada si nu ne-om cunoaste ca si eu in simbata aia m-oi duce la Bacau!!! Daca n-ai masina si nici supranumerar la plozi (ca avem un matiz) poate te ducem noi (eu si fimiu!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

buna dragilor!
Aici peeeeeeeep, si beeeeeeeeeeeeeeeeep, cu toate astea am facut ceva excursie mica azi si poze multe

Iuliana...eu vin luni seara in Bucuresti.Cand ne vedem?

vroiam sa iau o mica pauza.....maa simt ca la baby blues alea de un an de zile:D dupa nasterea Sofiei, of, n-am nici un motiv serios, decat poate propria nesimitire...daca ma duc la doctoru de nebuni mi-e teama ca ies si mai ciufulita de=acolo:D, eh, poate trece.....doar ca anu trecut pe vremea asta era bunicutza mea de la bacau(!) in spital....si dupa ai n-a fost final fericit...si pe langa altele mi-am amintit si de asta...si mai si ploua...si...si....

puteti sa dati cu ignore, nu ma supar:D

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sabina,

io plec miine dimineata in Rhodos da vin vineri - vorbim dupa!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nematics

quote:

astept telu pe PM, e pacat de ne-ntilnim la Bacau pe strada si nu ne-om cunoaste ca si eu in simbata aia m-oi duce la Bacau!!! Daca n-ai masina si nici supranumerar la plozi (ca avem un matiz) poate te ducem noi (eu si fimiu!)

Multzumesc mult , da nu cred ca avem loc, vom fi 4: plozii doi, mama shi cu mine, shi-n plus de asta posed un rau de mashina ingrozitor, care dupa dooj de minute de mers se manifesta oribil. Da putem sa ne vedem acolo duminica? Sau cin ma intorc in Bucureshti, te mai gasesc acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Io am venit pentru un drink in poenitza si sa va spun hello!

Am luat fetele astazi si am fost la parcul de distractii Ontario Place unde ne-am dat in toate jocurile de acolo pina la inchidere. Am ajuns acasa la ora noua jumate, frinte de oboseala!
In drum spre parcul de distractii ce credeti ca am vazut?... M-am frecat la ochi ca nu imi venea sa cred ca pot vedea asa ceva...

Un convoi de biciclisti care faceauwww.worldnakedbikeride.org/" target="_blank">protest in pielea goalamergind pe bicicleta goi pusca! Uite-asa... Le atirna treaba aia pe sea! Dar aveau casti de protectie pe cap! Ma uitam ca holbata la ei, ca nu este in fiecare zi cind vezi asa ceva in miezul zilei, in centrul orasului. Apoi am venit acasa si am dat un search sa vaz despre ce a fost vorba de mi-au iesit in cale barbati goi pusca pe bicicleta...
Ha! ha! ha! ... yankule, parca tu ziceai ca ai bicicleta?...

Am plecat sa fac baie si direct in pat ca mi-e un somn de mor!

Noapte buna!

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Alyssa,am da,si o vand f f f ieftin

Mergi la inceput