Scandinavii stiu DC... (118)
Raspunsuri - Pagina 27
lilanda spune:
Adeluctzo is beton inregistrarile cu Caragiu
Da' asta chiar fu la www.youtube.com/watch?v=czB-LUFo6Vg&search=romanian" target="_blank">TV ???...huhuh
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Irimell spune:
Adelutzdragutz, vin' sa te pup...Stiam eu de ce m-am trezit, ca tot n-aveam somn.
Va pupa Irimell-insomniac!
flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson
Adela99 spune:
ioi, ca ma apuca nostalgia :-(
ca pe rayu zilele trecute
imi amintii acum de Mariana Mihut si nu-mi amintesc cum ii zicea la o piesa de teatru tv in care a jucat cu Emil Hosu, poate stie careva ... dintre parintii vostrii :-))
... si de Catrinel Dumitrecu si Marcel Iures ... si preferatul meu de la Cluj - Anton Tauf
isi mai aminteste cineva de Tanta si Costel? cu Coca Andronescu si Octavian Cotescu?
nu mai scriu, ca o sa ma intrebati daca is nascuta inainte de secolu' asta :-))
iren spune:
Promit sa nu mai bag in seama toate tutele shi vacile proaste
...de 100 de ori ar trebui sa scriu, nah, de fapt ar trebui sa le invidiez, ca-s fericite, doar totzi redushii shi limitatzii is, nu?...
Acest mesaj nu este adresat nimanui in special.
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Irimell spune:
Adelutz, io io io...Tanta si Costel erau de milioane! Mai ales cum isi stergea Tanta coltul gurii si facea pe timida...
Acum sint in extaz...www.youtube.com/watch?v=eK6enAIND-k" target="_blank">Iadul e preferatul meu!
Revin!
PS: Pe Emil Hossu mi-l aduc aminte in piese de teatru, dar nu cu Mihut...
EDCSintreb: Iren, ce patisi?
flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson
mihaela_s spune:
hey, sunt foarte bucuroasa! cei de la electrolux(daca va mai amintiti ca am fost de 2 saptamani la un concurs), m-au chemat la interviu luni la ora 17.10. asa ca am nevoie de pumnii vostri! Si promit ca dau de daca va ffi cu folos.
adeluts imi amitesc si eu de tanta si costel, cam putin i-am prins, e adevarat...
lil' ce pacat ca nu esti nicicum prin zona mea...sau poate intrati in tara pe-aici cand veniti de la croati? tare mi-ar placea...
noi avem program de we, megem la moneasa, sa ne delectam....
fotbal placut va doresc!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
arboria spune:
adelutzo, nush de ce piesa vorbesti, dar uite www.onlinegallery.ro/theatre_mihut.html" target="_blank">aci in ce roluri a jucat, poate iti amintesti piesa