Scandinavii stiu DC... (118)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

'Neatza cupiii Hehe..pe-acilea sint Rusaliile si cica in weekendu asta protestantii daneji trebe' sa se-mbete, ca sa vaza luni, soarele dansind ...hic...daca o fi soare!!! Daca nu, sa-si imagineze!!!
Irimellu, lumea se aduna - de obicei- in poiana dupa ora 10 a Romaniei si daca iejti online, intreaba cine ce face :-))
Hehe...hai sa va zic si voua, ca tot ne infierbintaram mai multi pe la subicetu' cu homosexualii. Ieri sau alaltaieri li s-a dat dreptul cuplurilor de lesbiene sa beneficieze de inseminare artificiala din bani publici, de cel mult trei ori/ femeie, iegzact ca si in cuplurile heterosexuale. Problema abia amu' o aparut, ca organizatii crestine sustin ca asta e discriminare curata pentru hetero, din moment ce in total, un cuplu de lesbiene ar avea dreptul la 6 incercari (cite trei de caciula), pe cind intr-o familie hetero, tot trei ramin!!!
va pupez

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Lilu, pai au dreptate, ca 3+3 fac shase
Mie mi-a zis fi'miu dimineatza ca ma iubeshte , venise la mine in pat, ca asha face dimineatza, shi ma mingiia ushurel pe cap Numa ca iubirea asta n-a tzinut mult, c-am stat in pat nitzel mai mult decit era necesar, asha ca am gasit in sufragerie o cutie de biscuitzi cu cioco goala goala, adeka o cutie fara biscuitzi , iar ei erau pictatzi pe fatza cu carioca neagra Sper sa se ia tot...
Irimellu, pai fi pe faza, ca se-anuntza
Aseara lipsira Viku shi Yanku, hmmmm, shi Rayu nu fu de gasit, shi nij Lenaaaa, iara Xeno fu iar aslatat, shtim noi de cine
Restu pe unde sintetzi?

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Ocebine, poate de inspiri de aci pentru nejte lenjerie intima, ca nuj daca se mai poarta camashile de noapte.

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Anamaria,io-ti recomand www.fredericks.com/category.asp?catalog%5Fname=Holiday2002&category%5Fname=New%2DBestSellingBabydolls&Page=" target="_blank">Frederick's of Hollywood;are si www.fredericks.com/category.asp?catalog%5Fname=Holiday2002&category%5Fname=White Hot&Page=1&dir=ViewAll" target="_blank">bridal(io as alege www.fredericks.com/product.asp?catalog%5Fname=Holiday2002&category%5Fname=Honeymoon Must Haves&product%5Fid=43715" target="_blank">asta! dac-ar avea pentru elefentei,biensur)

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

ocebineio as alege www.lingeriegifts.com/images/FB4754.jpg" target="_blank">asa cevasi www.3wishes.com/images/shalimarpantsred.jpg" target="_blank">ceva rosu

dupa cum vi-am mai spus mie nu-mi merge mess-ul :-( asa ca mai intrati si p-aici cu cate o sticla ... asa ceva

irimell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

scuzati ca ma bag unde nu trebuie, prima( cea alba) e super eleganta si iti scoate in evidenta eternul feminin, cea cu rosu e provocatoare si sexy..

........................
dulce, finuta, romantica ca si greata care-ti trece prin stomac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Daca va adunati in vreo sufragerie, vreau si io!
intru pe msg peste vreo juma' de ora, dupa ce culc prunca mica, puteti trimite invitation si la moi .

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Mihaela, cin eshti gata, da un semn pe ym-u meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Am ajuns in Bucuresti,ploo in draci,ma plictisesc si vad ca nici in living nu e nimeni!
Hello Akuma,hai sa te conduc la giaponezi pe strada cealalata,uite ,iti iau si o inghetata pe drum.Ai grija de tine
Vreau in Corsssspania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Hai vinoOla scandinavilor, ete niste vin rosu si o bucata de hamon, serviti serviti:)Cum e prin scandinavia, frig ha, io zic sa mutam scandiavia aici bre ca e mai bineeee. AAAh si sa nu uit fac adunarea la blondele scandinave, trai fetelor aici daca ai o bucla blondina, e ok si vopsita:)). Un servetel nu ridici de jos:))Va pupic pe toti, da io la frig nu ma mai intorc, gata aici raminSa aveti grija de pereche, notati tot si bagati pm. Ofer recompensa un masaj executat artistic de un brunetel spanish.PS:Lena tzitzoase mai sunt mai olandezele astea lol, is asa multi aicvi ca invat si olandeza:))Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput