Scandinavii stiu DC... (118)
Raspunsuri - Pagina 12
Sabina spune:
saliu saliu,mijto aseara:)
sunt curioasa ce-a iesit cu stagiara:)
noi plecam dupaamiaza la busteni pt vreo 8 zile, mai dau eu un semn de p-acolo.
pupi.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
pika-pika spune:
Pegasis trebuie neaparat sa-ti multumesc ca ai pus adresa de la radio3net...As sari in sus de bucurie dar inca nu vreau sa nasc.Cat de dor imi era de Phoenix...te pup de o mie de ori
35+
mamica incepatoare
poze cu noi
poze baby shower
Rayuela spune:
na ziua poiana!
Bre,nu ma mai tineti pin'la doishpe noapte pe chat,ca io lucrez,eram nauca dimineata de oboseala:))
Va rog io,gazda sa ma dea afara in jur de ora 10,okei?Ca nu ma supar
iren spune:
Rayu, las ca miine nu se lucreaza
Mah, dimineatza pe la 10 am ieshit afara shi scoteam aburi, asha cevaaa E un frig acileaaa, de ce-o zice cercetatorii ajtia ca pamintu se incalzeshte cu an ce trece mai rau, frate, ca aici se face din ce in ce mai frig, da nu-i normal!
Is singura sa zic shi neconsolata?... de azi dimi pina martzi, fara berbant, ca-i dus in Ro, sper sa-mi aduca cc covrigi
Restu, unde sintetzi??
Sabi, iar iejti in conced?
Annieee, nu dau de tine de loc, eshti bine?
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
ocebine spune:
hai ca intru si io in weekend in fro 2 ore...si la shopping cu mine. Trist dar nu pentru persoana mea. Tre' sa cumpar niscaiva cameshi de noapte sexy pentru o verisoara care se marita in 2 saptamini..poate-mi spuneti voi ce se poarta in Romania sa nu ma fac de ris...batui Victoria's Secret dar nu ma inspirai prea mult
Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
iren spune:
Care vrea intr-un anume loc, sa zica
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
lilanda spune:
e cineva pe fir??? io-s online...da' nu stiu cui sa m-adrisez
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
iren spune:
intra pe ym-u meu, lilu
Irimell spune:
'na ziua, poienari!
Aaaaa, am lipsit si uite cite petreceri in pijama am pierdut...Promit sa stau treaza la urmatoarea intilnire, numai sa dati aici un beep ca sa stiu ora...Ati avut si beuturica? Io-s la dieta, asa ca vin cu pepsi-ul de acasa...
Acu' ma duc la treburi grele...dar mai vin!
Sa aveti un weekend minunat! Pup iu ol!
PS: Adelutzdragutz, esti ok? Mai da un semn pe aici...
flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson