Scandinavii stiu DC... (118)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Era o vreme cind...

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

numa doo vorbe pentru Lilutza!
Ai lov iu!!
Te urmaresc din umbra la sujetu de la jenerale si cind ajung acasa vin la galerie,ca e ceva de groaza p'acolo!
Cit despre ciat,pe la 9-10 seara asa ne stringem,cred!Hai si tu ca e roligt (adicatalea de ris:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

adunarea s-a dat la iren in sofragerie

poftiti!

exista io, veve, iren (ofcorz), sabinelu si xeno

Mergi la inceput

Care vrea la camera, sa dea nicku.

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

io vreau la camera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

rayu, pana la urma ai intrat in camera?
io a trebuit sa plec, din pacate, tocma cand devenea mai interesant

creca tre sa iau o pauza de DC, ca dau rateuri: citeam la "parintii vorbeste singuri" (ei intreaba, ei raspunde) titlul unui subiect si ma intrebam oare cum o reusi nick-ul ala sa recolteze pishu de la un pui de gaina?

PS. iren, cum te-ai descurcat fara aspirator?
PPS. vevik, la cat mai multi ani p'aici

Mergi la inceput

Arborelu, pai am lasat shi io asha, shi miine va pun la maturat coji de semintze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by arboria
[

creca tre sa iau o pauza de DC, ca dau rateuri: citeam la "parintii vorbeste singuri" (ei intreaba, ei raspunde) titlul unui subiect si ma intrebam oare cum o reusi nick-ul ala sa recolteze pishu de la un pui de gaina?

Arboria,

nu te stresa,

si eu am avut exact aceeasi nedumerire!!!!

Mergi la inceput

Mah, sincera sa fiu, shi io m-am uitat de doo ori, incercind sa intzeleg ceva shi sperind ca nu-i ceea ce pare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

'Neatza!!
Iren, thk de gazduire Si voi despre ce vorbiti acilea???
Pe-aci vaz ca se iteste soarele asa ca e rost si de niste caldurica...o fi din cauza lui vik???
Pup iu :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput