Scandinavii stiu DC... (118)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ah vik-ule, vad ca duci o viata vicioasa(sau viciata?) acolo!
Hai pune o vorba buna la maseurul brunet, ca-mi fac si io shuvitze b(o)londe pana in august cand ajung la espanioli .

yank, grea viata!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

'Neatza
Halllo, vik te rizi de noi, daaaa???? Ete na ca si la noi is 15 grade azi...hic Dixtractie placuta si nu mai scapa si tu servetelele alea pi gios ca fac oamenii lumbago :-))
Adeluctza, treci mai mama si tu mai des pe-acilea...ca beutura ieste..:-)))
Bre yank, io nu's de ce inghetata vorbesti tu acolo, da' vezi ca face rau la amigdale!!!!
Va pumpez :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

quote:
Bre yank, io nu's de ce inghetata vorbesti tu acolo, da' vezi ca face rau la amigdale!!!!

nu ca s-a topit, i-as fi raspuns si eu tot ironic dar nu pot ca am mesajele nemoderate..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Pentru cine este interesat, se vb despre trupa Vama Veke pe www.radio3net.ro

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Hola,
Breh, multam la toata lumea pentru invitatiile la conferinta, din pacate compu va minte: eu sunt mereu logata pe YM, dar niciodata acolo (mai ales pe la orele voastre huhureziene :D)> Promit ca luna viitoare sa manc numa paine cu iaurt si sa imi iau calculator acasa :D. Presupun ca e foarte mese la Iren in sufragerie (pacat ca nu puteti vedea cupii care sunt absolut geniali :D).
O duminica faina va doresc si mai viu...
A.
PS: va e dor de o disputa atei/agnostici- crestini? Am chef de un topic despre teoria conspiratiei :D. Da ma mai gandesc daca sa il deschid sau nu :D.

Mergi la inceput

Annie, dac-ai vedea pe bune cum arata acum toata casa, nu numa sufrageria, nici n-ai mai intra pe usha Poate dai un semn de viatza, a, ce zici? Shi despre topic, fa unu, promit sa ma delectez, ca m-e dor d-un topic inteligent la ZZ

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Breh, is asha de scarbita de propria mi depresie ca n am chef sa o arat altora (asta e unul din principalele motive pentru care nu am mai dat nici un semn de viata). Nu e personal, pe cuvant, . Mi oi reveni io la un moment dat...

Mergi la inceput

shi sper sa-tzi revii , da sa shtii ca w-endu asta fusei singura, shi fac nejte saratzele buneeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Jur ca am stat aseara treaza, in pijama noua si cu plasuta cu sticle, pregatita sa vin in sufragerie...dar nu m-a sunat nimeni, asa ca am baut pepsi, iar pepsi si apoi am desfacut celelalte sticle...

Vik, noroc ca esti blonda...dar daca io-s bruneta si am si vertebratul schiop, crezi ca nu se apleaca nimeni sa-mi ridice servetelul? Moooama, trebuie sa ma fac blonda pina plec!

Extremico, lasa depresia de-o parte ca e astenie de primavara (ia vitamine sau stai la soare). Da-mi un email, ca te tratez eu.

Iren, numai la cuvintul saratele si m-a luat ameteala...Io-s la dieta, de aia poftesc asa, desi cica ar trebui sa mi se taie pofta...aiurea...

Adelutzdragut, ia o sticluta de la mine, pina iti rezolvi cu ym.

Itsmeeeeee, esti mai bine?

Pup iu ol si mai vin!

PS: Am si eu de facut doua cadouri de nunta cind merg in romania, dar zau daca nu-s in pana de idei...Vreo sugestie?

flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Vika io nu-s blonda pe nijunde si nici n-am de gand.:(( Da' am fost vreo 6 ani in tinerete,se pune?
De fapt intrasem sa va anunt,inainte de-a inchide ca nu se mai deschide capitol nou la 10 pagini ci la 20...e serverul nou si duce;ne gandim la varianta asta sa vedem cum functioneste
Irenu' astept saratelele

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput