Copilasii de ian-feb-mar 2003
Raspunsuri - Pagina 9
redi spune:
Hm ,nu stiu varsta ,dar stiu ca pediatrul i l-a facut deja la Louis.
Ca aici tare tin astia la carnetul de sanatate si trebuie sa fie la zi cu toate vaccinurile si controalele.
Eu am vazut copilasii vostri ,nu-s slabi ,sunt bine .
Mi-e mi-a zis un medic din Ro ca e mai bine cu muschii tari decat cu grasime vizibila ,umflatei .Dar atata timp cat nu depaseste nici in plus nici in minus ,sunt perfect .
Iar cu decalotarea ,mare problema si la noi.Nu are urme de nimic acolo dar daca incerc sa trag putin ,imi zice ca doare si nu ma lasa .Stiu de la tati lui ca doare tare mai tarziu ,la adolescenta ,dar daca nu are infectie eu il las asa .Macar la adolescenta ,va sti despre ce este vorba ,acum nu stie decat ca ii fac rau ,ma simt de parca l-as bate sau l-as tortura cu voia lui .
I-am explicat ca trebuie sa spalam foarte bine si raman cu atentia marita la infectie ,mai mult nu pot ,mi-e mila ,si ma simt prost.
In acelasi timp ,cand se joaca cu tati de multe ori se intampla sa il loveasca acolo si tati ii explica iar ca este important sa aiba grija de "zuzuca " lui ca doare si nu trebuie sa se imbolnaveasca.
Asta stie el.
Dar mai nou intreaba de ce fetele au altfel ?
Nicoleta spune:
Servus.
Citind ce ati scris, am incercat sa il decalotez si eu pe Stefan aseara la baie, am reusit din prima DAR el a suferit la 8 luni o mica interventie chirurgicala la preput, al avand fimoza. Asa ca se acum voi sta linistita, nedecalotandu-l eu de vreo 6 luni s-a decalotat din prima.
Am fost la patinoar, si vineri si duminica, Stefan merge cu viteza acum, dar cu cadrul, se misca foarte bine si fara, dar inca ii este frica. Asa ca il lasam in ritmul lui.
redi, astept poze :).
Nicoleta
Sa aveti o saptamana usoara.
Aaaa, si azi am luat prima lectie de sofat. Am avut emotii...
ankalaura spune:
Fetele, am intrat sa fac o propunere celor din Bucuresti. Noi realizam un fel de talk show la care avem invitate mamici de copii de 0-2 ani si 2-5 ani. Tema este legata de sanatatea sugarului, a bebelusului si a copilului mic - medicatii, boli contagioase, vaccinari,..... Si se va petrece prin martie - pe 7 sau 9, nu mai stiu precis, dar verific maine calendarul. M-am gandit sa va intreb daca va intereseaza sa va exprimati parerea - discutiile vor dura cam 1 ora jumate, dupa-amiaza. Daca ma veti intreba "mie ce imi iese" la afacerea asta, o sa va raspund ca ceva va iese . Este important sa aveti cu cine sa lasati copilul in acest timp.
Daca sunteti interesate sa participati, va rog sa imi trimiteti un e-mail cu nume, nr de telefon si varsta copilului, si o sa ii rog pe colegii mei sa va sune.
Mai trebuie sa spun ca mesajul asta nu este publicitar, si nici nu are scopuri ascunse, datele voastre vor fi complet confidentiale si nu va veti trezi dupa asta nici cu posta plina, si nici nu va va pune cineva sa donati bani, sau mai stiu eu ce :) Nu l-as fi lansat aici, dar nu sunt membru de azi-de ieri pe acest forum, si in tot acest ragaz, am vazut ca aici mamicile chiar se intereseaza de sanatatea si binele puiutilor!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza
redi spune:
Iar am dezertat de pe subiectul asta.
Eu va citesc si pe cel de 2002 dar nu as vrea sa se piarda nici asta.
Daca mai aveti timp din cand in cand ,trece-ti pe aici .
Curand pun si eu poze !
incognito spune:
Buna la toate fetele,mai bine zis mamicile.Imi doresc sa ma alatur voua.Copiii mei sint nascuti in 2003,pe 6 ianuarie.Se numesc Malina-Ioana si David-Ioan.Sint gemeni.Sarcina a fost absolut o intimplare naturala cap-coada,adaug asta de multe ori cind imi prezint copiii pentru ca imi amintesc ca atunci cind eram insarcinata si mai mergeam la alt medic decit cel care urmarea sarcina in mod obisnuit primul lucru care eram intrebata era acesta-Mai,dar cum ai obtinut acesta sarcina?-.V-am citit cu drag si ma bucur ca v-am gasit.
redi spune:
EH ,Asta-i prea mare coincidenta ,baiatul meu e nascut
tot pe 06 01 2003 ,il cheama Louis Ioan .Cred ca ar fi fost imposibil sa nu ne gandim ca am nascut in ziua de Boboteaza .Noi sarbatorim doua zile si sase si sapte ianuarie .
Imi pare bine ca ai intrat pe aici ,te-am mai citit prin alte parti dar nu stiam ca ai gemeni ,cred ca esti fericita cu ei .
Mai zi-mi si mie ce caracter au copilasii ,diferiti sau nu ?
Al meu e foarte incapatanat ,ager la minte dar nu vrea sa faca ce ii spun ,doar ce vrea el .
Te astept pe aici ,incognito !
Nicoleta spune:
Ce mai faceti, mamici? Noi facem bine, eu lucrez de 1 Mai, sa am vinerea libera, sa mergem si noi intr-un mini-concediu in Viena, ca tati oricum avea treaba de la serviciu... Sa trecem pe unde am trecut si in vara trecuta.
Nicoleta