Copilasii de ian-feb-mar 2003

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redi spune:

Felicitari pentru permis ,Nicoleta !
Concediu placut la Viena !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Redi, am fost la Viena, ne-am distrat destul de bine, cu mici exceptii (a plouat de cateva ori, uneori chiar bine, Stefan a facut febra 2 zile, dar am iesit asa cu el...). Lui i-a placut foarte mult. Si mie, dar sunt obosita, nu m-am relaxxatr cat as fi vrut.
Voi ce mai faceti?
Nicoleta

Mergi la inceput

E normal sa fii obosita ,vacanta la Viena nu e totuna cu vacanta la munte in Ro,cred ca esti si multumita de asa vizita (cu exceptia febrei ,dar bine ca a trecut).Chiar ,Stefan intelege diferenta dintre tari ,orase ,continente ,planete.....?
Louis nu cred ca intelege ce inseamna continent ,nici orasele ,el le zice cartiere,dar cu tarile si limbile ,se descurca .
Acum are o perioada de explorare si observare in domenii de construit ,asezat ,aranjat ,il intereseaza literele (care vrea el )si sa faca pe plac educatoarei preferate (are trei,de origini diferite ,el a ales asiatica ).

Nu mai face activitati care ii propun eu ci numai ce vrea el sau mereu ceva nou .
De doua luni ne chinuim cu tusea toata familia ,m-am saturat de siropuri.
Pai a mai crescut in inaltime si in greutate (bine ,bine)si sunt bucuroasa ca are o perioada de explorare mai calma ,e cool ,cum zice el.
Am momente cand ma oboseste la greu dar acum e liniste ,poate de ce a mai crescut si intelege mult mai bine unele lucruri ,nu stiu , savurez si astept continuarea.
Eu am stat cu el pana acum ,poate e timpul sa ma dezlipesc ,sa il las numai pe mana educatorilor ? Ma intreb si eu ,si am o idee mareata ,sa mai facem un copil .Asa planuiam ,atunci cand Louis va fi capabil sa isi capete o independenta pentru gesturile cotidiene ,
mai procream o sora sau un frate ,hm ,o fi independent ?

Voi ati stat la indoiala asta ?
Ma opresc ..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Redi, Stefan nu intelege pe deplin diferenta dintre tara oras, cu continentele stateam mai bine intr-un timp. Dar va pricepe el, sunt sigura ;).
sa inteleg ca tu nu lucrezi? Daca este asa, ce fain! Ai timp pentru el berechet! Stefan nu are atata noroc, el merge la gradi, apoi il ia o tanti, ma intreb uneori daca se merita sa lucrez si eu atat timp...
Si noi ne gandim serios sa mai facem un copil, ne dorim asta (sotul mai mult decat toti), insa am ceva probleme de rezolvat inainte de asta.
Copilul meu creste mai lent in inaltime, greutatea este si ea mititica, insa se incadreaza foarte bine in grupa lui, unde este cel mai mic baiat (varsta) de altfel.
Eu nu am timp sa ma joc in fiecare zi cu el, nici energie, daca vrea sa se joace, vine si o cere, in rest isi face el de lucru. Am incercat intr-o vreme sa ii propun jocuri noi, dar nu ma mai tin bateriile. Preferam sa iesim la aer, cu bici, sau la plimbare... la picnic...
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_s spune:

Pentru toti parintii bucuresteni care au copii de gradinita, in acest week-end (8-10 iunie) va fi un targ de gradinite particulare la Palatul Copiilor, cu multe surprize si petrceri pentru copii!

Este si un topic deschis pe aceasta tema: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101711

Madalina

Mergi la inceput

Merci de propunere ,madalina !

ia si eu pe aici ,poate mai gasim cunoostinte !!!???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Buna ziua! Revin si eu....dupa muuult timp

Si cu ce alceva decat cu o rugaminte. Unde gasesc un grafic cu cate kg si cati cm ar tr sa aibe la 4 ani? daca stiti vreun site...va rog sa-mi spuneti si mie. Stefan are 112cm si 17 kg. Imi pare lungut, dar cam slab. E idesat asa, in felul lui, nu e pufos, e greu daca vreau sa il ridic in brate, dar...In ultima luna crescut mult in inaltime. Asta sa fie oare motivul pentru care asa, dintr-o data mi se pare slabut?!

Oana 35+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Am gasit ceva googalind. E un site - nu-l scriu, ca nu stiu daca e voie. daca vrea cineva trimit PM. M-a lamurit. E inalt pt varsta lui si raportul inaltime-greutate e cam mic. In rest...e bine.

Oana 35+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Oana, ma bucur ca te regasesc!!!! Vad ca Stefan va avea un fratior in curand!!! Felicitari!!!

David are cam 110cm (ultima data cand l-am masurat) si putin peste 18kg...Nici el nu e gras, e bine proportionat...

Eu nu imi mai fac griji cu greutatea , atat cat nu slabeste brusc, si mananca echilibrat, eu cred ca e ok.

Cat despre inaltime, daca voi sunteti inalti, e normal ca si el sa fie inalt...nu??

(am o prietena care are 1.90 iar sotul ei are 1.95cm, iar baietelul de o varsta cu David are 118cm...dar si 26kg..., David arata ca un pui zburlit pe langa el...acum ceva timp primisera de la dr tot felul de diagnostice pt ca crestea atat de repede)

Redi, David face diferenta intre continente, oceane, tari...I-am cumparat un glob pt copii, iar la gradi au un covor cu continentele pe care le repeta in fiecare zi. E tare pasionat de geografie, oceane si pesti...in ultimul timp vrea sa ii cumparam tot felul de enciclopedii cu pesti si stie mai multe ca noi in domeniu!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ce mai fac copii din 2003???

Alina, Oana, Redi, Icognito???

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput