Copilasii de ian-feb-mar 2003

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michela09 spune:

Buna! Ma alatur si eu mamicilor cu copii nascuti in 2003. Fetita mea este nascuta pe 23 aprilie si se numeste Andreea Georgiana, este o cuminte si o dulce. Va transmitem salutari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redi spune:

Buna, la toate mamicile !
Noi suntem binisor, am scapat de o enterocolita si cautam costume de pirati.
Louis merge la alta gradinita care are si cursuri de engleza , ii place sa pronunte cuvintele si sa cante,i se pare ca se aude mai placut decat franceza.
A inceput sa greseasca cuvintele din romana si trebuie corectat mereu.
Acasa nu vrea sa faca activitatile de la gradinita cu exceptia decupajului.
Il intereseaza mai mult sa se deghizeze, ar sta imbracat doar in costume de carnaval.
De asta vara a inceput sa isi doreasca o surioara si un fratior, si nu ii place sa se joace singur( numai pe jocurile video, alea nu le imparte).
Deja se pregateste pentru aniversarea de cinci anisori si invita pe toata lumea .
Cam astea sunt noutatile noastre dar voi ce mai faceti ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Cam putina activitate aici...
Oana, felicitari pentru bebe mic, sa imi spui si mie cum va descurcati acum. Si la noi va veni un pui in primavara. Te-ai linistit in legatura cu greutatea puiului mare?
MIchela, bine ai venit!
Redi, si lui Stefan ii plac petrecerile cu costume, el are insa numai unul, de print :).
Poate revigoram totusi subiectul...
Nicoleta

Nicoleta 15 plus si Stefan, 4 ani si 9 luni

Mergi la inceput

Buna, Nicoleta !
Sa inteleg ca asteptati un bebe ? felicitari si sanatate !
Buna idee cu costumul de print, ma saturasem de pirati !!

Sunt multe subiecte cu copiii de 2003, deci nu prea vad sa ne inmultim pe asta, dar speranta moare ultima .

copilasii vostri mananca la gradinita ? stiti si ce a mancat in fiecare zi ?
de fapt as vrea sa stiu daca voi credeti ca ar fi bine sa manance la gradinita in fiecare zi, la amiaza ? Pentru ca eu am de ales daca il las acolo la amiaza sau il iau la masa acasa si il duc inapoi la 13,30h .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Redi, da, in primavara vom fi 4 :).
In legatura cu gradinita, Stefan mananca acolo si dimineata, si la panz, insa dimineata mananca si acasa, apoi la pranz cad ajunge acasa mananca iar cate ceva, deci are sansa sa isi intregeasca masa de pranz. El este de fapt la o gradi de 8 ore, insa am primit recomandarea ca o vreme sa il luam inainte de somn (asta e si cauza pentru care a ionceput sa nu mai doarma dupa-amiaza deloc...), sa minimizam pe cat posibil contactul cu copiii la gradi.
Daca ai posibilitatea sa ii dai de mancare numai acasa (eu stiu ca acasa mai face fite, il ia de la gradi o tanti... nu am nici timp sa gatesc ce i-ar trebui de pranz...), de ce nu? Cu siguranta e mai bie gatita si mai sanatoasa acasa.

Nicoleta 16 plus si Stefan, 4 ani si 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada2021 spune:

Fetita mea in general mananca la gradinita(imi dau seama dupa cat de murdara este bluza cu care este imbracata)si cel mai important doarme(in week-end sau cand o iau la pranz nu se intampla acest lucru oricat as incerca).

laura si ariana(20-o2-2003)

Mergi la inceput

Buna, mamici !
referitor la masa de pranz: mancarea acasa e pregatita de mine dar acasa face pretentii si mofturi de toate culorile pe cand la gradinita mananca ce i se da si e bucuros desi nu e satul.
Ma gandeam daca pe termen lung ar fi un rezultat pozitiv sa manance doar la gradinita in timpul saptamanii, poate ar uita acele mofturi pe care le face acasa...
Reversul medaliei ar fi ca se obisnuieste sa manance tip "cantina" si nu stiu ce efecte ar avea mai tarziu.
Deja cere sa asez eu masa ca la gradinita si imi compara gusturile mancarii cu cele de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si noi tot costum de pirat am avut!!!!
Acum David insista ca vrea sa vada Pirates of the Carrabien dar nu cred ca e un film de el...asa ca mai astept!!!

Noi nu mai dormim de mult la pranz, si imi pare rau...caci sigur i-ar prinde bine macar o ora de somn ziua!!!!

Cat despre mancare, si noi tot la gradi, diferenta este ca eu ii dau pachet si nu prea stiu daca ajung la gunoi sau la el in burtica!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada2021 spune:

Si pe mine ma pune fetita mea sa-i pregatesc mancarea ca la gradinita(de ex.mamaliguta),dar acasa nu este mofturoasa.

laura si ariana(20-o2-2003)

Mergi la inceput

Buna, mamici !

Am sa incerc sa il las o saptamana intreaga sa manance la gradinita si vom vedea ....

ce mai faceti ?

Mergi la inceput