cafeaua?
Raspunsuri - Pagina 5
lena spune:
norocika
daca vrei sa scapi cumva de dependentza asta de cafea, eu iti propun altceva...dupa-amiaza sa bei cafea de cicoare, are acelasi gust, deci te "prefaci" ca bei cafea, nu are efecte nedorite, iti dai seama ca e din plante si te rezumi la cafea-cafea doar dimineatza...si are gust bun, se gaseste la dirk van den broek, la ah, la ce supermarket vrei tu, cea mai bunutza e de la zonnatura, dar e cam scumputza, dar nu neaparat d-aia...gasesti tu si incearca asa o saptamana sa vezi daca nu e mai bine.
Lena si t-rex Freya
andanii spune:
de acuma un an si o luna brusc si dintr-o data nu mai beau cafea decat decofeinizata si cu lapte , jumate jumate
ANDANII 

roxycris spune:
2 cani daca nu chiar 3 pe zi fara zahar si fara lapte,am impresia ca zaharul strica gustul cafelei,care dupa parerea mea e cel mai bun gust din 'lume'.Am baut cafea, cam 2 cani mai mici pe zi si in timpul sarcinii si i-am spus si doctorului,ce era sa fac daca nu puteam sa ma abtin?Partea proasta e ca nu lipseste nici tzigara.![]()
l_carmen2003 spune:
2-3/zi. uneori 4... asta e... si imi place teribil! daca la ciocoalta ma renuntat, la cafea nu pot.
teodora35 spune:
beau o singura cafea dimineata cu coffeta si cu sucrazit uneori mai beau cate un capucino sau o ciocolata calda in cursul zilei dar nu prea des.A si sambata mi se intimpla sa mai beau 2 cafelute cu ochii in calculator
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
Roxali spune:
La munca au pus masina automata,deci cind ajung una mica,dupa prinz una la bric si pe la 16,la servici, una mica.Mai cu "rusine" ca simt ca-mi da palpitatzii.
Vichi spune:
CAFEAUA este una din "iubirile" vietii mele. As tine o pledoarie inchinata cafelei. Chiar acum beau una neagra, calda, aromata, thailandeza, lunga, si ... nu mai stiu cred ca ma bea ea pe mine.
Vreo 4 e media zilnica.
Cea mai buna cafea, pentru mine, e un espresso, pur si dur.
Ce-mi doresc: sa pot sa fac la ibric o cafea la el de tare ca aia de expresor. Am tot incercat, dar n-am reusit. Oricata cafea pun peste cinci linguritze, nu iese mai tare.
chiquitita spune:
quote:
Originally posted by ina78
Eu beau o ceasca de cafea pe zi, dimineata. Dar avind tensiunea mica (am intrebat si dr. si mi-a spus ca e indicata una pe zi) , daca nu beau cafea am o durere de cap ingrozitoare.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
Si eu exact la fel!
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by flori76
O cana de cafea zilnic,dimineata,cu zahar si coffeta.Mi se intampla ff.rar sa mai beau a doua cafea dupa-amiaza,dar am observat ca-mi este rau,asa ca incerc sa ma rezum doar la cafeaua de dimineata.
Nana incearca sa pui coffeta in cafea.Mi se pare mai buna decat cu lapte
Flori
Noi
Hai ca in sfarsit mi-am luat Coffeta azi, bineinteles cand cautam altceva si normal ca azi, ca doar sunt la dieta si as manca orice!
Abia astept sa o testez cateva zile la rand ca sa ma pot pronunta sigur daca-mi place mai mult sau nu.

Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
noemi marian spune:
Eu posed una bucata aparat espresso si e f buna cafeaua.Beau cam 2-3 pe zi.Mari,pt ca mie nu-mi place cafeaua servita in cescute,ci in cani de ceai.E drept ca le beau pe parcursul intregii zile si alternez cu apa sau ceai.Chiar si-acu'-s cu ea in mina.Dimineata obligatoriu una tare ca altfel ma imblatesc de toate usile si toti peretii.Urmatoarele sint mai lungi si cu lapte.
Daca vrei sa renunti incearca ceaiul verde.Eu beam cam 6-7 la un moment dat pina ma lua cu bitziieli si m-a ajutat.
Noemi