cafeaua?
cam cate cesti/cani de cafea beti pe zi?
sa va spun ca eu beau vreo 4/5
CANI de cafea neagra fara zahar si daca nu beau ma doare capul de nici nu ma tin pe picioare.
ar trebui sa mai reduc...dar nu stiu cum, acum vreo cativa ani buni m-am lasat de fumat si de atunci beau mai multa cafea...
Raspunsuri
Adrianai spune:
Eu intotdeauna imi pun o jumatate de cana de cafea din care de multe ori nu beau decat doua trei guri, alteori jumatete. Dar daca nu beau un pic de cafea ma doare capul.
WARNING: I have an attitude and I know how to use it!
lulu77 spune:
2 cani slabe /zi ,cu lapte si zahar brun.Dar sunt zile cand uit si de cea de a doua cana. Dimineatza tre' sa beau ,in rest e o.k!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
aurelia1278 spune:
O ceasca de cafea normala dimineata.
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an
M&M spune:
2 cesti de cafea/zi , dar se poate sa fie si mai mult.Depinde de zi si de cat de mult am de lucru,
Durerea de cap apare atunci cand nu mai bem cafea, datorita unei dependente a organismului fata
de cafea. In lipsa cafelei vasele de sange se dilata , iar la nivelul cutiei craniene creste tensiunea ducand la presiune intracraniana crescuta.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/84f2re2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/12e2scd
Creola spune:
Si mie imi place mult 
Eu beau 2 cafele pe zi,una dimineta si una dupa pranz.Le fac destul de tari ,asa imi plac mie.![]()
Poze
ina78 spune:
Eu beau o ceasca de cafea pe zi, dimineata. Dar avind tensiunea mica (am intrebat si dr. si mi-a spus ca e indicata una pe zi
) , daca nu beau cafea am o durere de cap ingrozitoare.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
JARMO spune:
Si eu tot 2 cafelute beau pe zi, insa nici mari , nici mici, potrivite . Cand am ramas insarcinata, vroiam sa ma las de cafea pentru ca stiam ca nu face bine la bb , asa ca , zi de zi reduceam cate o gurita de cafea din fiecare ceasca iar apoi am dat-o o saptamina pe capucino si uite asa am renuntat la cafea . Dupa nastere insa, vazind ca sotul meu o savura dimineata cu o placere ....n-am putut rezista si acum beau iarasi, 2 pe zi ! Asta e !
Carmen_Marieta spune:
eu in general beau o ceasca potrivita/zi..dar in periaoda asta sunt mai solicitata asa ca am ridicat miza la 2 ...
AMR 22 zile pana la nunta
Poze diverse
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
Happiness_4_us spune:
Beam si eu zilnic o cana in care puneam jumatate cafea jumatate lapte, dar de cand am facut alergia la lapte, adio si cafeaua, ptr ca fara lapte nu imi place , e amaraaaaaaaa!!!!!!!!!
Nana Motoc
Nunta noastra!