cafeaua?
Raspunsuri - Pagina 4
daniella4 spune:
Dimineata e obligatorie si de neinlocuit...alaturi tzigara, urat din partea da' nu suntem toti perfecti. Mai intra una la servici dar asta nu-i musai.
Cat despre Coca Cola...o ador tot pt gust, dar de cand sunt la dieta i-am uitat gustul 
Daniella, mama lu'Alexis
Dianami spune:
quote:
Originally posted by louisea
la fiecare ceasca de cafea se bea si un pahar de apa.. asa citesem pe undevacafeaua ar elimina apa din corp!?!?
Cafeaua are efect laxativ si diuretic, deci te ajuta la...eliminari
Recent s-a descoperit ca nu mai este contraindicata celor cu afectiuni vasculare, din contra, ar ajuta (max.2 cesti pe zi). Bineinteles, marii hipertensivi mai bine se abtin.
Eu beau 2 cesti mari, dar intind de ele toata ziua.
si sa nu mai dorm pe mine Edit: in sarcina nici nu am vrut sa aud de cafea. Mi se facea rau numai gandindu-ma la ea
. Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Artemis1578 spune:
Nu pot fara cafea! O ador! Doza minima e de 3 cani pe zi! Si in sarcina beam o cana dimineata cu mult lapte sau cafea fara cofeina (cu acordul doctorului!). La tigari am renuntat timp de 2 ani - acu' iar le-am apukat
-, dar la cafea nu renuuuuuuuuuuuunt.

Anka
si Ubitu
(26.06.2004)
dianaiulie2009 spune:
2 cafelutze normale / zi cu lapte si zahar si asta de cand am renuntat la cola si tzigara !!!
albumele noastre
daniela_daneza spune:
Daca nu beau dimineata
sau chiar 
, ma doare capul.Am tensiunea mica. Uneori o beau cu lapte.Si cu 
Apoi mai beau un ness la servici pe la 11.00.
Cam atat...
Daca trebuie sa merg cumva seara pe undeva si stiu ca trebuie sa rezist pana la o oara mai inaintata mai servesc una mica pe la 17.00.
Mirosul de cafea macinata imi place la nebunie!
Dupa COCA COLA sau Pepsi nu ma dau in vant ...prefer sucurile naturale fara acid.
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
CristinaT spune:
Uite citeste si aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74346
si eu am aceeasi problema, sunt disperata dupa
. La mine problema e mult mai gravo, in loc de un pahar de apa beau repede o cafea....
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
filofteia spune:
Si eu am problema asta... Umblu chiar cu sticluta dupa mine in geanta... Beau cam 5-6 cafele mari pe zi ... nu am incercat inca fara cofeina... Ca sa le mai raresc imi fac la serviciu intr-o cana mare un nes mai diluat...
Am ajuns chiar ca atunci cand sunt prea obosita si nu pot sa dorm intai imi fac o cafea si apoi dupa jumatate de ora pot dormi...
Ce ne facem?
miag spune:
Eu beau 4-5 cani de cafea neagra zilnic...asta dupa ce pe timpul sarcinii reusisem sa renunt total la ea...

...nu mai zic si cat fumez....ca inseamna sa va ingroziti si sa o luati la fuga....
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
an-k spune:
Ocazional, cateodata nu beau cu saptamanile, cateodata si 2-3 pe zi, in functie de zi
, intotdeauna cu lapte si Zaharina. Cat am tinut dieta Daneza a trebuit sa beau fara lapte dar am rezistat eroic
. Eu ma delectez mai des cu Cola Light.
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
nasha_4as spune:
ca...majoritatea de aici
una pe zi dimineata cu mult lapte,dar asta "una" a devenit...drog![]()