cafeaua?
Raspunsuri - Pagina 3
KUKI spune:
Beau neaparat o cafea dimineata. Dulce si lapte.
Daca mai simt nevoia dupa pranz sau seara, ma pacalesc cu una fara cofeina.
Am observat ca de fapt sunt dependenta de momentul ala de descantat o cafea, nu neaparat de cofeina.
energy79 spune:
pana nu demult,beam o cafea dimineata.OBLIGATORIE.uneori cu lapte.
si mai mereu aveam dureri surde de cap dupa amiaza.stiam ca am tensiunea f mica si asta era cauza.asa ca,de nevoie,pe la 5-6 mai beau un frappe(vara)sau o cafea slaba cu lapte...si nu mai am dureri de cap...dar nici nu pot adormi inainte de 1 noaptea...
oare ce-o fi mai bine?calmante sa-mi aline durerea de cap sau cafea ca sa nu mai am durere de cap?
Madutza
http://pg.photos.yahoo.com/ph/madutza79/my_photos
oanaiasi spune:
tensiune mica ----- o cana de cafea pe zi(facuta dintr-o lingurita cu varf cafea si una rasa zahar)
sunt dependenta de cafea!
cica cafeaua calda/fierbinte face riduri!
asa sa fie oare?
Oana ![]()
Mica-mica spune:
O ceasca de cafea dimineata, fara lapte, sa fie tare si buna
...iar daca sunt obosita mai beau una pe la pranz.
Alina spune:
Eu incerc sa ma mentin la o ceasca cu zahar brun si lapte,dimineata.Cind ma intilnesc cu prietenele,merge si a doua,dupa amiaza.
Cind am fost gravida si mult timp dupa ce am nascut,nu am baut deloc,nu-mi mai placea...zau,nu stiu ce ma apucase
.
Sotul meu bea 2-3 cani/zi,cafea neagra,fara zahar si lapte.In ultimele luni vad ca a redus portia,a trecut pe ceaiuri de fructe.
Flafo ,ce automat ai?Ma tenteaza si pe mine sa-mi cumpar unul si nu stiu de care.Imi place mult capuccino si imi doresc sa beau in fiecare dimineata
.
Alina
gabella spune:
eu daca nu-mi beau cafeaua de dimineata nu ma pot apuca de nimic,asa ca e primul lucru pe care-l fac dupa ce ma trezesc si mai beau inca una pe la amiaza
gabriela
Flaflo spune:
Alina, eu am un Saeco Magic de Luxe si sint tare multumita!
Flavia si Bianca
Bia si tati
iulia1977 spune:
eu beau o cafea dimieata pe la 6,30....una pe la 10 la scoala ....una pe la 14.....cam multe
imi place cafeaua
louisea spune:
la fiecare ceasca de cafea se bea si un pahar de apa.. asa citesem pe undeva
cafeaua ar elimina apa din corp!?!? 
eu beau cam 2 cani max , cu un pic de smantana/ frisca speciala pt cafea ![]()
sotul meu bea (neagra) si nu se mai opreste
noroc cu mine sa zic stop
![]()

------------------------
Bandit si laleaua ;-)