Mamici de sept-oct 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 7
Susa spune:
Buna Burtici
Sa stiti ca ieri am trecut prin capitala...adica am avut ceva treaba si era vorba ca stam pana azi dar cum am terminat in timp ne-am intors acasa repejor ca la 8 PM trebuia sa mi se recolteze o lama...domn doctor m-a certat un pic cand i-am zis cat am alergat cu masina ieri si mi-a zis ca nu mai vrea sa ma vada la volan din trim.3 iar eu sunt super deazamagita ca parca n-am maini si picioare fara ...plus ca mi-a zis sa o las mai moale cu agitatia renovarilor ca am colul bun la dimensiune dar nu-i place forma foarte tare din interior..in loc de T e in forma U....mi-a desenat el pe acolo...asa ca trebuie sa ma mai linistesc cu plimbarile.....ce ma contrariaza pe mine e ca dincolo...mi-au spus ca nu mai e voie lama si umblat pe col in sarcina iar medicul meu mi-a zis ca nu e adevarat...voi cum stiti?oricum a zis ca totul arata super bine, colul e inchis foarte bine si frumos la examinarea cu colposcopul.
BB Lukas misca de zor l-a vazut si tati cum misca burtica in sus si in jos ca e smecher si pana acum de cate ori se uita tati sau punea mana nu mai facea nimic...e vioi oricum.
Gleznele sunt mult mai bine de cand cu vremea asta mai racoroasa, chiar ploaie si fac si eu exercitiile care le-a zis Itzy- Bity plus creme cu campfhor si dormit cu picioarele pe salteaua ridicata...dimineata arata ca si inainte...seara e un pic mai rau.
Va mai pup o data si scuze ca sunt tot pe fuga si nu apuc sa scriu la fiecare in parte..sunt egoista si scriu doar de mine...
Oare Ionica ce mai face cu alergia???nu a mai dat nici un semn nu?
paaa
Silvia
23+
Lukas-Daniel
http://photos.yahoo.com/silviabilcu
katia spune:
Salutare burtici!
Roxana sa stii ca ai dreptate...nu refuz o portie de mici acum sub nici o forma :)desi inainte de bb nu prea imi placea mancarea din carne tocata. Oricum diseara cred ca o sa fac prezenta in Brown Sugar...ca iese gasca si sigur ma infrupt cu niste mici si putina berica :)
Try, felicitari pentru cetatenie......mie nu stiu cand o sa mi se intample; vorbesc de cea a romaniei ca sunt de opt ani in tara si inca ma chinui cu permis de sedere si de munca pe care le refac in fiecare an 
Itzy-Bitzy poate macar azi ai noroc si ne aduci si noua vesti bune despre pitic :)
Cucuoancea, felicitari si succese!
Astazi e festivalul inghetatei la world trade plazza? Am citit undeva dar nu mai stiu daca pe forum sau in alta parte. O sa trag o fuga ca nu pot pierde asa ceva. Si la kidex nu cred ca voi lipsi....abia astept sa-i iau ceva matei.
De dimineata m-am simtit cam rau; dureri in burtica si greata destul de puternica. Am papat deabia acum si dupa papa m-am intins putin. Vreau sa va spun ca am asistat la un adevarat show....bebita a fost tare activa cam vreo jumate de ora....acum cred ca a adormit :)
Va pup
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
Monique_new spune:
Buna la toate burticile.Cind am zis ca ne "impiedicam "una de alta pe la kidex m-am referit ca o sa fie multe burtici ![]()
De citeva zile am o secretie transparenta si citeodata un pic alba si lipicioasa din sini...sa fie colastru sau cam asa se numeste nu ????Nu e cam devreme la 6 luni. Burticile care mai au bebei e bine ca a inceput asa devreme...se prevad cu laptic
???
Monica
26 sapt
Mi-Ka spune:
pufymic, pentru ca vad ca inca nu m-ai sters de pe lista, adauga te rog si la mine DPN 26 oct. in loc de 30 oct., dr. Bold Viorel - spitalul Brad si, dupa cate zice dr. este 90% fetita. Sa vedem daca se confirma si la eco morfologica de la 20 de saptamani...
In rest, noi suntem bine, parca simt ceva bolboroseli in partea de jos a burticii - eu cred ca e bebica; ieri am luat si rezultatul de la triplu test si este totul in regula.
Va citesc constant si de zor, desi voi sunteti ceva mai mari ca noi, dar asa stiu la ce sa ma astept in viitorul foarte apropiat...
Si fiindca v-am admirat burticile frumoase, nu pot decat sa spun "mama mia" si io vreau!!!

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu
anangel_lexi spune:
Mi-ka bine ai revenit printre noi si felicitari pt. vestile bune! Sa-ti traiasca bebelina si sa fie sanatoasa! 
24+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
try spune:
Pufymic sunt bine, cred ca am scapat si de greturi si de voma de dimineata. De o sapt. cred ca n-am mai vomat. Mai am cand si cand usoare senzatii de greata, dar macar am scapat de gros. La mine s-a potrivit si la alex si la sarcina asta sa scap de greturi cand am inceput sa simt bine bebelusul. Nu stiu daca e coincidenta sau o exista pe undeva vreo explicatie logica/stiintifica.
Si cel mai bine e ca mi-am revenit cu moralul dupa ecografia asta si dupa ce l-am vazut pe bebe cat de vioi era acolo.
.......in 20+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
mini_me spune:
Buna seara, fetelor
Nu am apucat sa intru de cateva zile, iar de citit v-am citit printre picaturi pentru ca am avut o saptamana super- plina. Felicitari celor care au mai aflat intre timp sexul bebelusilor. Felicitari lui Try pentru cetatenie si lui Cucoancea pentru doctorat.
Imi cer scuze dinainte, dar am sa scriu cateva mesaje scurte ca sa scap de moderare.
mini_me spune:
Pufymic si Adameasca nu am apucat sa va multumesc ca m-ati trecut pe listuta
. Sper ca miercuri sa aflu si sexul lui bebe ca sa va dau de stire imediat.
mini_me spune:
Eu ma laudam ca am avut sarcina usoara pana acum, iar azi am ajuns la spital din cauza unor contractii mai puternice. Am simtit si eu de cateva saptamani, contractii sporadice ca cele descrise de voi dar nu le-am dat mare atentie.Azi noapte nu am putut dormi deloc dn cauza contractiilor (nedureroase dar foarte neplacute), dimineata au continuat asa ca m-am dus la doctor.
Mi-au luat o lama, am facut un doppler si cum aici nu este No Spa mi-au prescris GTN patch care nu se gaseste in Oman ci numai in Emirate :).
Am concediu medical azi, maine si poimaine, directorul meu nu e prea multumit pentru ca e sfarsit de an scolar. Miercuri si joi m-am agitat cam mult cu organizarea spectacolelor de sfarsit de an de balet si gimnastica si cred ca de la asta mi se trage.
mini_me spune:
Eu sunt in saptamana 22 si azi la doctor am constatat ca in ultima luna m-am ingrasat 2 kilograme, deci am un total de 6 kg in plus de la inceputul sarcinii. Din nefericire cele 2 kg se datoreaza partial unor prajiturele si martipan trimise de soacra mea, iar partial inghetatei luate de sotul meu. De terminat le-am terminat pe amandoua asa ca tentatiile dispar de acum inainte, ca altele nu mai cumparam.